Connect with us

Eveniment

Dacă vezi numai jumătatea goală a paharului, o să-ți fie mereu sete! | TimisAZI

Publicat

pe

BERBEC  Ai o stare de spirit ondulatorie, schimbătoare. Dar, la serviciu,  eşti în general optimist şi nici frigul nu mai pare aşa de mare. Atragi norocul prin atitudinea ta pozitivă şi te descurci onorabil! Pentru berbecii tineri, pentru miei, aceasta zi, în special, trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce sunt, de fapt şi ceea ce doresc sa facă în viaţa. Timpul nu aşteaptă şi nu iartă, zboară, trece fulgerător, nu pierdeţi timpul, pentru că timpul nu ia prizonieri!

TAUR Astăzi ai o revelaţie. Realizezi că munceşti, te sacrifici pentru alţii, care nici măcar nu-ţi mulţumesc! Eşti taur, nu bou, aşa că nu te mai lăsa folosit, refuză politicos, zâmbind! Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii, sau cu cei care munceşti. Schimbările dese – cheia marilor succese! Dacă ai dificultăţi, schimbă stilul, schimă modul, schimbă abordarea – tenacitatea este buna cand eşti în câştig, sau pe o poziţie de care să te agăţi cu ghearele şi dinţii!

GEMENI   Nu te lăsa cuprins de furii, invidii, gelozii – sentimente puternice, dar negative!  Intensitatea emoţiilor tale de azi te împiedică să fii logic. Dar, veştile pe care le primeşti te bucură. Stelele te sfătuiesc să ai răbdare şi chiar să dai dovadă de diplomaţie şi fair-play, la serviciu, unde munceşti, pentru că lucrurile se pot lamuri aproape fără intervenţia ta. Astăzi poţi avea unele succese şi poti reuşi în activităţi legate de tehnologie de vârf, telecomunicaţii, sau informatică. 

RAC   Trebuie să reduci ritmul activităţii! Este prea rapid pentru tine şi, mai devreme, sau mai târziu, o să faci greşeli. Astăzi, la locul de muncă, nu trebuie să faci nimic neobişnuit, extravagant, sunt aspectate favorabile numai pentru activitaţile de rutină. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Perioada zilei de astăzi este, în general, benefică şi poate aduce realizări şi noroc. Dar, nu discuta în contradictoriu! 

LEU  Trebuie să priveşti realitatea în faţă! Treci printr-un pericol financiar. De fapt toată lumea trece, dar neplăcerea ta este provocată de propria naivitate, sau generozitate. Te furi singur! Trebuie să te gândeşti foarte bine cum o să foloseşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre. Pentru că depunerea lor la bancă nu a fost soluţia profitabilă, dobânda este mai mică decât rata reală a inflaţiei, trebuie să recunoşti!


 

FECIOARĂ   Astăzi vrei să te orientezi în direcţia cea bună, a rezolvării propriilor interese, să urmezi drumul tău strategic în viaţa profesională, de unde câştigi banii. Rreuşeşti să depăşeşti nişte bariere, să ieşi dintr-un punct mort. Ziua nu iti este foarte prielnică în abordarea unor persoane din sfera autorităţii publice. Celebrul om de la ghişeul statului! Aşa că lasă pe altă dată. Nu te apuca să faci economii nefireşti, să-ţi duci banii la bancă, pentru că tot tu o să suferi. 

BALANŢĂ   În viaţa profesională te bazezi prea mult pe conjunctură, pe noroc. Totuşi, să convingi, să obţii aprobări, pare astăzi foarte uşor pentru tine. Canalizezi energia ta mentală de „partea pozitivă a forţei”! O perioadă bună, o zi de pasaj, bună pentru planificarea activitaţii şi mici achiziţii. Invaţă, în această lume superficială şi grăbită, să nu mai dai atâta atenţie detaliilor, să fii mai iute şi mai dinamic, fără să faci rabat la calitate, mai ales dacă este vorba de interesele tale. 

SCORPION    La serviciu ai reuşit să închei unele alianţe şi fidelii tăi sunt gata de atac, dar toţi aşteaptă. Însă, depistezi, cu simţul tău scorpionic, o persoană ostilă. Îţi pregăteşti, cu grijă, veninul… Adevarul nu-ţi serveşte decăt să-ţi faci noi „potenţiali ostili”, aşa incât măcar astăzi admira toaletele colegelor şi înţelepciunea şefului. Domeniul sentimental este avantajat de conjunctură. Pune-ţi un zâmbet şi îmbracă-te curat, frumos, astăzi dragostea este punctuală la întâlnire. 

Facebook Comments

Eveniment

Începe faimoasa partidă de vânătoare a lui Ion Țiriac, de la Balc pentru al 14-lea an consecutiv! Nume grele sunt pe lista de invitați | TimisAZI

Publicat

pe

De

Ca în fiecare an, la acest eveniment privat al miliardarului, la care presa nu are acces, sunt invitaţi oameni de afaceri importanţi din străinătate şi alţi prieteni din România, inclusiv din mediul politic.

O parte din invitaţii lui Ion Ţiriac vor ajunge la Oradea pe calea aerului, cu avioane personale sau închiriate în regim charter, iar alţii vor ateriza pe aeroportul din oraşul vecin peste graniţă Debreţin, urmând să se deplaseze apoi direct la Balc cu autovehicule de teren.

Recent, Ion Țiriac a primit aprobare din partea Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor pentru ”recoltarea anuală” de mistreţi de pe domeniul de la Balc.

„Nu-i vânătoare, ci recoltare vânat sălbatic. Aşa se face în fiecare an. Şi aşa scrie pe autorizaţia lor. Va fi o recoltare de mistreţi, timp de trei zile – vineri, sâmbătă şi duminică. Noi, aprobare le-am dat în fiecare an şi protocol cu toate condiţiile”, a declarat, pentru Agerpres, directorul DSVSA Bihor, dr. Remus Moţoc.

La faţa locului vor fi prezenţi cel puţin doi medici veterinari, anume medicul regional pe Marghita şi concesionarul din comună, care are contract cu complexul de vânătoare.

Potrivit directorului Moţoc, medicii şi personalul adiacent vor îndeplini toate formalităţile necesare pentru verificarea carcaselor. Se va acorda o atenţie sporită analizelor, atât pentru pesta porcină clasică şi trichineloză, cât şi pentru pesta porcină africană, aceasta din urmă având în vedere că, la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, a fost confirmat un focar de pestă porcină africană în apropierea domeniului lui Ţiriac, pe fondul de vânătoare nr. 12 Fagu, din satul cu acelaşi nume.

La unele ediţii ale vânătorii de la Balc au avut loc proteste, în faţa porţii de la intrarea pe domeniu, organizate de apărători ai drepturilor animalelor.

Prima partidă de vânătoare de la Balc a avut loc în 2005, după ce omul de afaceri Ion Ţiriac a concesionat, în anul 2002, domeniul cinegetic ce se întinde pe 1.100 de hectare, potrivit primarului din Balc, Arsenie Maroşan.

„Această suprafaţă foarte mare a fondului de vânătoare, împădurit, este îngrădit, motiv pentru care se vehiculează greşit ideea că ar fi un ţarc din care se recoltează. Deja sunt pregătiri în comună, oamenii au aflat şi se bucură că unii dintre ei vor putea participa ca gonaci la eveniment,” a spus primarul din Balc. 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Update! Toți clienții ING sunt vizați! Anunț de ultimă oră despre cardurile lor | TimisAZI

Publicat

pe

De

Știre iniţială.

Serviciul ING Home’Bank şi plăţile cu cardul au fost indisponibile, joi, timp de aproximativ o oră, pentru o parte dintre clienţii ING, a anunţat joi banca pe propria pagină de Facebook.

„Pentru moment, serviciul ING Home’Bank şi plăţile cu cardul sunt indisponibile pentru o parte dintre utilizatori. Lucrăm la remedierea acestei situaţii şi vom reveni cu veşti imediat ce acestea devin funcţionale”, potrivit informării ING Bank.

Datele ING arată că banca are 1,3 milioane de clienţi activi, 830.000 de clienţi de salariu şi 712.000 de clienţi activi ce folosesc servicii digitale.

Şase din 10 clienţi activi fac plăţi la POS în fiecare lună, iar 67% din banii folosiţi de clienţi sunt non-cash. 83% din logările în HomeBank sunt realizate de pe mobil. Un client se loghează lunar în medie de 18 ori/lună şi face 5 plăţi/lună. 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Mircea Badea intervenție șocantă în scandalul Realitatea-CNA! Ce ar fi meritat postul TV | TimisAZI

Publicat

pe

De

„Cred că ce a făcut CNA este o greşeală. Cred că mult mai potrivită ar fi fost o amendă pe bani mulţi. Aşa… ce să spun?! Le întrerupe emisia pentru zece minute… Acest lucru le permite doar să se victimizeze. O amendă pe bani mulţi ar fi simţit-o… „, a spus Mircea Badea la Antena 3.

”Realitatea TV a fost sancţionată de CNA pentru că a informat corect. V-am adus informaţii, plus imagini care nu pot fi contestate despre mitingul Diasporei din 10 august 2018 şi despre intervenţia dură a jandarmeriei, dar pentru modul în care v-am dezvăluit tot ceea ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei acum 5 luni, CNA a hotărât să ne suspende emisia.”, spun reprezentanţii postului TV.

Astfel, CNA a decis suspendarea emisiei postului Realitatea TV, preţ de 10 minute, astăzi, între orele 19:00-19:10.

În urma deciziei CNA, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis s-a implicat şi a tras un semnal de alarmă: „Decizia adoptată de către Consiliul Naţional al Audiovizualului de a suspenda temporar emisia unui post de televiziune este fundamentată pe criterii de ordin politic.

O astfel de sancţiune extremă este foarte periculoasă întrucât poate crea precedente şi deschide calea abuzului de putere asupra mass-media.

Într-un stat de drept, în care libertatea de exprimare este garantată de lege şi Constituţie, cenzura este inacceptabilă, cu atât mai mult cu cât decizia aparţine unei instituţii publice autonome, a cărei menire este protejarea interesului public”.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Timiș

EvenimentO oră inainte

Începe faimoasa partidă de vânătoare a lui Ion Țiriac, de la Balc pentru al 14-lea an consecutiv! Nume grele sunt pe lista de invitați | TimisAZI

Ca în fiecare an, la acest eveniment privat al miliardarului, la care presa nu are acces, sunt invitaţi oameni de...

Eveniment3 ore inainte

Update! Toți clienții ING sunt vizați! Anunț de ultimă oră despre cardurile lor | TimisAZI

Știre iniţială. Serviciul ING Home’Bank şi plăţile cu cardul au fost indisponibile, joi, timp de aproximativ o oră, pentru o...

Eveniment5 ore inainte

Mircea Badea intervenție șocantă în scandalul Realitatea-CNA! Ce ar fi meritat postul TV | TimisAZI

„Cred că ce a făcut CNA este o greşeală. Cred că mult mai potrivită ar fi fost o amendă pe...

Eveniment7 ore inainte

Victorie nesperată pentru Halep la Australian Open! Felicitări, Simona! Partidă senzațională, cu răsturnări de situație, câștigată! | TimisAZI

Simona Halep s-a impus cu în faţa Sofiei Kenin cu 6-3, 6-7 (5), 6-4. „N-am nici cea mai vagă idee cum...

Eveniment8 ore inainte

Europa se zguduie din temelii! Pericol la granițele României! Rusia face o nouă mutare | TimisAZI

Sistemul Pantsir S1 vizează aeronavele care zboară la altitudini medii si mici precum dronele sau rachetele de croaziera. Acestea au intrat în...

Exclusiv8 ore inainte

EXCLUSIV/MEMORIU DE FUNDAMENTARE A SESIZARII PENALE INTOCMITE DE OFITERUL SRI PERCHEZITIONAT ILEGAL DE NEGULESCU MIRCEA

Acuzațiile grave ale unui fost șef la contraspionaj Kovesi și Coldea au încălcat legislația UE și o hotărâre CEDO pentru...

Eveniment10 ore inainte

Olguța Vasilescu iese la atac! De ce o blochează președintele Klaus Iohannis | TimisAZI

„Nu pot să găsesc o explicaţie logică, pentru că se comportă ca un copil care spune ‘ştiu că e jucăria...

Eveniment12 ore inainte

Motivul pentru care Bugetul pe 2019 întârzie! Dezvăluiri din sânul PSD | TimisAZI

Proiectul de buget pentru anul 2019 întârzie din cauza avizului Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), însă mediul de...

Eveniment14 ore inainte

HOROSCOP 17 ianuarie. Zodia care trebuie să facă urgent o schimbare în viață. Are nevoie de sprijinul celor din jur | TimisAZI

BERBEC Astăzi nimic nu pare că se întâmplă în viaţa ta profesională! Nimic foarte important.E o zi favorabilă, dar, evită...

Eveniment15 ore inainte

Anunț de ultima oră al Ministrului Muncii! Ce se întâmplă cu plata pensiilor și a salariilor | TimisAZI

Bugetul de stat pe 2019 clar va fi aprobat în februarie, iar în lipsa acestuia plata pentru salarii, pensii, alocaţii şi...

Eveniment17 ore inainte

Angajații unei importante instituții au fost amenințati | TimisAZI

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu declarat miercuri seară, la Antena 3, că se bucură de controlul pe care îl va...

Eveniment19 ore inainte

Lovitură neașteptată a CCR! Curtea încurcă planurile corupților! Ce decizie a luat | TimisAZI

CCR a decis că Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate...

Eveniment21 de ore inainte

Dezastru pentru McDonald’s! Ce pierdere uriașă a suferit gigantul fast-food ! Toți clienții din Europa sunt afectați | TimisAZI

Un lanţ de restaurante din Irlanda a provocat un dezastru pentru McDonald’s, reuşind să câştige un proces pe care l-a...

Eveniment22 de ore inainte

Atac dur la adresa lui Carmen Iohannis! De ce o acuză PSD | TimisAZI

PSD a postat, miercuri, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj în care îl acuză pe Augustin Lazăr că ”tolerează...

EvenimentO zi inainte

Vești bune pentru toți românii! ANPC ia măsuri împotriva companiilor care păcălesc clienții! Ce trebuie să faceți | TimisAZI

Marius Pîrvu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a declarat că în multe situaţii, companiile preferă să plătească amenzi...

EvenimentO zi inainte

să dai de mâncare rechinilor, din cușcă | TimisAZI

Costurile unei astfel de vacanţe se ridică la nivelul a sute de mii de euro, bani pe care companiile respective...

Știrile Săptămânii