Connect with us

Turism

Pachet cazare pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare – Căciulata

Publicat

pe

Pachet cazare

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate cu cei dragi. Așadar, Hotel Izvoare – Căciulata vine către dumneavoastră cu o super ofertă pentru vacanța de Paște. Un pachet festiv care vă va reîncărca bateriile și care va readuce către dumneavoastră magia sărbătorilor pascale.

Am creat un super pachet festiv special pentru Paște care ține cont de toate dorințele și necesitățile fiecăruia.

Pachetul destinat vacanței din preajma sărbătorilor pascale cuprinde:

Sejur în perioada 14-17 aprilie, cu prețuri variabile, care pornesc de la 1850 lei/persoană pentru o cameră standard double şi 2360 lei/persoană pentru o cameră standard single. Tarifele variază în funcție de tipul camerei ales, conform tabelului.

Care sunt beneficiile din cadrul pachetului?

  • 3 nopți de cazare (14,15 și 16 aprilie).
  • 3 mic dejun bufet suedez în data de 15, 16 și 17 aprilie.
  • Cina de bun venit în data de 14 aprilie începând cu ora 19:00 (cu meniu fix, prestabilit, ce include mâncare și băuturi non alcoolice).
  • Prânz în data 15 aprilie între orele 13:30-15:00 (cu meniu fix prestabilit).
  • Cină în data de 15 aprilie începând cu ora 19:00 (cu meniu fix, prestabilit, ce include mâncare și băuturi non alcoolice).
  • Prânz pascal în data de 16 aprilie servit în intervalul 13:30-15:00 (cu meniu fix prestabilit ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice).
  • Cină festivă în data de 16 aprilie, începând cu ora 19:00 (meniu fix, prestabilit, ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice). Programul muzical va fi asigurat de DJ .
  • Acces la piscina exterioară, loc de joacă pentru copii cu vârsta mai mică de 9 ani, sala de sport, parcare, internet Wi-Fi

Ne-am gândit chiar și la cei mici. Iată care sunt condițiile și facilitățile acestora:

  • Copiii cu vârsta între 0-3 ani beneficiază de gratuitate.
  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru mese se achită 300 lei/ sejur.
  • Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani se achită 865 lei/ copil/ sejur (cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite).
  • Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani se achită 1150 lei/ copil/ sejur (cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite).
  • Copiii peste 18 ani sunt considerați adulți.
  • Camerele ocupate de 1 adult și un copil cu vârsta mai mare de 7 ani sunt considerate camere duble.
  • Copiii cu vârsta mai mica de 14 ani pot fi cazați în cameră cu părinții, în camere duble Deluxe (cu pat suplimentar pliant) sau în apartamente.

Facilități opționale

  • Saună finlandeză,
  • Masaj

Aceste servicii sunt contra cost și se oferă în limita disponibilității, cu programare în prealabil.

Condiții rezervare

Rezervările pentru pachetele speciale se fac numai prin solicitare scrisă pe mail la adresele de mail rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro

Disponibilitatea de rezervare va fi confirmată în scris în maxim 24 de ore, iar rezervarea devine fermă la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea totală a serviciilor comandate.

Ca urmare a locurilor limitate, avansul poate fi achitat în maxim 10 zile calendaristice de la emiterea facturii proforme, urmând ca plata integrală să fie efectuată până la data de 1 aprilie 2023. După această dată, rezervările devin ferme doar cu plata integrală în avans.

Rezervarea locurilor la restaurant, atât pentru copii cât și pentru adulți, se face odată cu rezervarea pachetului.

Oferta completă, precum şi termenii şi condiţiile acestei oferte le puteţi găsi accesând acest link: hotelizvoare.ro/blog

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Turism

Staţiunile balneare din Vâlcea – terapie pentru trup şi suflet

Publicat

pe

De

Staţiunile balneare

Vâlcea nu este cunoscută doar pentru zonele sale montane de excepţie, ci mai ales pentru staiunile balneare de care dispune. Acestea tratează şi relaxează an de an mii de turişti din toată lumea. În total sunt 6 staţiuni balneoclimaterice în Vâlcea, fiecare având propriul său farmec. Vom discuta pe rând despre fiecare în parte, iar la final te vei putea hotărî care este cea potrivită pentru tine. Sau de ce nu, poţi alege chiar şi mai multe, poţi face un tur al staţiunilor balenoclimaterice din Vâlcea!

Staţiunea Călimăneşti

Este una dintre cele mai populare staţiuni balneoclimaterice vâlcene. Aceasta se afla pe Valea Oltului, iar în trecut a fost unul dintre locurile preferate ale lui Napoleon III, datorită izvorului de apă minerală care se regăseşte aici. Încă din anul 1860, staţiunea a avut parte de o faimă uriaşă la nivel european, ajungându-se chiar ca apa de aici să fie îmbuteliată şi trimisă la Paris. Având ape termominerale ce au o adâncime de 2 500 m, ape termominerale sulfuroase şi o bioclimă protectoare, staţiunea Călimăneşti poate fi un loc ideal pentru tratarea multiplelor afecţiuni, precum cele digestive, urinare, de rinichi, disfuncţii ginecologice, neurologice, endocrine etc.

Staţiunea Căciulata

Ca localizare se regăseşte la 18 km distanţă de Râmnicu Vâlcea, pe malul drept al Oltului, în Depresiunea subcarpatică Jiblea –  Călimăneşti. Acesta este un loc perfect dacă îţi doreşti să îţi tratezi boli precum: boli digestive, hepatobiliare, boli ale sistemui renal şi urinar, tulburări metabolice şi nutriţionale, afecţiuni respiratorii, boli ale sistemului nervos periferic, stări reumatismale, posttraumatismale, boli ginecologice, boli O.R.L, boli dermatologice, cardiovasculare etc.

Băile Govora

Despre Staţiunea Băile Govora s-au spus multe lucruri frumoase, fiind una dintre cele mai cunoscute astfel de staţiuni din ţara noastră. Aceasta se află într-o zonă deosebită, situată într-o mică depresiune şi fiind străbătută de pârâul Hinta. Locul este înconjurat de păduri de foioase, care fac temperaturile de acolo să fie unele blânde, temperatura medie anuală este de aproximativ 9°C. Aici se găsesc apele minerale clorurosodice, bromurate concentrate, sulfuroase, slab bicarbonatate, hipotone şi nămolul mineral sapropelic adus de la Ocnele Mari. Acestea sunt recomandate în tratarea afecţiunilor respiratorii, oto-rino-laringologice, reumatismale (degenerative şi abarticulare), afecţiunilor posttraumatice, afecţiunilor sistemului nervos periferic şi central şi al afecţiunilor asociate (ginecologice, endocrine, cardiovasculare, boli profesionale).

Staţiunea Voineasa

Staţiunea Voineasa este perfectă atunci când îţi doreşti odhină, dar şi tratament, în toate anotimpurile. Aceasta este localizată pe valea râului Lotru, fiind legată de Râmnicu Vâlcea printr-un drum modernizat. Este o zonă căutată în principal pentru factorul terapeutic, adică climatul tonic, cu aer curat, fără praf, alergeni sau poluare excesivă. Aerul aici este foarte puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizaţi şi ozonizaţi. Este o zonă recomandată în principiu pentru vacanţe şi pentru tratamentul neuro-asteniilor, organismului slăbit, când te simţi suprasolicitat psihic şi fizic, când este vorba de anemii etc.

Staţiunea Ocnele Mari

Staţiunea Ocnele Mari este cunoscută încă din vremea romanilor. Este situată la aproximativ 12 km de Râmnicu Vâlcea, fiind foarte cunoscută şi apreciată pentru băile sale de sare super concentrate. Aceasta dispune de un parc şi o plajă ce se regăsesc pe malul unui lac sărat, campinguri cu zeci de locuri şi pavilioane pentru băi. Pe lângă băile şi tratamentele cu sare, aici există şi câteva monumente arhitecturale de excepţie: biserica Adormirea Maicii Domnului (ce datează încă din sec. XVI-lea) şi biserica fostului schit Titireciu (ce a fost ctitorită în acelaşi secol).

Staţiunea Ocniţa

În ceea ce priveşte staţiunea Ocniţa, aceasta este la rândul său o staţiune balneoclimaterică, însă de interes local. În cadrul acesteia se regăseşte o salină, foarte bună pentru îmbunătăţirea problemelor respiratorii. Este situată la doar 2 km de Ocnele Mari. În  trecut, Ocniţa a fost locul unei importante cetăţi dacice, Buridava, undeva prin secolul II I.Hr. – sec I D.H.) aici descoperindu-se fragmente de ceramică dacică, scrise cu însemne greceşti, dar şi numele unuia dintre regii geto-daci, Thiamarcos.

Cuvânt de final şi recomandare de cazare în Vâlcea

În final, cu siguranţă vei şti acum care este următoarea staţiune pe care o vei vizita cu prima ocazie când ajungi în Vâlcea. Fiecare loc are frumuseţea sa, iar pe lângă băile vindecătoare, te poţi bucura şi de alte activităţi în zonă. Alege înţelept şi descoperă cât mai multe locuri minunate din ţara noastră! Iar în cazul în care te hotărăşti să vii prin Vâlcea, Hotel Izvoare – Căciulata este locul ideal în care să te cazezi. Hotelul este poziţionat într-o locaţie de vis, care te va avantaja din mai multe puncte de vedere, printre care şi poziţia, ce facilitează accesul uşor la cele mai renumite puncte şi zone turistice. În plus, hotelul vă pune la dispoziţie numeroase beneficii, precum: un super tratament, personal drăguţ, cazare de calitate premium, piscină, restaurant şi multe altele.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Turism

Cum să îți alegi hotelul perfect pentru o vacanță ideală

Publicat

pe

De

hotelul perfect

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență entuziasmantă, dar și plină de provocări. Una dintre cele mai importante decizii este alegerea hotelului potrivit. Un hotel bun poate îmbunătăți semnificativ experiența vacanței tale, în timp ce o alegere nepotrivită poate avea un efect total opus. În acest articol, vom discuta despre care sunt aspectele esențiale de luat în considerare atunci când alegi un hotel, pentru a te asigura că vacanța ta va fi una de neuitat.

Locația

Locația hotelului este foarte importantă. Caută un hotel care este aproape de principalele atracții turistice sau de plajă, dacă planifici o vacanță la mare. Dacă vei călători în interes de afaceri, un hotel aproape de centrul orașului sau de locația evenimentului tău poate fi mai potrivit. Verifică accesibilitatea transportului public și distanța față de aeroport sau gară. Cu toate că hotelurile care sunt situate mai aproape de locațiile de top pot avea și prețuri puțin mai ridicate, noi te asigurăm că merită!

Bugetul

Stabilește-ți un buget clar pentru cazare. Hotelurile variază semnificativ ca preț, oferind diferite niveluri de confort și facilități. Compară prețurile și serviciile oferite de diferite hoteluri înainte de a face o rezervare. Nu uita să verifici întotdeauna ca nu cumva să existe costuri ascunse, cum ar fi taxele de stațiune sau parcare.

Facilitățile

Facilitățile hotelului sunt un alt aspect important. Dacă călătorești cu familia, poate cauți un hotel cu piscină și activități pentru copii. Pentru o călătorie de afaceri, un hotel cu Wi-Fi de mare viteză și săli de conferințe poate fi esențial. Alte facilități de luat în considerare includ sala de fitness, spa, restaurantele hotelului și alte tipuri de servicii. De asemenea, verifică dacă hotelul oferă mic dejun inclus și opțiuni de masă pentru diete speciale sau restricții alimentare.

Recenziile și Ratingurile

Nu subestima puterea recenziilor. Citește recenziile lăsate de alți călători pe site-uri precum TripAdvisor, Booking sau Google. Acestea pot oferi perspective valoroase despre calitatea serviciilor, curățenie, amabilitatea personalului și experiența generală a oaspeților. Totuși, fii conștient că fiecare călător are așteptări diferite.

Politicile Hotelului

Verifică politicile hotelului înainte de a rezerva. Informează-te despre politica de anulare, mai ales dacă există posibilitatea modificării planurilor tale de călătorie. De asemenea, este important să cunoști politica hotelului privind siguranța și securitatea oaspeților, mai ales în contextul pandemiilor sau altor situații de urgență.

Alegerea hotelului potrivit este o parte esențială a planificării unei vacanțe reușite. Luând în considerare locația, bugetul, facilitățile, tipul de cazare, recenziile, politicile hotelului și sustenabilitatea, vei putea lua o decizie informată care să-ți maximizeze experiența de călătorie. În final, un hotel bun nu este doar un loc de cazare, ci o parte integrantă a aventurii tale. Fie că ești în căutarea luxului sau a confortului simplu, cheia este să găsești un loc care răspunde nevoilor tale și îți îmbogățește experiența de vacanță.

Recomandare de cazare în Vâlcea

În cazul în care îți dorești să vizitezi Vâlcea, Hotel Izvoare – Căciulata este locul ideal în care să te cazezi. Hotelul este poziționat într-o locație de vis, care te va avantaja din mai multe puncte de vedere, printre care și poziția, ce facilitează accesul ușor la cele mai renumite puncte turistice. În plus, hotelul vă pune la dispoziție numeroase beneficii, precum: un super tratament, personal drăguț, cazare de calitate premium, piscină, restaurant și multe altele.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Turism

Planificați-vă din timp vacanțele cu familia pentru anul 2024

Publicat

pe

De

Paste 2024

Planificarea vacanțelor în familie poate transforma o simplă escapadă într-o aventură memorabilă. Cu noul an în fața noastră, vine și oportunitatea de a planifica și de a anticipa cele mai frumoase experiențe de călătorie pentru întreaga familie. În acest articol, ne propunem să vă ghidăm în planificarea vacanțelor, dezvăluind cele mai importante opțiuni și sfaturi pentru a vă asigura că fiecare moment petrecut alături de cei dragi va fi unul de neuitat.

Beneficiile planificării prealabile

Planificarea vacanțelor în familie cu mult în avans poate aduce o serie de avantaje semnificative, care contribuie la transformarea unei simple vacanțe într-o experiență extraordinară. Iată mai în detaliu care sunt aceste beneficii:

Economii financiare

Unul dintre cele mai evidente avantaje ale planificării timpurii este posibilitatea de a economisi bani. Atunci când vă rezervați cazarea sau alte servicii de călătorie cu mult timp înainte de plecare, aveți șansa de a profita de oferte speciale și tarife reduse. Mulți furnizori de servicii turistice oferă reduceri pentru rezervările efectuate cu câteva luni înainte de vacanță. Aceasta vă poate permite să economisiți o sumă considerabilă de bani, pe care puteți să o alocați altor aspecte ale vacanței sau pentru a vă bucura de mai multe activități și experiențe în timpul călătoriei.

Asigurarea disponibilității la destinațiile populare

Cu creșterea popularității anumitor destinații turistice, se întâmplă adesea ca locurile de cazare și alte servicii să fie rezervate rapid. Planificând cu mult timp în avans, vă asigurați că aveți acces la o gamă mai largă de opțiuni și că puteți alege locurile care se potrivesc cel mai bine nevoilor și preferințelor familiei dvs. Evitând să rezervați în ultimul moment, evitați riscul de a vă trezi că nu mai sunt camere disponibile sau că biletele de avion au crescut semnificativ în preț.

Mai mult timp pentru pregătire

Planificarea timpurie vă oferă luxul de a avea mai mult timp pentru pregătirea vacanței. Puteți face cercetări aprofundate cu privire la destinația aleasă, să vă familiarizați cu atracțiile locale, să descoperiți restaurante și activități interesante și să vă faceți o listă de lucruri de făcut și de văzut în timpul vacanței. Mai mult, având suficient timp înainte de plecare, puteți face rezervări la restaurantele preferate sau puteți achiziționa bilete pentru evenimentele speciale care vă interesează. Această pregătire atentă poate face ca vacanța să fie mai relaxantă și mai bine organizată, permițându-vă să vă bucurați cu adevărat de fiecare moment petrecut alături de familie.

Alegerea destinației potrivite în România

Cu o varietate bogată de atracții și peisaje, România oferă opțiuni pentru toate gusturile. Iată câteva sugestii pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită destinație pentru familia dvs.:

Destinații montane: Sinaia și Poiana Brașov

Dacă familia dvs. iubește natura și sporturile de iarnă, destinațiile montane precum Sinaia și Poiana Brașov sunt alegerea perfectă. Aceste locuri oferă peisaje spectaculoase, poteci pentru drumeții, și pârtii pentru schi sau snowboarding.

Puteți explora Castelul Peleș în Sinaia sau vă puteți bucura de activități în aer liber, cum ar fi drumețiile sau plimbările cu sania în Poiana Brașov.

Stațiuni litorale: Mamaia și Vama Veche

Dacă familia dvs. dorește să se relaxeze pe plajă și să se bucure de distracție la malul mării, stațiunile litorale precum Mamaia și Vama Veche sunt ideale. Aici veți găsi plaje cu nisip fin și o gamă variată de activități de agrement.

Mamaia este renumită pentru cluburile și restaurantele sale, în timp ce Vama Veche atrage cu atmosfera sa boemă și muzica live pe plajă.

Orașe Istorice: Sibiu și Brașov

Pentru cei interesați de cultură și istorie, România oferă o serie de orașe istorice fascinante. Două dintre cele mai impresionante sunt Sighișoara și Brașov.

Sighișoara este un oraș medieval bine conservat, cunoscut pentru centrul său istoric frumos. Aici puteți explora străzile pavate și pline de istorie, vizita Turnul cu ceas și puteți participa vara la Festivalul de Artă Medievală, bucurându-vă de atmosfera unică a cetății.

Brașov este un oraș muntos cu o istorie bogată, dominat de impunătoarea Cetate a Brașovului. Aici puteți vizita Biserica Neagră, Castelul Bran, și vă puteți plimba pe străzile sale pitorești. Brașovul oferă și o varietate de restaurante tradiționale, unde puteți degusta bucătăria românească autentică.

Stabilirea bugetului

Stabilirea unui buget realist și gestionarea atentă a cheltuielilor sunt cruciale pentru o vacanță fără griji. O strategie eficientă este căutarea ofertelor speciale și a pachetelor promoționale. Multe hoteluri sau site-uri de rezervări oferă reduceri pentru rezervările efectuate cu anticipație sau pentru pachetele care includ cazare, transport și activități. Fiți atenți la perioadele de reducere și sărbătorile în care puteți obține prețuri mai bune (descoperiți aici oferte speciale pentru Paste 2024 în Sinaia).

De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea unor programe de fidelitate sau plata cu vouchere de vacanță pentru cheltuielile legate de cazare.

Cu o planificare atentă și cu disciplină financiară, veți putea stabili un buget realist și veți economisi bani pentru vacanța în familie, astfel încât să vă puteți bucura de experiențe minunate fără a vă face griji cu privire la aspectele financiare.

Creați un itinerariu flexibil

Un itinerariu bine planificat poate face din vacanța dvs. o experiență mai organizată și mai plină de surprize plăcute. Cu toate acestea, este important să păstrați și flexibilitatea pentru a vă adapta la schimbările neașteptate sau pentru a vă bucura de ocazii neprevăzute. Iată cum puteți face acest lucru:

  1. Prioritizați atracțiile: Începeți prin a face o listă cu principalele atracții și activități pe care doriți să le experimentați în destinația dvs. Încercați să stabiliți zile și ore pentru vizitele la muzee, situri istorice sau excursii.
  2. Bucurați-vă de timpul liber: Nu umpleți fiecare oră din zi cu activități planificate. Lăsați loc și pentru momente de relaxare și explorare spontană. Uneori, cele mai frumoase experiențe vin din lucrurile pe care nu le-ați planificat în avans.
  3. Rezervați timp pentru mese: Asigurați-vă că planificați timp pentru mese. Descoperirea bucătăriei locale este o parte importantă a experienței de călătorie. Rezervați timp pentru a savura mâncarea locală în restaurante autentice.
  4. Alocați timp de odihnă: În special în vacanțele în familie, este esențial să alocați și timp pentru odihnă, mai ales pentru cei mici. Puteți programa pauze și momente de relaxare pentru a evita oboseala excesivă.

În concluzie, planificarea vacanțelor în familie este esențială pentru a vă asigura că veți avea parte de experiențe memorabile alături de cei dragi. Planificarea prealabilă vă ajută să economisiți bani, să alegeți destinația perfectă și să programați activități care vă vor aduce bucurie și amintiri de neuitat.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Timiș

Eveniment2 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Afaceri2 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized3 zile inainte

Asociația Credu dezvăluie noile tendințe în sănătate și longevitate în România

Studiul Alegeri Sănătoase și Îmbătrânire Activă: O Analiză În Profunzime desfășurată în perioada Noiembrie 2023 – Aprilie 2024, cu Participarea...

Uncategorized3 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Eveniment3 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Eveniment3 zile inainte

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Eveniment3 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Afaceri3 zile inainte

Dachdecker Service: Specialiștii în Vospire de Acoperișe

Dachdecker und Spengler Când vine vorba de protejarea casei tale împotriva elementelor naturii și de menținerea confortului și siguranței familiei...

Uncategorized4 zile inainte

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează...

Uncategorized5 zile inainte

TikTok sărbătorește Ziua Internațională a Cărții alături de comunitatea #BookTok din România

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, TikTok lansează un efect AR disponibil în aplicație, care să aducă împreună iubitorii de...

Uncategorized5 zile inainte

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România despre comportamentul alimentar al românilor: 7 din 10 români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România și-a propus să identifice atitudinile și comportamentele...

Exclusiv5 zile inainte

Door Entry Systems – descoperă ce sunt și ce beneficii îți oferă!

Te ocupi de administrarea unei clădiri generoase ca suprafață, unde traficul este zi de zi unul intens? Atunci studiază Door...

Ce avantaje oferă ambalajele din aluminiu comparativ cu alte materiale? Ce avantaje oferă ambalajele din aluminiu comparativ cu alte materiale?
Afaceri6 zile inainte

Ce avantaje oferă ambalajele din aluminiu comparativ cu alte materiale?

Ambalajele din aluminiu au câștigat teren semnificativ în industria de ambalare în ultimele decenii, datorită unei serii de beneficii pe...

Uncategorized6 zile inainte

Creativitate fără limite cu noua serie de monitoare AOC Graphic Pro U3

Noile modele dedicate creatorilor de conținut digital sunt certificate Calman Ready și beneficiază de tehnologie USB-C pentru flexibilitate sporită București,...

ExclusivO săptămână inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

EvenimentO săptămână inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

Știrile Săptămânii