Connect with us

Exclusiv

“Nu cu mii de selfie-uri egolatre, cu poze la profil cu LCK, veți schimba țara”!

Publicat

pe

Cu toată bună voința pentru opoziție, sunt câțiva pe listele USR PLUS pe care îi apreciez și chiar cred că merită un loc în PE: dacă ați ales ca temă de campanie anticorupția, LCK, stat de drept, luați-vă niște consilier buni pe justiție care să cunoască și realitatea ultimilor ani și să vină și cu soluții.

Lăsați sloganele populiste și salvarea nației pe Facebook și furnizați conținut pe această temă. Voi ați ales să vă definiți prin această temă, nu electoratul. Spuneți cum vedeți voi relația cu oficialii de la Brux., cum veți negocia pe tema MCV astfel încât țării să îi fie bine, cum veți încerca să detensionați situația creată în acești ani.
Că dacă deviza voastră este să duceți mai departe cele trei idei fixe ale lui Macovei, mai bine vă lăsați de meserie. Încă un mandat cu aceeași paradigmă va fi distrugător pentru țară.

Azi răul absolut perceput este Dragnea, acum trei ani la aceleași dimensiuni apocaliptice era perceput Ponta, dacă nu era Ponta, era Oprea, dacă nu era Oprea, era Băsescu and so on. Cu sau fără gălăgia voastră, Ponta a scăpat de un dosar, pentru că a fost slab construit și a primit achitare în primă instanță, Oprea nu știm dacă în final va primi ceva, Băsescu dă cu toporul în propria lui creație. Cu sau fără isteria voastră, în justiție Dragnea va fi găsit sau nu vinovat.

Eu nu am nevoie de idioți utili care să se agațe pe această cauză, ci de oameni care să mă convingă că au soluțiile ca acest impas de țară să fie depășit. Și că vor încerca să gestioneze într-un mod resposabil relația cu Bruxellesul.

Furnizați conținut.

Este incalificabil pentru un candidat de pe liste care o ține langa numai cu postări pe această temă, dacă încerci o polemică pe fapte să dea din colț în colț.

Nu cu mii de selfie-uri egolatre, cu poze la profil cu LCK, veți schimba țara. Sorry, dar voi ați ales să vă adresați unui electorat inteligent, dovediți că sunteți pregătiți pe temele pe care le exploatați electoral și o să primiți aprecierea pe care o cereți cu atâta insistență, precizeaza cu mult bun simt pe pagina sa de socializare,  jurnalista Sidonia Bogdan.

.

 

Articolul “Nu cu mii de selfie-uri egolatre, cu poze la profil cu LCK, veți schimba țara”! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments

Exclusiv

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Publicat

pe

De

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a primit recunoașterea prestigiosului premiu iF Design Award. M10 oferă o experiență audiovizuală cinematografică într-un design compact care împinge limitele proiecției portabile. Adoptând tehnologia avansată cu laser RGB, acesta oferă un spectru larg de culori de 100% din gama BT.2020, asigurând culori vii și luminozitate sporită la rezoluția Full HD. M10 dispune de un difuzor Harman Kardon, oferind o calitate audio excepțională.

„Primirea premiului iF Design Award subliniază încă o dată dedicarea noastră pentru excelență în design și inovație tehnologică”, a declarat Dean Tsai, director general al segmentului de business pentru proiectoare și ecrane LED ViewSonic. „M10 este creat pentru a te bucura de experiența de cinematograf în confortul casei tale. Performanța sa coloristică stabilește un nou punct de referință pentru ceea ce utilizatorii se pot aștepta de la proiectoarele portabile. Ne menținem angajamentul de a dezvolta produse care să transforme viața modernă cu un amestec perfect de funcționalitate și estetică.”

Designul modelului M10 îmbină eleganța cu funcționalitatea, având un finisaj metalic elegant, cu dimensiuni compacte pentru o mobilitate ușoară. Capacitatea sa de a proiecta direct pe tavan, fără a fi nevoie de un trepied suplimentar, oferă eficiență în personalizarea mediului de vizionare. De asemenea, M10 include funcții precum corecția automată a proiecției pe orizontală/verticală și focalizarea automată instantanee prin tehnologia Time-of-Flight (ToF) pentru o configurare fără rapidă. Aceste atribute fac din M10 o alegere remarcabilă pentru oricine dorește să își îmbunătățească seriile de film acasă.

M10 este cel mai recent din gama de proiectoare ViewSonic care a primit recunoașterea iF Design Award. Anterior, compania a primit distincții pentru proiectorul LED Smart X1000-4K Ultra Short Throw, proiectorul LED Smart Pocket Cinema M1 mini Plusvv, proiectorul LED portabil Smart X11-4K Short Throw și proiectorul LED portabil M1.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

Publicat

pe

De

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale și profesionale pe dispozitive electronice. Totuși, pe măsură ce tehnologia evoluează, la fel se întâmplă și cu riscurile privind securitatea datelor, ajungându-se adesea la pierderea confidențialității. Așadar, cum ne putem proteja fișierele în mod eficient?

Una dintre cele mai mari greșeli de securitate este să folosim aceleași parole pentru servicii diferite. Dacă o parolă este compromisă, un atacator poate obține cu ușurință acces și la alte conturi care aparțin aceluiași utilizator. Soluția ideală este să utilizezi parole unice, puternice, care reprezintă o combinație între diferite cifre, litere și caractere speciale. Cu toate acestea, poate fi destul de dificil să îți amintești și să administrezi toate aceste combinații, motiv pentru care este firesc să utilizezi un manager de parole. Acest instrument generează, stochează și completează automat parolele pentru diverse conturi online. Astfel, datele tale vor fi păstrate mai în siguranță. De asemenea, îți va permite să te conectezi și să îți gestionezi datele mai convenabil. Pe internet există astfel de aplicații atât contra cost cât și gratuite, cum ar fi 1Password, NordPass și KeePass.Acestea pot fi diferite în ceea ce privește caracteristicile, dar principiul este similar și orice manager de parole este mai bun decât niciunul.

Autentificarea cu doi factori, care este o confirmare suplimentară a accesului după introducerea unei parole, este o altă modalitate de a păstra conturile online în siguranță. De obicei, se generează un cod pe un dispozitiv extern sau acesta este trimis la un număr de telefon prestabilit. Astfel, chiar și în situația în care parola ta ajunge pe mâini greșite, un hacker nu poate avea acces complet fără modalitatea suplimentară de autorizare.

În plus față de securitatea rețelei, merită luată în considerare și securitatea datelor stocate la nivel local; până la urmă, aici stocăm adesea cele mai personale fișiere. Făcând o copie de rezervă pe suporturi externe, cum ar fi Samsung T5 EVO de 8 TB, te poți asigura că nu vei pierde accesul la datele tale în cazul unui atac cibernetic sau al unei defecțiuni a serverului. Dar dacă ne pierdem SSD-ul sau dacă mai multe persoane utilizează același computer? Unii producători au propriile aplicații de protecție a datelor, cum ar fi Samsung Magician Software. Acesta este un instrument care îți permite cu ușurință să criptezi și să protejezi prin parolă fișierele selectate, să instalezi cele mai recente drivere sau să rulezi scanări de diagnosticare pentru a te asigura că datele tale nu au fost deteriorate. În cazul în care dispozitivele tale au cititoare de amprente, poți utiliza și securitatea biometrică, astfel încât numai persoanele autorizate să aibă acces la fișierele protejate.

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, protejarea datelor este o prioritate, așadar merită să profiți de numeroasele forme suplimentare de securitate a fișierelor. Un manager de parole, autentificarea cu doi factori sau criptarea copiilor locale sunt doar câteva dintre soluțiile pe care le poți implementa pentru a maximiza protecția datelor tale împotriva accesului neautorizat.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

La Penitenciarul Ploiești fochistul sare la gâtul directoarei economice, gravidă în cinci luni!/Management prin teroare la Penitenciarul Ploiesti din Prahova? – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

La această întrebare ar trebui să ne răspundă cei care conduc destinele acestei instituții, reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor și reprezentanții M.J.

In articolul publicat pe data de 01.04.2024 intitulat ” In curând directorul Penitenciarului Ploiești va ajunge să lucreze doar cu vărul, finul, fina și amanta !” aduceam in atenția opiniei publice, faptul că din ce in ce  mai mulți angajați ai Ministerului Justiției, aleg să părăsească sistemul penitenciar și să renunțe la cariera de polițist de penitenciar din cauza modului defectuos de a manageria, al unor șefi, ajunși directori prin diverse conjuncturi.

Tehnicianul construcții a demisionat din cauza hărțuirii la care a fost supus,  sugerandu-i-se de către directorul penitenciarului Ploiesti să nu se mai sfătuiască cu omologul de la Penitenciarul Târgșor.

Proaspătul demisionar, care ocupa funcția de tehnician construcții și care finalizase o facultate și o școală militară, un om care putea să aducă plus valoare, in viitor, a ales să demisioneze din cauza presiunilor, amenințărilor și hărțuirilor la care a fost supus de către directorul Valentin Matei, totul este descris cu lux de amănunte în declarație acestuia.

 Domnilor conducători ai ANP, această instituție este oglinda dumneavoastră, iar Valentin Matei „o ține în mână” ca sa vă priviti in ea .

Vă place ce vedeți?

Declarația pe care fostul angajat a dat-o spune totul despre modul cum se lucrează intr- un sistem al statului, atunci când ai ghinionul să întâlnești un neprofesionist, coadă de topor, cum este directorul pușcăriei Ploiești.

Ați avut curiozitatea să citiți această declarație?

Speța credem că poate face obiectul unei plângeri pe la parchet.

De ce domnul comisar Valentin Matei incerca sa-l împiedice pe domnul tehnician constructor să trimită unele documente către Inspecția Penitenciară?

De ce domnul comisar îi interzicea domnului tehnician constructii să mai discute cu omologul de la Penitenciarul Târgșor?

Comisarul Valentin Matei a auzit de dreptul la libera exprimare, articol din Constituția României?

Relatăm din declaratia fostului angajat:

” Băi Cosmine, nu este frumos să trimiți la DIP documentele altora, ai transmis un tabel(…), am poză cu conversația ta cum îi spuneai cuiva să trimită la DIP”.

” Observând că domnul director cms șef de poliție penitenciară Valentin Matei, continuă audierea mea i- am răspuns:

vreau să văd poza, atunci acesta a început sa- mi spună într-una același lucru, precum că eu îl sfătuiesc pe mentorul meu să transmită documentele la organele de inspecție din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, ce treabă am eu cu prietenii mei și colegii mei.”

…”Simtindu-ma denigrat și pus într-o situație de toată jena, am continuat să rostesc uitandu-ma in ochii domnului director, jur că nu am făcut așa ceva, la fiecare întrebare acuzatoare…”

…”Pe toată durata audierii mele de către domnul cms șef de poliție penitenciară Valentin Matei, domnul cms șef de poliție penitenciară Toma Andrei ce face parte din statul de organizare al Penitenciarului de Femei Ploiesti Târgșorul Nou nu a rostit niciun cuvânt, dar există probabilitatea ca în telefonul de culoare  albă ce se afla pe masă, să existe înregistrări audio/ video cu cele relatate mai sus”.

” Ce treabă ai tu cu Târgșorul și inginerul de acolo( Penitenciarul de Femei Ploiesti Târgșorul Nou )?

E frumos sa-l înveți pe colegul tău să scaneze și să transmită documentele la DIP?, ulterior acestor întrebări am răspuns pe un ton speriat, pentru că inginerul pe care îl are domnul ( cms șef de poliție penitenciară Toma Andrei), acolo( Penitenciarul de Femei Ploiesti Târgșorul Nou) are foarte multe cunoștințe și că acesta mă ajută cu informații privind domeniul construcțiilor…”.

Care sunt temerile comisarului Valentin Matei ?

Cum a procedat Administrația Națională a Penitenciarelor in această situație?

Cum își protejează angajații Administrația Națională a Penitenciarelor împotriva abuzatorilor?

Două DEMISII într-o lună!

Aflăm pe „surse” că cea de a doua renunțare la calitatea de politist de penitenciare a fost generată de o nemulțumire legată de  suprasolicitarea fizică, in urma unui program draconic (14h/zi).

Zvonistica penitenciară scoate la iveală faptul, că „urechistul”  Matei a înființat un punct de lucru tocmai la Bușteni. In spatele punctului de lucru  fiind, se pare, doamna Rovana Plumb . Au fost selectați aproximativ 10 deținuți care trebuia să lucreze într-o carmangerie, la temperaturi scăzute.

Programul de lucru, cu tot cu transport presupunea vreo 14 h pe zi, acest lucru ducând la epuizare fizică inclusiv a angajaților.

Nu odată șeful punctului de lucru  i-a solicitat domnului director Matei, să-l schimbe, acesta neținând cont de solicitarea agentului.

Saturandu-se de comportamentul abuzatorului Matei, șeful punct de lucru și-a dat demisia.

FOCHISTUL SARE LA GATUL DIRECTOAREI ECONOMICE!

Nu mai există respect, nu există ordine, nu există coordonare.

Penitenciarul Ploiești este un fel de „Vestul Sălbatic” .

In data de 03.04.2024 pe fondul unei neînțelegeri, supărări, un fochist a încercat să-și verse nervi pe directoarea economică, care era cat pe ce sa fie anesteziată de două palme. Vom reveni. (Cerasela N.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Timiș

Afaceri13 ore inainte

Soluții Profesionale pentru Renovarea Acoperișurilor Vechi

Dachsanierung Altbau este un proces esențial pentru proprietarii de clădiri mai vechi, care se confruntă adesea cu numeroase probleme legate...

Eveniment16 ore inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Exclusiv4 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Eveniment6 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Administrație locală6 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Uncategorized7 zile inainte

LOGITECH G lansează tastatura pentru gaming PRO X 60 cu tehnologie KEYCONTROL Compactă și proiectată pentru a câștiga

București — 9 aprilie 2024 — Astăzi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech și principal inovator în tehnologii și echipamente pentru...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Afaceri2 săptămâni inainte

Pediatria Modernă: Creștem Generații Sănătoase la Centrul Medical Mișcă

La Centrul Medical Mișcă din Timișoara, ne dedicăm să oferim cele mai bune servicii medicale pentru cei mai tineri membri...

Eveniment2 săptămâni inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

Uncategorized2 săptămâni inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală[ Unele caracteristici pot fi încă indisponibile.] „Welcome to BESPOKE AI”

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale...

ginecologie Vâlcea ginecologie Vâlcea
Social2 săptămâni inainte

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea...

Exclusiv2 săptămâni inainte

La Penitenciarul Ploiești fochistul sare la gâtul directoarei economice, gravidă în cinci luni!/Management prin teroare la Penitenciarul Ploiesti din Prahova? – Ziarul Incisiv de Prahova

La această întrebare ar trebui să ne răspundă cei care conduc destinele acestei instituții, reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor și...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Asociația pastel și Carrefour România dăruiesc biciclete elevilor din mediul rural

19% dintre elevii care locuiesc în mediul rural străbat mai mult de 5 kilometri în fiecare zi, pe jos, pentru...

Știrile Săptămânii