Connect with us

Exclusiv

Șeful DGIA, la mâna celui mai loial ”iohannist” din sistem – noul ministru al Apărării

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Generalul Ciucă nu uită și nu iartă! Mai ales că șeful Direcției Generale de Informații a Armatei a vrut să îl ”ardă” atunci când îi era mai greu, la apogeul asaltului dezlănțuit de fostul ”el lider maximo”Liviu Dragnea împotriva sa. Generalul Marian Hăpău apăsând atunci toate ”butoanele” oficiale sau pe persoană fizică aflate la dispoziția sa pentru a îl impune pe ”siamezul” Cătălin Ștefăniță Zisu în fruntea Marelui Stat Major al Armatei Române! Și făcând un lobby de-a dreptul deșănțat pentru varianta de lucru că doar ”regele intendenței” Cătălin Zisu ar fi îndeplinit toate condițiile- nu doar al capacităților profesionale, dar și al prevederilor legale- pentru a îl înlocui pe generalul Ionel Ciucă.
Șeful DGIA, la mâna noului ministru al Apărării
Însă încăpățânarea oricum proverbială a lui Klaus Iohannis s-a dovedit în cele din urmă salvatoare pentru Ciucă, generalul considerat oricum și până atunci cel mai loial ”iohannist” din întreg sistemul. Dar care, drept urmare, are de atunci și mai multe motive de recunoștință față de șeful statului. Dar și o sete mai mare de răzbunare față de Marian Hăpău și Cătălin Zisu, cuplul care a încercat să îl documenteze ca pe atâția alți șefi aiArmatei Române sau chiar miniștri ai Apărării. Și iată că vremea vendetei se apropie, din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că până și generalul Hăpău a fost avertizat că, gata, Ciucă îi ”va rupe capul” ! Culmea este însă că noul ministru al Apărării și cel mai probabil chiar viitorul premier al adevăratului ”guvernul meu” îl va ”ejecta” pe Marian Hăpău din fruntea DGIA și din sistem exact cu armele sale. Pentru că, după cum susțin sursele noastre, șefului DGIA i se va imputa cât de curând faptul că structura de informații militare pe care o conduce nu a avertizat oficial conducerea ministerului cu privire la un aspect mai mult decât sensibil din cadrul procedurii de achiziție a noului lot de rachete PATRIOT de la partenerii americani. Și anume faptul că, la doar câteva săptămâni după ce prin CSAT s-a dat verde plății în avans a impresionantei sume de 500.000 milioane de euro pentru rachetele americane, Armata Română primea o lovitură năucitoare de la Moscova. Asta după ce generalul de armată Serghei Shoigu, ministrul rus al Apărării a anunțat că președintele Vladimir Putin a fost informat că deja primul regiment rus, cel din Dombarovsky va fi dotat cu noile rachete supersonice Avangard! Ceea ce înseamnă practic, în limbaj profan, că Armata Română a dat un prim avans de jumătate de miliard de euro pentru niște rachete PATRIOT care sunt deja inutile, din moment ce la doar câteva zile rușii au aruncat deja ”pe piață” rachetele AVANGARD, de un nivel strict superior. Iar ”măgăreața” va cădea automat pe capul generalului Hăpău, cel care va fi scos țap ispășitor pentru faptul că nu a informat oficial conducerea Ministerului Apărării Naționale și implicit Consiliul Suprem de Apărare a Țării cu privire la vulnerabilitatea acestei achiziții. Și chiar dacă Hăpău va țipa ca din gură de șarpe că la mijloc este mâna lui Ciucă, această ”spovedanie” târzie nu îi va mai putea salva funcția. Și nici pe a lui Zisu, generalul Ciucă nefiind omul care să aștepte să i se mai înfigă și a doua oară ”cuțitul” în spate. Mai ales că acum soarta celor doi este strict la mâna lui…

Armata Română ia tot rachete învechite PATRIOT, care nu fac față celor SARMAT sau mai ales AVANGARD


Și-a mai luat-o cu ”Satan”!


Stranie ironie a sorții, nu este prima oară când generalului Marian Hăpău îi trece glonțul pe lângă ureche în ceea ce privește informările despre achiziția rachetelor PATRIOT. Astfel, pe 10 aprilie 2018 titram ”DGIA, în sluba lui SATAN”, dezvăluind încă de atunci că ”învechitele sisteme PATRIOT nu fac față temutelor rachete rusești SARMAT –SATAN”. Și cu toate acestea, informațiile militare nu au schițat niciun gest pentru a îi trage de mânecă pe beneficiarii legali și decidenții politici că astfel statul român aruncă practic pe apa Sîmbetei nu mai puțin de 4,2 mililiarde de dolari: ”Și uite cum, în anumite laboratoare se caută deja țapii ispășitori care să fie aruncați în arena publică pentru a fi sfârtecați mediatic pentru că au aruncat degeaba în aer 4,2 miliarde de dolari. Mai ales că rachetele PATRIOT care urmează să fie pe deplin funcționale în România, în cel mai fericit caz, în anul 2020 nu reușesc nici măcar să țină pasul cu performanțele tehnologice ale rachetelor SARMAT. Sau SATAN, așa cum sunt deja denumite cu teamă și respect în SUA și despre care Moscova a anunțat că vor intra în dotarea Armatei Ruse încă din anul 2020. Și cu toate că este deja un sport național decaparea oamenilor politici și a miniștrilor, de această dată, înainte ca ofițerii mai mult sau mai puțin acoperiți ai DGIA infiltrați la conducerea multor instituții vitale ale statului român și chiar în presă să arunce primii cu piatra, poate mai verifică odată cei de la CSAT dacă reprezentanții DGIA au diseminat totuși în sistem fie și cea mai mică notă informativă cu privire la inoportunitatea achiziției de rachete PATRIOT în condițiiile apariției pe piață a mult mai performantelor SARMAT. Pentru că, dacă nu, chiar că începi să ai suspiciuni rezonabile, precum analiștii de contrainformații ai altor structuri ca nu cumva unii din DGIA să fi ajuns, fie și involuntar, în slujba lui SATAN…”

Omul americanilor… Sau al rușilor…?

Ciucă, cel mai loial ”iohannist” din sistem
Pe când se aflau în plină campanie subversivă pentru a-i trage generalului Ciucă preșul de șef al Armatei Române de sub picioare, ”frații Petreuș” Hăpău și Zisu legendau în restul sistemului o presupusă vizită a șefului DGIA peste Ocean. Acolo unde ar fi fost invitat pentru a le explica și șefilor agențiilor guvernamentale cum de a știut la sigur și din timp că Donald Trump va fi noul președinte al Statelor Unite ale Americii. Ceea ce lăsa de înțeles cum că Hăpău ar fi ”omul americanilor” în sistemul românesc! Ceea ce ar face și mai inexplicabilă ”neputința profesională” a șefului informațiilor militare de a ști că la doar câteva zile după ce se autoriza achiziția de rachete PATRIOT rușii se înarmau cu unele net superioare, cel puțin tehnologic vorbind! Numai că, după cum bine o știe chiar și generalul Hăpău și nu mă poate contrazice ”ever”, cu totul alta a fost principala întrebare care i s-a pus la Washington… Și anume dacă ”în tinerețe” acesta a făcut sau nu o scurtă escapadă la Moscova, fără a anunța structurile contrainformative de acest episod. Însă tocmai pozarea în ”omul americanilor” în Armata Română s-ar putea dovedi lovitura fatală pentru Hăpău! Pentru că, pur și simplu, pentru această ”etichetă” candidează nimeni altul decât generalul Nicolae Ionel Ciucă, actualul ministru al Apărării și deci șeful direct al lui Hăpău. Cel care nu se mai poate baza nici pe rudenia, fie ea și neasumată cu generalul Silviu Predoiu, fostul șef al SIE care a ajuns acum ”mentorul” lui Victor Ponta. Ba din contră… Mai ales că, după cum se va vedea mult mai curând decât se așteaptă unii, generalul Ciucă, principalul aliat din sistem al directorului SRI, Eduard Hellvig este decis să fie o prezență mult mai activă în ”liga mare” a serviciilor secrete…

Articolul Șeful DGIA, la mâna celui mai loial ”iohannist” din sistem – noul ministru al Apărării apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments

Exclusiv

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, de inculpatul Tudose George Radu şi de intimaţii inculpaţi Lupu Mihai şi Nichita Vlad împotriva încheierii, din data de 18 martie 2024, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Ploieşti – Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie. 

Magistrații Curtții de Apel Ploiești au decis, pe 18 martie, înlocuirea măsurii arestării preventive dispusă fată de inculpatul LUPU MIHAI și respectiv față de inculpatul NICHITA VLAD cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Totodată, a admis propunerea de prelungire a măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul TUDOSE GEORGE RADU, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 martie 2024 şi până la data de 21 aprilie 2024, inclusiv. Curtea de Apel (CA) Ploiești a admis propunerea de prelungire a măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpata LUPU MĂRIOARA pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 martie 2024 şi până la data de 21 aprilie 2024, inclusiv și a respins cererile de înlocuire a măsurii preventive a arestării preventive, respectiv a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar ca neîntemeiată.

Trebuie să precizăm că în acest mega-dosar al mafiei imobiliare din Ploiești multe persoane ÎNCĂ nu au depus plângeri penale din diverse motive (amenințări sau chiar suspecți) și pot să apară noi inculpați, noi suspecți, noi martori. În tentativa de a deruta organele de cercetare, grupul infracțional a pregătit cu lux de amânunte o schemă care, însă, a fost devoalată de anchetatori.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. Desigur, și încadrările se pot schimba!

Din stenogramele intrate in posesia redactiei ziarului Incisiv de Prahova putem deduce ca implicarea tandemului chestorului Eduard Miritescu si comisarului Ginel Preda in protejarea mafiei White Tower va dinamita M.A.I, I.P.J Prahova si…surpriza…D.I.P.I!

Tentaculele WHITE TOWER continuă să uimească. Tupeul asa zisilor oameni de afaceri nu cunoaște limite, iar procurorii descoperă zilnic noi infracțiuni!

Ultima…descoperire o reprezintă rambursările ilegale de TVA încasate de Mihai si Mărioara LUPU, fără a avea prea multe documente în spate, si fără ca inspectorii ANAF să verifice atent situația.

În plus, indiciile conduc din ce în ce mai des spre fruntasii unui partid politic din Prahova si este o chestiune doar de câteva zile până când persoane importante vor fi aduse la audieri, cu mandat din partea procurorilor.

Reamintim faptul ca, „dezvoltatorul” imobiliar Mihai LUPU turnat de pseudo-ziaristul santajist si spagar Stavri Cătălin! Opt apartamente nu au fost suficiente pentru a asigura protecția!

Mihai Lupu si avocatul Vlad Nichita au fost plasați în arest la domiciliu, după 60 de zile de arest preventiv. Cine urmează în mega-țeapa White Tower?

În acest moment Ploieștiul este scena unui mare scandal cu apartamente de lux, cunoscut drept White Tower, unde proprietarul a vândut de șapte ori un apartament.

Ancheta în mega dosarul de înşelăciune cu apartamente construite în complexurile de locuinţe White Tower şi City Gate din Ploieşti a fost extinsă.

Santajistul si spagarul Catalin Stavri Stavri primește prin intermediari, soția și mama acestuia, 7 (șapte) apartamente. Două soția, cinci mama lui. În acest moment, ambele „păgubite” s-au înscris la masa credală. Într-un context în care apropiații  dezvoltatorilor imobiliari s-au înfipt la masa credală, pe lângă cei cu adevărat păgubiți, cu scopul vădit de a reduce la zero activele din patrimoniul firmei deținute de familia Lupu. Stategia pusă la cale cu lux de amănunte urmărea, de fapt, anularea despăgubirilor pentru cumpărătorii de bună credință.

Stavri, la rândul lui informat de politistii corupti din IPJ Prahova care au protejat aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata prin tandemul Miritescu-Ginel Preda, grupare infiintata chiar de fostul procuror „Portocala”, schimbă tabăra – în stilu-i caracteristic – și, la data de 11 ianuarie a.c.,, se prezintă de bună voie și nesilit de nimeni la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Nu știm dacă Stavri a depus dovada achitării celor 7 apartamente (dintre care unul înstrăinat de mama acestuia).

Cert este că a urmărit să nu fie urmărit și l-a „sifonat” pe Lupu Mihai, conform surselor noastre judiciare, cum că știe că este cercetat și se așteaptă să fie arestat. Mai mult, spune el, Lupu l-ar fi înșelat și pe Nichita care îi este prieten.

Stilul caracteristic al santajistului spagar Catalin Stavri! Va suna cunoscut acest „Modus operandi” al santajistului si spagarului pseudo-ziaristului? L-a tradat pe Lupu asa cum a facut cu toti:

CamScanner 12-03-2023 (1)

Si dacă tot vorbim despre corectitudine, spaga a fost obținută de la mahărul „mafiei deseurilor” din Prahova, cel pe care Stavri îl calcă în picioare de ceva timp încoace, deoarece a refuzat sa ii mai dea spaga la santaje!

Pe acelasi principiu de golaniada, santajistul spagar il facea ulterior interlop pe prietenul sau de pahar, Fane Capatana care ii achita mesele!

In fotografia primită la redacție il arată pe STAVRI la masă cu FANE CĂPĂȚĂNĂ, dar si cu politisti din IJP PRAHOVA, semn că legăturile sunt extrem de multe. Poate acum se intelege atacurile si santajele media la care a aderat si un senator! Poate intelegem si protectia de care se bucura Muresan Catalin cel cu Bomba Ecologica de la Pleasa (cititi aici.) , dar si nasul Belu, prietenul de pahar al santajistului alaturi de un politist de la „flagrante”!

Sau va posta cu eterna „DOCUMENTARE” ca in cazul drogurilor. S-a documentat stand alaturi de „infractori”, chiar daca documentarea s-a lasat cu santaje si obtinerea de foloase ca cele de mai sus. Ulterior cu transformarea acestora in infractori si desfiintati in media santajista!

In poza de mai sus avem Gruparea de infractori (Catalin Stavri, Belu Claudiu si Muresan Catalin),  o grupare acoperita si protejata de politisti corupti din IPJ Prahova si de tandemul Miritescu – Ginel Preda – care sta alaturi de cel ce este numit acum infractor, Fane Capatana si alaturi de un politist din IPJ Prahova!

De altfel, sursele noastre susțin că foarte curând vor fi aduse la audieri si alte persoane din această grupare care a acaparat Ploiestiul! Sa vedem daca procurorul de caz a putut fi indus in eroare („pacalit”) de sifonarea santajistului si schimbarea taberei dupa modelul sau caractersitic. (Cristina T.).

N. R -In Prahova exista un pseudo ziarist santajist si spagar, pe numele lui STAVRI CATALIN , zis PESTE, care la varsta de 28 de ani, a fost implicat intr-un dosar penal.

Ancheta noastra are la baza rechizitoriul din dosarul nr. 85/D/P/2005, din 08.05.2006,  in care STAVRI CATALIN, zis PESTE a fost parte ca si consumator de droguri, alaturi de prietena sa de la acea vreme. In afara de numele intregral al jurnalistului vom da publicitatii doar initialele celor care au fost parte in dosar, pentru ca nu ei fac obiectul acestui material jurnalistic.

Persoanele sunt urmatoarele:

Inculpati

P.A., cercetat in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunilor prevazute si pedepsite de art. 2 alin 1 si art. 4 alin1 si art. 5 din Legea 143/2000

T.I.R., cercetat in stare de arest preventiv pentru savarsirea infractiunilor prevazute si pedepsite de art. 2 alin 1 si art 4 alin 1 din Legea 143/ 2000

Invinuiti

S.M.S.

P.V.C.- ambii cercetati pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 2 alin. 1,2 din Legea 143/ 2000

STAVRI CATALIN

S.L.E.- ambii cercetati pentru savarsirea infractiunii prevazuta si pedepsita de art 4 alin. Din Legea 143/2000

Legenda

Legea nr 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri

Art. 1

In prezenta lege termenii si expresiile de mai jos au urmatorul inteles:

  1. a) substante aflate sub control national – drogurile si precursorii inscrisi in tabelele-anexa nr. I-IV care fac parte integranta din prezenta lege; tabelele pot fi modificate prin ordonanta de urgenta a Guvernului, prin inscrierea unei noi plante sau substante, prin radierea unei plante sau substante ori prin transferarea acestora dintr-un tabel in altul, la propunerea ministrului sanatatii;
  2. b) droguri – plantele si substantele stupefiante ori psihotrope sau amestecurile care contin asemenea plante si substante, inscrise in tabelele nr. I-III;
  3. c) droguri de mare risc – drogurile inscrise in tabelele nr. I si II;
  4. d) droguri de risc – drogurile inscrise in tabelul nr. III;
  5. e) precursori – substantele utilizate frecvent in fabricarea drogurilor, inscrise in tabelul nr. IV;
  6. f) inhalanti chimici toxici – substantele stabilite ca atare prin ordin al ministrului sanatatii;
  7. g) consum ilicit de droguri – consumul de droguri aflate sub control national, fara prescriptie medicala;
  8. h) toxicoman – persoana care se afla in stare de dependenta fizica si/sau psihica cauzata de consumul de droguri, constatata de una dintre unitatile sanitare stabilite in acest sens de Ministerul Sanatatii;
  9. i) cura de dezintoxicare si supravegherea medicala – masurile ce pot fi luate pentru inlaturarea dependentei fizice si/sau psihice fata de droguri;
  10. j) livrarea supravegheata – metoda folosita de institutiile sau organele legal abilitate, cu autorizarea si sub controlul procurorului, care consta in permiterea trecerii sau circulatiei pe teritoriul tarii de droguri ori precursori, suspecti de a fi expediati ilegal, sau de substante care au inlocuit drogurile ori precursorii, in scopul descoperirii activitatilor infractionale si al identificarii persoanelor implicate in aceste activitati;
  11. k) investigatori acoperiti– politisti special desemnati sa efectueze, cu autorizarea procurorului, investigatii in vederea strangerii datelor privind existenta infractiunii si identificarea faptuitorilor si acte premergatoare, sub o alta identitate decat cea reala, atribuita pentru o perioada determinata.

Art. 2

(1)   Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.

Art. 4

Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea,    transformarea, cumpararea sau detinerea de droguri pentru consum propriu, fara drept, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 5 ani.

Art. 5

Punerea la dispozitie, cu stiinta, cu orice titlu, a unui local, a unei locuinte sau a oricarui alt loc amenajat, in care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit in asemenea locuri se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 5 ani si interzicerea unor drepturi.

Firul evenimentelor

Actiunea porneste in iunie 2005, cand un individ ( O.C) arestat in alta cauza, a sesizat organele de politie cu faptul ca T.I.R. in perioada 2003- 2004, impreuna cu sora sa si I.L.D ar fi consumat si comercializat droguri de risc si mare risc( cannabis si ectasy) pe raza municipiului Campina, pe care le procura prin intermediul lui S.M.S.

In luna octombrie 2005, T.I.R. a aflat de la prietenul sau P.A, ca acesta din urma ar fi procurat cannabis, motiv pentru care, pentru a testa calitatea drogului s-a deplasat in Ploiesti, unde P.A locuia fara forme legale si au consumat impreuna cannabis folosind o pipa confectionata artizanal de P.A.( aceeasi pipa pe care si STAVRI CATALIN, zis PESTE a folosit-o pe 24.11.2005, dupa cum veti vedea).

Odata cu aceasta sesizare a lui O.C, actiunea politistilor de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate( BCCO) s-a pus in miscare si primul pas a fost ascultarea/ inregistrarea convorbirilor telefonice,  pe baza autorizatiei nr. 2(23), din 06.11.2005, eliberata de Tribunalul Prahova in dosarul 8/PI/2005, asa cum se regaseste la fila 150- 154 din dosar.

In paralel, asa cum reiese din rechizitoriu, a fost interceptat si inregistrat telefonul inculpatului P.A., in baza autorizatiei nr. 42/ 27.11.2005, eliberata de Tribunalul Prahova

In dosarul 11/PI/2005, conform filei 217-230.

Atat dosarul lui T.I.R. cat si cel al lui P.A. au fost conexate intr-unul singur, respectiv 85/D/P/2005, din care va relatam faptele. Din iunie pana in octombrie lucrurile s-au miscat cu rapiditate, iar printre inculpatii si invinuitii invocati a fost infiltrat si un investigator acoperit, caruia o sa ii citam doar initialele din dosar, adica T.M. Astfel, tot ce se intampla era sub control, in primul rand prin implementarea investigatorului acoperit in grupul infractional si in al doilea rand prin ascultarea/ inregistrarea convorbirilor telefonice.

Un grup infractional in care „nimereste” si Stavri

Pentru ca, asa cum spuneam, BCCO avea totul sub control, orice aparitie in acel grup era stiuta in timp util si real. In baza interceptarilor telefonice s-a aflat ca in data de 24.11.2005 “ la domiciliul lui P.A. ( n.r- din Ploiesti, Soseaua Vestului, nr. 11, Bl. 1, ap. 100) urmeaza a se prezenta doua persoane identificate ca fiind STAVRI CATALIN, zis PESTE si S.L.E. care au solicitat inculpatului sa le ofere spre consum droguri. In seara aceleasi zile, cei doi au patruns in domiciliul inculpatului unde au consumat cannabis, impreuna cu acesta, folosind pipa confectionata artizanal”.

Interceptarea convorbirilor a scos la iveala faptul ca a doua zi, dupa chermeza la care a participat si jurnalistul STAVRI CATALIN, zis PESTE, P.A. urma sa se deplaseze la locuinta parintilor din Campina ca sa distribuie inculpatului T.I.R. o cantitate de droguri. Potrivit planului stabilit in seara de 24 octombrie, a doua zi P.A. s-a deplasat la Campina, doar ca pe drum a fost oprit de o echipa operativa formata din politisti ai BCCO si coordonata de un procuror care, dupa ce s-a legitimat a efectuat o sumara perchezitie corporala si a bagajelor, identificandu-se in geanta sa de umar pipa folosita in noaptea precedenta, la care a participat si STAVRI CATALIN, zis PESTE.

Chiar in aceeasi zi, in baza autorizatiei de perchezitie nr. 27 s-a patruns in imobilul din Soseaua Vestului, unde s-a efectuat o perchezitie ridicandu-se cantitatea de 38 de grame de materie vegetala cu ambalaj, ce se afla pe sifonierul din sufragerie dar si doua felii de paine pe care se afla materie vegetala arsa( fila 238- 254).

Sa vina comanda…Cannabis pe paine pentru jurnalist

Chermeza la care a participat STAVRI CATALIN, zis PESTE si unde s-a consumat cannabis pe paine i-a atras acestuia implicarea activa in dosarul 85/D/P/2005, ca si consumator, asa cum recunoaste in declaratia sa, care se regaseste la fila 83-85. Materia vegetala arsa, de pe cele doua felii de paine a fost supusa unei constatari tehnico- stiintifice la Laboratorul de Analize Fizico- Chimice- Droguri, din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, concluzionandu-se ca materia vegetala arsa cantareste, in sine, 15 grame si contine tetrahidrocannabinol(THC), substanta psihotropa biosintetizata de planta cannabis( fila 268- 271).

Pentru cei care nu stiu,  Cannabis sativa contine peste 400 de compusi pe langa substanta psihoactiva, delta-9-tetrahidrocannabinol (THC), o moleculă psihoactivă ce produce senzațiile asociate cu consumul de marijuana si  are ca efect principal, tulburarea de memorie. Poate aceasta e cauza care sta la baza povestii induiosatoare pe care STAVRI CATALIN zis PESTE a prezentat-o intr-o conferinta de presa din acea vreme.

Consecintele

Inainte de a va prezenta povestea credem ca este bine sa stiti ce consecinte a avut noaptea de pomina a jurnalistului de investigatii STAVRI CATALIN zis PESTE, atat pentru el cat si pentru ceilalti invinuiti sau inculpati, conform hotararii instantei. Dar nu inainte de a mai cita un pasaj important din rechizitoriu: “ Instanta de judecata urmeaza a se pronunta asupra aplicarii art. 33 lit. a din Codul Penal, privind concursul real de infractiuni, in cazul celor trei acte materiale  prin care P.A. a oferit droguri in vederea comercializarii si respectiv consumului propriu inculpatului T.I.R. si invinuitilor Stavri Catalin si S.L.E, precum si in cazul consumului de droguri practicat impreuna cu acestia”. De asemenea, mai este de remarcat ca “ Fapta invinuitilor Stavri Catalin si S.L.E intrunesc elementele constitutive ale infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000. Datorita faptului ca acestia au participat o singura data la consumul de droguri cu inculpatul P.A., neexistand elemente care sa conduca la concluzia ca acestia sunt implicati in traficul de droguri sau ca au si alte acte materiale specifice consumului de droguri, se apreciaza ca fapta lor nu prezinta pericolul social al unei infractiuni, urmand a se dispune fata de acestia scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei masuri cu caracter administrativ- amenda, in cuantum de 10.000.000 lei pentru fiecare”. In final, asa cum reiese din documentele pe care le am in fata, toti au fost scosi de sub urmarire penala, numai STAVRI CATALIN zis PESTE si prietena sa de la cea vreme au fost doar amendati, fiind scapati de Miritescu si Ginel Preda!.

In concluzie, Stavri a consumat cannabis pe paine, potrivit rechizitoriului si propriei sale declaratii.  Desi  faptele erau evidente, omu’ a incercat sa arunce pe politistii de la BCCO ca ar avea ceva cu el si ca va declansa un razboi personal cu acestia. Il vom cita mai jos cu franturi rupte dintr-un articol “bomba” scris de mana lui.

Falsa poveste din jurul consumului de droguri

Povestea tesuta de Stavri Catalin a avut un singur cuvant de ordine: DOCUMENTARE. In conferinta de presa, pe care tinut-o dupa ce a achitat amenda administrativa si tot procesul a fost incheiat, a incercat sa ne induioseze pe toti cei prezenti, ca a fost la fata locului in noaptea consumului de droguri, pentru o documentare care avea sa rupa gura targului printr-un articol ulterior. Daca documentare inseamna sa consumi cannabis pe paine, atunci documentare sa fie. Iata scuzele pe care le scrie jurnalistul, in 18.10.2007, in favoarea nevinovatiei lui:

“Acum, vreau sa povestesc pe scurt un fragment din VIATA mea, nu de cand m-am nascut ci de cand am intrat in presa. Bun. Vreau sa mentionez ca asta nu e vaicareala, pur si simplu vreau sa povestesc, hai sa zicem ca simt nevoia. Am crescut fara parinti( asta se leaga oarecum cu legaturile mele cu lumea interlopa) si acum 3 ani, Marin Marian( d’ale lui Mitica) de la TVR 2 a stat la o bere cu mine si cica “m-a citit” si mi-a propus sa lucrez in presa, la un prieten de-al lui, Mihai Nicolae( Misu) de la Viata Prahovei( VP). Victor Preda era redactor sef atunci la VP. Si aici incepe povestea mea ca ziarist…

Eu, care faceam tot felul de combinatii si castigam cam de 6-7 ori salariul de la VP, am acceptat pur si simplu sa muncesc…Ma bucuram ca renuntasem la viata de Golan si castigam multi bani muncind”. De aici incolo vine povestea <<documentarii>>.

“…Ei bine, dupa un articol intitulat ( parca, nu-mi amintesc preabine) <<Canabis pe toate strazile>>, Crima Organizata a trecut la cosit si s-a gandit cum sa ma lege la gura. Sansa lor a venit imediat, dupa ce un fost prieten de-al meu mi-a spus ca-mi da pe tava o retea de traficanti, cu conditia sa ii spun unde gaseste canepa( canabisul). Am acceptat si am demarat o ancheta, martori imi sunt doi politisti ( surse de-ale mele). Problema a intevenit cand seful de la Crima Organizata, comisarul sef Eugen Serghie m-a contactat sa-mi spuna ca nu trebuia sa scriu ce am scris si ca nu exista canepa pe strada. Atunci am comis-o rau de tot,  asta pentru ca m-am dus la Podul de Lemn de langa caminul Rafinorilor si am rupt o craca dintr-o planta de canepa si i-am trantit-o pe birou lui Serghie. A luat foc. A mentionat ca poate sa ma aresteze pentru simplul fapt c-am pus mana pe rahatul ala de iarba. Cica asa era legea. Imediat, am fost filat. Mi s-au ascultat telefoanele si asa am ajuns la cel care-mi promisese ca-mi da pe tava reteaua de traficanti”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Navigați Prin Toate Sezoanele cu DEBICA Navigator 3

Publicat

pe

Recomandare Anvelope All Season 185/65 R15 DEBICA Navigator 3 88H

Pregătiți-vă vehiculul pentru o performanță de încredere indiferent de sezon cu anvelopele all season 185/65 R15 DEBICA Navigator 3 88H. Concepute și fabricate în Franța de DEBICA, un nume de încredere în industria anvelopelor, modelul Navigator 3 este optimizat pentru a oferi o conducere sigură și confortabilă în orice condiții meteorologice. Aceste anvelope reprezintă soluția ideală pentru șoferii care caută un echilibru între calitate și versatilitate, eliminând necesitatea schimbării anvelopelor odată cu fiecare sezon.

Detalii Produs:

  • Dimensiuni și Compatibilitate: Anvelope all season 185/65 R15 DEBICA Navigator 3 88H , au dimensiunile de 185 mm lățime și un raport înălțime/lățime de 65%, aceste anvelope se potrivesc perfect pe jante de 15 inchi, oferind o aderență optimă și o stabilitate îmbunătățită pe drum.
  • Indici de Performanță: Clasificarea de 88H indică o capacitate excelentă de a suporta greutăți semnificative și de a oferi performanțe fiabile la viteze de până la 210 km/h, garantând siguranță și fiabilitate în orice condiții de drum.
  • Proiectare All Season: Marcajul M+S subliniază capacitatea anvelopelor de a performa eficient atât pe drumuri uscate și însorite, cât și pe suprafețe umede sau înzăpezite, asigurând o tranzitie lină între sezoane fără a compromite siguranța sau confortul.

Avantaje:

  • Versatilitate: DEBICA Navigator 3 permite șoferilor să se bucure de performanță și siguranță pe tot parcursul anului, eliminând necesitatea de a schimba anvelopele cu fiecare schimbare a sezonului, pentru anvelope all season , click aici.
  • Siguranță îmbunătățită: Cu o clasă de aderență C, aceste anvelope asigură o frânare eficientă și o aderență solidă pe suprafețe umede, sporind siguranța în condiții de ploaie sau zăpadă.
  • Confort și Liniște: Nivelul de zgomot redus, de doar 70 dB, contribuie la o călătorie mai plăcută și mai liniștită, oferind un confort superior atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Concluzie:

Anvelopele All Season 185/65 R15 DEBICA Navigator 3 88H reprezintă alegerea ideală pentru șoferii care își doresc o soluție de anvelope eficientă și fiabilă pentru toate condițiile meteorologice. Cu un design avansat care oferă siguranță, durabilitate și confort pe drum, Navigator 3 este pregătit să vă însoțească în orice aventură, detalii aici https://www.roadandtrack.com/, indiferent de sezon. Disponibile pentru achiziție atât în magazinele fizice, cât și online, aceste anvelope constituie o investiție inteligentă pentru oricine caută să maximizeze performanța și siguranța vehiculului său pe tot parcursul anului.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

PENITENCIARUL PLOIESTI/ZIUA SI PROBLEMELE !

Publicat

pe

Aflam pe surse  ca saptamana aceasta, angajati si fosti angajati, actuali pensionari, toti implicati in dosarul “popota” au fost chemati la audieri, pe rand sau toti odata , asta mai putin conteaza . Zilele trecute o parte dintre acestia s-au aflat in incinta penitenciarului , probabil sa mai puna lucrurile in ordine .

Nu stim ce va fi, dar stim ca audierile in dosarul cu pricina continua .

Va reamintim ca o fosta angajata a reclamat faptul ca i-au disparut sume de bani din biroul, din incinta penitenciarului, coordonat, daca se poate spune asa, in continuare de imputernicitul Matei Valentin.

Pentru ca suntem interesati de problemele  din sistemul penitenciar ne parvin si informatii.

Asadar, astazi, in jurul orei 10.20 a fost apelat serviciul unic de urgenta 112 si s-a cerut sprijin medical, deoarece un detinut care se afla in autospeciala de transport detinuti si-a provocat multiple plagi pe antebrate si in zona gatului , in final inghitind o lama.

A fost nevoie ca autospeciala de transport detinuti sa debarce detinutul in curtea penitenciarului Ploiesti pentru a primi ingrijiri medicale de urgenta .

La fata locului au ajuns si doua autospeciale SMURD care au reusit sa opreasca sangerarea detinutului si sa-l transporte de urgenta la spital, deoarece acesta pierduse o cantitate considerabila de sange fiind aproape de inconstienta.

A fost nevoie de vreo 20 minute pentru ca, conducerea penitenciarului sa constituie o escorta, cu lucratori de prin alte sectoare pentru a transporta detinutul la spitalul judetean Ploiesti.

Lipsa de reactie spunem noi, dar nu ne mai mira absolut nimic, cand vine vorba despre penitenciarul Ploiesti.

De-a lungul timpului am scris despre demisii dubioase, amintim demisia unui doctor in stiinte economice, care luase examenul de director economic; despre legaturile directorului Matei Valentin cu secretara Anghelache, pe care insista sa o mentina in functie si nu era pusa la dispozitie conform dispozitiilor legale; despre angajarile dubioase ale unor rude; despre influientarea comisiei de disciplina cadre; despre influienta in comisia de selectare la munca a detinutilor; despre faptul ca angajatii au fost  muscati de plosnite ; despre evadarile care au speriat zile bune locuitorii Ploiestiului; despre nerespectarea Acordului Colectiv , despre apropierea sa (co)interesata de interlopi din mafia deseurilor (prin „livrarea” de „muncitori”/”arestati” cu precadere spre aceasta caracatita, totusi nu putem intelege incapatanarea ANP de a-l tine in functie atata vreme .

Ii amintim domnului Matei Valentin ca orice inceput are si un sfarsit si mereu este bine sa pleci cu fruntea sus , nu cu capul plecat, in situatia dumnealui suntem convinsi ca va fi varianta a doua.

BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA UNDE Recop Recycling SRL Pleasa a INCALCAT TOATE LEGISLATIILE SI LEGILE IN DOMENIU cu sprijinul detinutilor „livrati” de „Zeus”, pe numele lui de scena  – a directorului Matei Valentin, sprijin COINTERESAT. Grupare acoperita de ofiteri CORUPTI din IPJ Prahobva si de la varful MAI!

.

Vom reveni, cu drag! (Cristina T,).

https://www.incisivdeprahova.ro/2023/10/30/la-piovra-caracatita-a-fost-inventata-chiar-la-penitenciarul-ploiesti-cica-italienii-vin-sa-ia-lectii-direct-de-la-comisarul-sef-de-politie-penitenciara-valentin-matei-imputernicit/

 

IMIXTIUNI SINDICALE LA PENITENCIARUL PLOIEȘTI/Directorul IMPUTERNICIT al Penitenciarului Ploiești tot mai aproape de o NOUA plângere penală!

Cine se mai afla in spatele”Bombei ecologice de la Pleasa”: un personaj de la DIICOT, tatal personajului cu firma de deratizare si contracte cu administratia Volosevici/Contracte de „parandarat”?

Clanul Matei caută noi membri pentru Penitenciarul Ploiești/Comisarul șef de poliție penitenciară, Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, incapabil sa mai controleze unitatea revoltata si își dă cu stângul în dreptul

Clanul Matei caută noi membri pentru Penitenciarul Ploiești/Comisarul șef de poliție penitenciară, Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, incapabil sa mai controleze unitatea revoltata si își dă cu stângul în dreptul

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată chiar la Penitenciarul Ploiesti, cică italienii vin să ia lecții direct de la Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT

IN TIMP CE ANP și MJ FAC FIGURATIE, CARACATITA DIN PENITENCIARUL PLOIEȘTI SE EXTINDE

Încrengături periculoase!/ANP- Penitenciarul Ploiești (Zeus)!/Domnul director IMPUTERNICIT la comanda Penitenciarului Ploiești nu se oprește din ilegalități

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată chiar la Penitenciarul Ploiesti, cică italienii vin să ia lecții direct de la Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT

Comisii ILEGALE de selecționare la muncă a deținuților la Penitenciarul Ploiești!/Penitenciarul Ploiești, o umbra a instituției etalon de alta dată !

Ministerul Justiției și Penitenciarul Ploiești: Circul de la Ploiesti!

Ministerul Justitiei cu „geana” pe Penitenciarul Ploiesti

TRIUMVIRATUL – Penitenciarul Ploiești nu reușește să scape de scaieți

Hades contra Penitenciarul Ploiești -Cursuri de asuprire-

Din nou revenim la Mânăstire!/Ați ghicit!  Penitenciarul Ploiești!/ Subiectul nostru Maica stareță ,, Magdalena”(Toma Magdalena)/Update – Drept la Replica

Ia! Zâno!/Joac-o și pe asta!/Dă-ți cu reveneală!/Zâna Nașa, se joacă cu gestiunile, după starea vremii la Penitenciarul Ploiesti!

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Timiș

fotograf bucuresti fotograf bucuresti
Uncategorized55 de minute inainte

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

Eveniment10 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized11 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized11 ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

EvenimentO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment3 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized3 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Afaceri6 zile inainte

Bergenbier S.A. lanseaza Caraiman, cel mai nou brand din segmentul de bere core

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, isi extinde portofoliul si lanseaza Caraiman, o bere cu un gust...

Eveniment7 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Exclusiv7 zile inainte

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Cum poate fi realizată o evaluare corectă a valorii unui apartament în București? Cum poate fi realizată o evaluare corectă a valorii unui apartament în București?
UncategorizedO săptămână inainte

Cum poate fi realizată o evaluare corectă a valorii unui apartament în București?

Evaluarea valorii unui apartament în București este un proces complex care implică analiza mai multor factori, inclusiv localizarea, dimensiunea, starea,...

EvenimentO săptămână inainte

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

UncategorizedO săptămână inainte

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

Știrile Săptămânii