Connect with us

Știri din județ

Raisa Avram din Satu Mare si-a donat alocația de elev unei cauze nobile – copiilor internați la spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara

Publicat

pe

Este o acțiune făcută de Armata Îngerilor, asociată apropiată spitalului, sunt foști pacienți ai spitalului, majoritatea a secției de Onco-Hemato, împreună cu Înaltpreasfinția Sa Mitropolitul Banatului, care este de formație inițială inginer constructor, a avut ideea genială care mi se pare foarte bună pentru încălzirea imobilelor (…) A avut ideea de a achiziționa un generator de mare putere care să fie instalat în afara spitalului și cu cabluri externe care să nu solicite instalația electrică a spitalului, să punem suflante pe holuri și să încălzim spitalul. O inițiativă bună, cu care am fost de acord și ei s-au oferit să facă o acțiune de strângere de fonduri care se derulează deja. Înaltpreasfinția Sa mi-a spus că a luat deja legătura cu un producător de generatoare de undeva din județul Caraș-Severin, care urmează să livreze un generator de mare putere. Este o acțiune frumoasă, generoasă. Noi deja am făcut un prim pas ca urmare a acestei idei și am luat noi niște suflante pentru că trebuie să ne încălzim până atunci, pe care să le folosim până la venirea generatorului”, a declarat pentru Tion Ovidiu Adam, managerul spitalului „Louis Țurcanu”. sursa tion.ro

Adolescenta Raisa Avram din Satu Mare si-a donat alocația de elev unei cauze nobile – copiilor internați la spitalul Louis Turcanu. Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara este locul în care sunt tratați micuții bolnavi din întreaga țară, nu doar din județul Timiș sau din vestul țări. Cât este de minunat sa vezi și sa simți ca in plină criza sanitara, suflete atât de curate și frumoase ne oferă lectii de viața.

Bravo Raisa! Felicitari pentru sufletul curat, empatia si dorinta de a ajuta!

Fiecare donație contează!

 • Donație în cont LEI: RO66BTRLRONCRT0491745401
 • Donație în cont Euro: RO16BTRLEURCRT0491745401

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Servicii profesionale de acoperișuri în Austria Inferioară cu TopDachService

Publicat

pe

De

Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere pentru servicii de Dachdecker, Dachsanierung sau Spengler în Oberösterreich, Top Dach Service este alegerea ideală. Cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor de acoperișuri, această firmă oferă soluții de înaltă calitate pentru a satisface toate nevoile clienților săi.

Servicii Complete pentru Acoperișuri și Fațade:

 1. Dachdecker: Specialiștii noștri oferă soluții personalizate pentru fiecare proiect. De la montajul inițial până la întreținerea periodică, ne asigurăm că acoperișul dvs. este durabil și rezistă condițiilor meteo.
 2. Dachsanierung: Dacă acoperișul dvs. necesită renovare, echipa noastră poate face acest lucru rapid și eficient, asigurând un aspect nou și o rezistență sporită. Ne ocupăm de fiecare detaliu, de la reparații până la modernizări complete.
 3. Spengler: Această componentă esențială a construcțiilor moderne asigură funcționalitatea optimă a acoperișurilor. Echipa noastră de Spengler oferă servicii de montaj, întreținere și reparații pentru a asigura un sistem de drenaj eficient.
 4. Dachdeckerei: Serviciile de Dachdeckerei sunt esențiale pentru integritatea unei clădiri. Cu materiale de înaltă calitate și expertiză în instalare, Top Dach Service se asigură că acoperișurile clienților săi sunt protejate și durabile.
 5. Fassadensanierung: Fațada este cartea de vizită a clădirii dvs. Serviciile noastre de Fassadensanierung aduc un plus de estetică și durabilitate, asigurând protecția împotriva intemperiilor și un aspect modern.

De Ce Top Dach Service?

 • Profesionalism: Echipa noastră de experți este pregătită să ofere soluții adaptate fiecărui proiect, asigurând o execuție impecabilă.
 • Materiale de Calitate: Folosim doar materiale de înaltă calitate, asigurându-ne că fiecare proiect rezistă în timp.
 • Servicii Complete: De la Dachdecker până la Fassadensanierung, oferim o gamă completă de servicii pentru acoperișuri și fațade.
 • Local: Suntem mândri să oferim servicii pentru Oberösterreich, susținând astfel comunitatea locală.

Pentru orice proiect legat de acoperișuri sau fațade, vă invităm să vizitați site-ul nostru Top Dach Service pentru mai multe informații și oferte personalizate. Cu ajutorul nostru, clădirile dvs. vor fi protejate, eficiente și estetice pentru mulți ani de acum înainte.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Știri din județ

informații esențiale pentru alegerea tratamentului potrivit

Publicat

pe

Implantul dentar este o procedură complexă și importantă pentru cei care au pierdut un dinte sau mai mulți dinți și doresc să își redobândească zâmbetul frumos și funcționalitatea masticatorie. Dacă locuiești în sectorul 4 sau sectorul 5 al Bucureștiului și ești interesat de această procedură, iată tot ce trebuie să știi.

În primul rând, implantul dentar presupune inserarea unui șurub de titan în osul maxilar sau mandibular, care va juca rolul unei rădăcini artificiale. Acesta va susține coroana dentară ce va fi montată ulterior. Procedura se realizează sub anestezie locală și poate necesita mai multe vizite la dentist pe parcursul câtorva luni.

Pentru a beneficia de un implant dentar reușit în sectorul 4 sau sectorul 5, este esențial să găsești un dentist cu experiență în acest domeniu. Este recomandat să cauți recomandările prietenilor sau să consulți site-uri specializate pentru a afla păreri despre medicii stomatologi din zonă. Odată găsit medicul potrivit, acesta va evalua starea ta orală și va stabili planul de tratament adecvat.

Costurile unui implant dentar în sectorul 4 sau sectorul 5:

Costurile unui implant dentar în sectorul 4 sau sectorul 5 pot varia în funcție de mai mulți factori. Primul aspect de luat în considerare este prețul implantului propriu-zis, care poate fi influențat de calitatea acestuia și de brand-ul ales. De asemenea, costurile pot fi afectate și de complexitatea cazului și de necesitatea unor intervenții suplimentare precum ridicarea sinusului sau adiția de os.

În plus, trebuie să iei în calcul și costurile consultațiilor preoperatorii, radiografiilor și analizelor necesare înainte de procedură. De asemenea, este important să te informezi despre costurile coroanei dentare care va fi montată pe implant.

Pentru a avea o imagine clară asupra costurilor implicate într-un implant dentar în sectorul 4 sau sectorul 5, este recomandat să consulți mai mulți medici stomatologi și să ceri detalii despre tarifele practicate.

Cum să găsești cel mai bun dentist în sectorul 4 sau sectorul 5 pentru un implant dentar reușit

Alegerea unui dentist competent și experimentat este crucială pentru succesul unui implant dentar. În sectorul 4 sau sectorul 5 al Bucureștiului există numeroși medici stomatologi specializați în implantologie, dar nu toți au aceeași expertiză și abilități.

Pentru a găsi cel mai bun dentist în sectorul 4 sau sectorul 5 pentru un implant dentar reușit, poți urma câțiva pași. În primul rând, cercetează reputația și experiența medicului. Verifică dacă acesta este membru al asociațiilor profesionale și dacă a participat la cursuri de specializare în domeniul implantologiei.

De asemenea, poți solicita recomandări de la prieteni sau cunoștințe care au trecut prin aceeași procedură sau poți consulta site-uri specializate pentru a afla păreri despre medicii stomatologi din zonă.

În final, nu uita să te programezi pentru o consultație inițială cu medicul ales. Aceasta îți va oferi ocazia să discuți despre planul de tratament propus, să clarifici orice nelămuriri și să te asiguri că ai găsit pe cineva în care ai încredere pentru realizarea implantului dentar.

Cum să-ți menții sănătatea orală prin vizite regulate la dentist Vizitele regulate la dentist sunt esențiale pentru menținerea sănătății orale și a unui zâmbet frumos și sănătos. Acestea aduc numeroase beneficii și joacă un rol crucial în prevenirea problemelor dentare. De aceea, este important să faci o programare periodică la dentist și să nu neglijezi controlul stomatologic regulat.

Beneficiile vizitelor regulate la dentist pentru sănătatea orală sunt multiple. În primul rând, prin efectuarea unui examen oral complet, dentistul poate identifica eventualele probleme dentare sau afecțiuni în stadii incipiente. Astfel, se pot lua măsuri preventive sau se pot trata rapid astfel de probleme, evitându-se complicațiile ulterioare.

De asemenea, vizitele periodice la dentist includ și o igienizare profesională a dinților. Aceasta constă în îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului acumulate pe suprafața dinților. Chiar dacă ai o igienă orală riguroasă acasă, există zone greu accesibile unde se poate acumula placa bacteriană. Prin urmare, curățarea profesională realizată de către specialist este esențială pentru menținerea unei igiene orale optime.

Controlul stomatologic regulat are un rol important în prevenirea problemelor dentare. Prin identificarea precoce a cariilor dentare sau a altor afecțiuni precum gingivita sau parodontita, se pot lua măsuri imediate pentru a le trata și a preveni complicațiile ulterioare. De asemenea, dentistul poate oferi sfaturi și instrucțiuni privind igiena orală corectă și metodele de prevenire a problemelor dentare.

Este important să faci o programare periodică la dentist pentru întreținerea sănătății orale deoarece astfel poți evita apariția unor afecțiuni mai grave și costisitoare. De exemplu, dacă o carie este identificată în stadiu incipient, aceasta poate fi tratată prin obturație simplă. Însă, dacă este lăsată netratată, caria poate avansa și afecta nervul dintelui, necesitând astfel un tratament endodontic sau chiar extracția dintelui.

vizitele regulate la dentist sunt esențiale pentru menținerea sănătății orale. Acestea aduc numeroase beneficii precum identificarea precoce a problemelor dentare, igienizarea profesională a dinților și prevenirea complicațiilor ulterioare. Nu neglija controlul stomatologic regulat și fii responsabil cu sănătatea ta orală!

Cris Smile Studio – Cabinet stomatologic sector 4

restaurari dentare complete

aparat dentar

implant dentar

Facebook Comments
Citeste in continuare

Știri din județ

Metode eficiente de prevenire a infestării locuinței cu dăunători: sfaturi practice și servicii specializate de la DDD®

Publicat

pe

Locuința noastră este un refugiu în care ne simțim în siguranță și confortabil. Cu toate acestea, există momente în care invazia daunatorilor poate amenința această liniște și poate pune în pericol sănătatea noastră și a celor dragi. Pentru a proteja eficient locuința împotriva acestor invazii nedorite, este important să cunoaștem metodele eficiente de prevenire și să apelăm la serviciile specializate oferite de Compania DDD®.

Primul pas în protejarea locuinței împotriva invaziei daunatorilor este identificarea potențialelor surse de infestare. Acestea pot fi reprezentate de crăpături sau găuri în pereți sau podele, ferestre neetanșe, instalații sanitare defectuoase sau alimente expuse necorespunzător. Este esențial să remediem aceste probleme pentru a reduce riscul infestarii.

Un alt aspect important este menținerea curateniei în interiorul locuinței. Daunatorii sunt atrași de resturile alimentare, gunoiul nesortat sau mizeria acumulată. Prin urmare, trebuie să fim atenți la igiena bucătăriei și să golim regulat coșurile de gunoi. De asemenea, este recomandat să păstrăm alimentele în recipiente etanșe și să curățăm frecvent suprafețele.

Pentru a preveni infestarea cu insecte și rozătoare, putem utiliza diverse metode naturale sau chimice. Plantele aromatice precum menta, busuiocul sau lavanda pot fi plasate în jurul locuinței pentru a respinge insectele. De asemenea, există și produse pe bază de substanțe chimice care pot fi utilizate cu precauție pentru combaterea daunatorilor.

În cazul în care infestarea devine o problemă mai gravă, este recomandat să apelăm la serviciile specializate oferite de Compania DDD®. Aceasta dispune de personal calificat și echipamente profesionale pentru identificarea și eliminarea eficientă a daunatorilor. Ei vor putea oferi sfaturi personalizate și soluții adaptate nevoilor specifice ale locuinței noastre.

protejarea eficientă a locuinței împotriva invaziei daunatorilor necesită o abordare preventivă și implicarea unor profesioniști specializați în domeniu. Prin respectarea sfaturilor practice prezentate mai sus și prin apelarea la serviciile oferite de Compania DDD®, putem asigura un mediu sigur și sănătos pentru noi și familia noastră.

Servicii profesionale de combatere a daunatorilor oferite de Compania DDD®: solutia ta impotriva infestarii cu insecte si rozatoare Servicii profesionale de combatere a daunatorilor oferite de Compania DDD®: solutia ta impotriva infestarii cu insecte si rozatoare

Infestarea cu insecte și rozătoare poate fi o problemă majoră în locuințele și afacerile noastre. Aceste creaturi nedorite pot cauza daune materiale, pot transmite boli periculoase și pot afecta calitatea vieții noastre. De aceea, este esențial să apelăm la servicii profesionale de combatere a daunatorilor pentru a scăpa de aceste infestări neplăcute.

Compania DDD® este liderul în domeniul combaterii daunatorilor și oferă soluții eficiente pentru a rezolva problema infestării cu insecte și rozătoare. Cu o echipă de experți bine pregătiți și echipamente moderne, compania noastră se asigură că fiecare client beneficiază de servicii personalizate, adaptate nevoilor sale specifice.

Cum să previi infestarea cu insecte și rozatoare: soluția profesionala oferitǎ de Compania DDD®

Prevenirea infestarii cu insecte si rozatoare este la fel de importanta ca si eliminarea acestora atunci cand deja au invadat un spatiu. Compania DDD® nu doar ca ofera servicii profesionale in combaterea daunatorilor, ci pune accent si pe educarea clientilor in privinta masurilor preventive pe care le pot lua pentru a evita infestarea.

Un prim pas important este asigurarea igienei corespunzatoare. Curățenia regulată și depozitarea corectă a alimentelor pot preveni atragerea insectelor și rozătoarelor în locuințe sau afaceri. De asemenea, sigilarea fisurilor și găurilor din pereți și podele poate împiedica intrarea acestor creaturi nedorite.

Servicii profesionale de combatere a daunatorilor pentru a scapa de infestarea cu insecte si rozatoare

Dacă deja te confrunți cu o infestare de insecte sau rozătoare, Compania DDD® vine în ajutorul tău cu servicii profesionale de combatere a daunatorilor. Echipa noastră de experți va identifica sursa infestarii, va evalua gradul acesteia și va aplica tratamente eficiente pentru eliminarea lor completǎ.

Indiferent dacǎ este vorba despre furnici, gândaci, șobolani sau alte creaturi nedorite, Compania DDD® are soluții specializate pentru fiecare tip de infestare. Folosim produse sigure și eficiente care nu pun în pericol sănǎtatea ta sau mediul înconjurǎtor.

Descoperǎ serviciile specializate ale Companiei DDD® în combaterea infestarii cu insecte si rozatoare

Compania DDD® oferǎ o gamǎ largǎ de servicii specializate pentru combaterea infestarii cu insecte si rozatoare. De la tratamente chimice și termice, până la capcane și sisteme de monitorizare, avem soluții adaptate fiecǎrei situații.

Echipa noastrǎ de experți este mereu la curent cu cele mai noi tehnici și metode în domeniul combaterii daunatorilor. Ne asigurăm că suntem mereu în pas cu ultimele descoperiri științifice pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri.

Dacă te confrunți cu o infestare de insecte sau rozătoare sau dorești să previi astfel de probleme, Compania DDD® este partenerul tău de încredere. Accesează site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile noastre specializate și pentru a lua legătura cu echipa noastră de experți.

Profesionisti in regiunea ta:

dezinsectie Timisoara

deratizare Constanta

dezinsectie Cluj

dezinsectie Moldova

dezinsectie Targu Jiu

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Timiș

Uncategorized3 ore inainte

TikTok Ad Awards se întorc în Europa pentru al treilea an consecutiv

București, 14 iunie 2024 – TikTok celebrează cele mai de succes campanii de pe platformă, care au impresionat comunitatea prin creativitate,...

Viața în Timis2 zile inainte

Găsește Rapid Meșterul pentru Acoperișul Tău!

  Ești proprietar de locuință și ai nevoie urgentă de  lucrari in domeniul de acoperisuri (montaj acoperis, reparare acoperiș,renovare acoperis,...

Afaceri3 zile inainte

Viva Travel: Destinații Lunare pentru Vacanțe Memorabile

Vacanțele creează cele mai frumoase amintiri, iar vremea contribuie mult la acest aspect. În funcție de vreme îți propun cele...

Uncategorized3 zile inainte

SOLE.ro aduce cele mai bune produse solare pentru protecția și îngrijirea pielii

București, 12 Iunie 2024 — SOLE.ro, liderul de încredere în produse de îngrijire personală și frumusețe, este încântat să anunțe...

Uncategorized3 zile inainte

Quickmobile.ro aduce toate variantele de iPhone 15 în România

Smartphone-urile Apple reprezintă una dintre primele opțiuni pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon performant și de ultimă generație....

Uncategorized3 zile inainte

Visual Fan dezvăluie expansiunea strategiei Green prin lansarea de noi produse ale gamei ERA și prezentarea unei game concept de Smart TV-uri la Bucharest Tech Week

Brandul Allview va fi prezent și în acest an la Bucharest Tech Week, cel mai așteptat eveniment autohton din sfera...

Viața în Timis3 zile inainte

Descoperă Soluția Rapidă pentru Acoperișuri Durabile și Estetice!

  Indiferent dacă ești un proprietar care are nevoie de reparații urgente la acoperiș sau un meșter în căutare de...

Eveniment4 zile inainte

Vacanțe fără stres cu ajutorul casei inteligente

Atunci când planificăm vacanța mult așteptată, dorim să ne asigurăm că luăm o pauză de la viața de zi cu...

Eveniment4 zile inainte

Philips Evnia lansează monitorul de gaming curbat QD OLED cu rezoluție WQHD

București, 13 iunie 2024 –  Philips lansează noul monitor Evnia 34M2C6500 dedicat gaming-ului. Cu un ecran curbat QD OLED de 34 inchi...

Uncategorized4 zile inainte

Dispozitive esențiale într-o călătorie: Soluții tehnologice avansate pentru o vacanță perfectă

Pe măsură ce sezonul de vacanță se apropie, planificarea călătoriilor devine o prioritate pentru mulți dintre noi. Fie că vorbim...

Administrație locală4 zile inainte

Primul Galaxy Watch FE facilitează accesul și mai multor utilizatori la tehnologia avansată de monitorizare a sănătății de la Samsung

Galaxy Watch FE oferă informații detaliate asupra sănătății și experiențe conectate Samsung Galaxy într-un design elegant 13 iunie 2024 –...

Viața în Timis4 zile inainte

Soluții Complete pentru Infiltrațiile de Apă la Acoperisuri

  Infiltrațiile de apă la acoperisuri sunt o problemă frecventă care poate afecta grav structura casei tale. SG Miky Prod...

Cum este scena de stand-up comedy în Galați Cum este scena de stand-up comedy în Galați
Cultură4 zile inainte

Cum este scena de stand-up comedy în Galați?

Galați, un oraș portuar situat pe malul Dunării, este cunoscut pentru peisajele sale frumoase, istoria bogată și, mai nou, pentru...

Administrație locală4 zile inainte

HONOR lansează seria HONOR 200, aducând în Europa fotografia de portret la nivel de studio

Seria HONOR 200 revoluționeazăfotografia de portret cu ajutorul inteligenței artificiale, în colaborare cu celebrul Studio Harcourt renumit pentru îmbinarea artei cu...

Uncategorized5 zile inainte

Crizele impun regandirea modului de viata

12 iunie, București. Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung. Din acest motiv, soluțiile pe care...

Administrație locală5 zile inainte

Provocările sistemului educațional din România, percepute de speakerii Dare to Learn drept reale oportunități de învățare

București,  12  iunie  2024:  Speakerii locali și internaționali ai Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat...

Știrile Săptămânii