Connect with us

Social

Tot ce trebuie să știi despre boiler cu acumulare

Publicat

pe

boiler cu acumulare

Boiler cu acumulare este încă un produs extrem de răspândit menit să asigure producția de apă caldă în locuințe. Ușor de instalat, se adaptează cu ușurință consumului tău de apă zilnic. Electric, solar sau cuplat la o pompă de căldură, tu ești cel care are sarcina dificilă de a alege modelul care va răspunde cel mai bine nevoilor tale, dar și bugetului.

Cum funcționează un boiler cu acumulare?

Cunoscut și sub denumirea de balon de apă caldă, boilerul cu acumulare reprezintă cea mai simplă modalitate de a obține apă caldă.  Acesta este dotat cu o cuvă mare protejată de coroziune, cu o rezistență electrică și cu un termostat. Apa caldă este stocată în partea superioară. Atunci când apa caldă este utilizată, apa rece ajunge în partea de jos pentru a reînnoi conținutul automat.

Apa este încălzită datorită unei rezistențe electrice, unui arzător, unor senzori solari sau unei pompe de căldură în funcție de dispozitivul instalat în locuință. În cazul unui boiler electric este posibilă adăugarea unui contactor între acesta și tabloul electric pentru a declanșa punerea în funcțiune a a boilerului atunci când tarifele sunt mai avantajoase.

Care sunt avantajele și dezavantajele unui boiler cu acumulare

Pe lângă faptul că este ușor și rapid de instalat, boilerul cu acumulare se adaptează fără probleme configurației locuinței tale deoarece se declină în versiunea verticală sau orizontală. Dacă optezi pentru un model care funcționează pe bază de electricitate, poți reduce consumul energetic instalând un conector. Un boiler cu acumulare permite în egală măsură stocarea unei cantități importante de apă caldă fără să existe problema unei variații de temperatură.

Un boiler cu acumulare este complet silențios. Cu toate acestea, trebuie să știi că, pentru a beneficia de apă caldă trebuie să aștepți aproximativ 6 ore și că, un astfel de boiler are un consum mult mai ridicat decât decât un model care funcționează pe bază de energie solară sau cu o pompă de căldură.

Cum alegi un boiler cu acumulare?

Simplu de instalat, confortabil pentru consumul de apă al întregi familii și programabil pentru a putea face economii, boilerul cu acumulare a fost adpotat de un număr mare de locuințe în ultimii ani. Pentru a profita din plin de toate caracteristicile oferite de boilerul cu acumulare, este important să alegi cel mai adaptat model situației locuinței tale și în funcție de membrii familiei.

Evident, nevoile de apă caldă din locuință vor determina capacitatea cuvei boilerului. Aceste nevoi sunt determinate de numărul de persoane care locuiesc în acea casă:

  • O persoană – 30-50 de litri;
  • Două persoane – 65-100 de litri;
  • 3 persoane – 150 de litri;
  • 4 persoane – 200 de litri;
  • 5 persoane, 5 persoane plus – 300 de litri;

Formatul boilerului este în egală măsură important. Majoritatea modelelor de boilere cu acumulare de pe piață sunt în format vertical. Cu toate acestea, există și modele orizontale.

Rezistența. Rezistența care va încălzi apa se prezintă în două forme:

  • Scufundată în contact cu apa – complet scufundată, acest tip de rezistență este extrem de eficientă în materie de încălzire însă este destul de vulnerabilă în contact cu calcarul. De evitat dacă apa de la robinet este dură;
  • Rezistență de steatită – nu intră în contact direct cu apa, un lucru care ne ajută să evităm problemele cu calcarul;

Termostatul. Termostatul are sarcina de a opri rezistența în momentul în care apa este încălzită. Este de două feluri:

  • Mecanic: acest tip de termostat emite un click atunci când este pus în funcțiune sau când rezistența se oprește;
  • Mai precis, termostatul electronic nu se derglează odată cu tercerea timpului. În schimb, poate suferi defecțiuni tehnice.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Ce este recomandat femeilor să cumpere prin Notino.ro cu ajutorul unui voucher reducere?

Publicat

pe

De

Notino.ro este una dintre cele mai populare platforme online de produse cosmetice și parfumuri din România. Site-ul oferă o gamă largă de produse, de la cele mai noi branduri de lux până la cele mai populare produse de îngrijire personală.

Dacă sunteți în căutarea unor idei pentru a economisi bani pe Notino.ro, atunci vă recomandăm să utilizați un voucher de reducere. Acestea sunt disponibile în mod regulat și pot fi găsite pe diferite site-uri de cupoane și pe paginile de social media ale Notino.ro.

Iată câteva idei de produse pe care le puteți cumpăra prin Notino.ro cu ajutorul unui voucher de reducere:

Parfumuri de marcă: Notino.ro oferă o gamă largă de parfumuri de marcă pentru femei. Acestea includ parfumuri de la branduri precum Chanel, Dior, Gucci și multe altele. Utilizarea unui voucher de reducere vă poate ajuta să economisiți bani semnificativ la achiziționarea unui parfum de lux.

Produse de îngrijire a pielii: Femeile sunt întotdeauna în căutarea celor mai bune produse de îngrijire a pielii pentru a obține o piele sănătoasă și strălucitoare. Notino.ro oferă o gamă largă de produse de îngrijire a pielii, inclusiv creme, seruri și loțiuni. Utilizarea unui voucher de reducere vă poate ajuta să economisiți bani la achiziționarea produselor de îngrijire a pielii de înaltă calitate.

Machiaj de marcă: Notino.ro oferă o gamă largă de produse de machiaj de la branduri precum MAC, Urban Decay și multe altele. Utilizarea unui voucher de reducere Notino vă poate ajuta să economisiți bani la achiziționarea produselor de machiaj de înaltă calitate.

Produse pentru păr: Notino.ro oferă o gamă largă de produse pentru păr, inclusiv șampoane, balsamuri și produse de styling. Utilizarea unui voucher de reducere vă poate ajuta să economisiți bani la achiziționarea produselor de îngrijire a părului de înaltă calitate.

Accesorii de păr: Dacă sunteți în căutarea unor accesorii de păr, atunci Notino.ro este locul perfect pentru dvs. Site-ul oferă o gamă largă de accesorii de păr, inclusiv agrafe de păr, elastice și multe altele. Utilizarea unui voucher de reducere vă poate ajuta să economisiți bani la achiziționarea acestor accesorii de păr.

În concluzie, Notino.ro este locul perfect pentru femeile care caută cele mai bune produse de îngrijire personală, parfumuri și produse cosmetice. Utilizarea unui voucher de reducere este o decizie foarte bună atunci când faceți cumpărături online.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Ce trebuie sa stim depre finisajele interioare?

Publicat

pe

De

Finisajele interioare

Finisajele interioare și sistemele de diviziune spațială definesc spațiile de locuit din interiorul clădirilor rezidențiale cu o gamă de materiale naturale și sintetice. Cel mai utilizat finisaj de perete este placa de gips-carton, o formă prefabricată de tencuială umedă tradițională. Tencuiala de gips umedă este turnată între fețele de hârtie pentru a forma panouri mari care sunt bătute în cuie pe cadre ușoare din lemn sau metal. Îmbinările dintre panouri sunt umplute cu un compus de rășină cu setare dură, oferind o suprafață netedă fără sudură, care are o rezistență considerabilă la foc. Gips-cartonul formează substratul pe care pot fi aplicate o serie de alte materiale, inclusiv placaj subțire furniruit din lemn și țesături de vinil, cu adezivi. În zonele umede, cum ar fi bucătăriile și băile, se utilizează placă de gips-carton rezistentă la apă, uneori cu adăugarea de plăci ceramice aplicate cu adeziv.

Ușile din clădirile rezidențiale sunt de obicei de tip hollow-core, cu furniruri subțiri de lemn lipite peste un miez de hârtie fagure și benzi de margine din lemn masiv; ramele ușilor sunt de obicei realizate din forme de lemn prelucrate. Laminatele din plastic lipite de PAL sunt utilizate pe scară largă pentru dulapuri și blaturi încorporate. Cel mai comun finisaj al podelei este mocheta, cea mai mare parte fiind acum realizată din fibre sintetice, înlocuind lâna și bumbacul tradițional. Poate fi întreținut cu ușurință, iar textura sa vizuală și tactilă moale, precum și calitățile sale fonoabsorbante, îl fac atractiv pentru uz rezidențial. Lemnul de esență tare – în primul rând stejar, mesteacăn și arțar – sunt, de asemenea, utilizate pentru podele, atât în scândurile tradiționale înguste bătute în cuie pe punțile de placaj, cât și ca elemente de parchet prefabricate, care sunt aplicate cu adezivi. În zonele umede sau greu de utilizat se utilizează plăci de compoziție de vinil sau plăci ceramice.

Țevărie

Sistemele de alimentare cu apă menajere pentru clădirile rezidențiale joase au două surse, fie sisteme municipale de distribuție a apei, fie, în cazul în care acestea nu sunt disponibile, puțuri care sunt forate pe acvifere subterane care nu sunt contaminate. Apa este extrasă din puțurile cu pompe electrice submersibile mici, care sunt coborâte prin carcasa puțului până la admisie. Conductele exterioare subterane de alimentare cu apă sunt de obicei din fontă cu conexiuni filetate pentru a conține presiunile aplicate fluidului, ceea ce este de obicei suficient pentru a-l ridica cu patru etaje. În interiorul clădirii, tuburile din cupru cu conexiuni lipite sunt utilizate pentru distribuție datorită rezistenței sale la coroziune și ușurinței de fabricare; în unele zone se utilizează, de asemenea, țeavă de plastic. Alimentarea cu apa menajera este impartita in sisteme reci si calde, apa rece fiind canalizata direct la corpuri. Sistemul de apă caldă atrage mai întâi alimentarea printr-un rezervor de încălzire cu apă caldă, care își ridică temperatura la aproximativ 60 °C (140 °F) folosind rezistență electrică sau căldură pe gaz. Încălzitoarele de apă menajere care folosesc radiația solară pentru a încălzi apa în bobine expuse la soare pe o placă de metal negru acoperită cu sticlă (colectoare solare cu plăci plate) se găsesc în zone în care există o rază de soare amplă și costuri relativ ridicate de energie. Apa caldă este apoi distribuită de la încălzitor la dispozitivele de fixare într-un sistem de conducte cu buclă de recirculare, în care diferențialele de gravitație și temperatură mențin o temperatură constantă în perioada de cerere scăzută.

Utilizarea rezidențială primară a apei este în baie, care include de obicei o cadă de fontă sau oțel presat cu un strat de porțelan ceramic (deși se utilizează și rășină ranforsată cu fibră de sticlă), un grup sanitar ceramic și un dulap de apă de tip rezervor ceramic. Baia și grupul sanitar sunt alimentate cu apă caldă și rece prin robinete cu manetă sau comenzi de supapă de tip șurub. Supapa de alimentare cu apă a dulapului este, de asemenea, acționată de pârghie și se bazează pe puterea gravitațională a apei din rezervor pentru acțiunea sa de spălare. Băile de duș sunt, de asemenea, comune, adesea încorporate în adâncituri de cadă sau într-un compartiment separat finisat cu țiglă ceramică. În unele țări este inclus un bideu.

Alte corpuri sanitare utilizate pe scară largă includ chiuvete de bucătărie, de obicei din fontă sau oțel presat cu un strat de porțelan ceramic, sau din oțel inoxidabil; mașini automate de spălat vase; și mașini de spălat automate pentru rufe. Chiuvetele de bucătărie pot fi echipate cu eliminări de gunoi, care macină deșeurile solide într-o suspensie fluidă care este spălată cu apă uzată. În cazul în care există posibilitatea de a înapoi sifonarea apelor uzate în alimentarea cu apă, trebuie prevăzut un întrerupător de vid la alimentare pentru a preveni acest lucru, dar majoritatea corpurilor sanitare de uz casnic sunt proiectate pentru a evita această posibilitate.

Sistemele de drenaj pentru îndepărtarea apelor uzate sunt realizate din țeavă din fontă cu îmbinări filetate sau îmbinări clopot-și-scuipă sigilate cu plumb topit sau cu țeavă de plastic cu îmbinări sudate cu solvent. Conducta de deșeuri a fiecărui dispozitiv de instalații sanitare este prevăzută cu o curbă inversă semicirculară sau capcană, care rămâne în mod constant umplută cu apă și împiedică mirosurile din sistemul de drenaj să scape în spațiile ocupate. Imediat în aval de fiecare capcană este o deschidere către un sistem de conducte de aerisire, care permite aerului în sistemul de drenaj și protejează garniturile de apă din capcane de îndepărtarea prin sifonare sau presiune spate. Când apa uzată părăsește clădirea, aceasta este drenată printr-o supapă de prevenire a fluxului și în țevi ceramice subterane. Apoi curge gravitațional fie către o stație privată de tratare a apelor uzate, cum ar fi fosa septică și câmpul de țiglă, fie către sistemul public de canalizare. În cazul în care nivelul de evacuare a apelor uzate este sub nivelul canalizării, este necesară o pompă de ejector de canalizare pentru a ridica apa uzată la un nivel mai ridicat, unde gravitația o îndepărtează.

Încălzire și răcire

Sistemele de control al atmosferei din clădirile rezidențiale joase utilizează gaz natural, păcură sau bobine de rezistență electrică ca surse centrale de căldură; de obicei, căldura generată este distribuită spațiilor ocupate de un mediu fluid, fie aer, fie apă. Bobinele de rezistență electrică sunt, de asemenea, utilizate pentru încălzirea spațiilor de locuit direct cu energie radiantă. Distribuția forțată a aerului mută aerul purtător de căldură printr-un sistem asemănător copacilor de conducte galvanizate din tablă cu secțiune transversală rotundă sau dreptunghiulară; ventilatoarele alimentate electric oferă un diferențial de presiune pentru a împinge aerul de la sursa de căldură (sau cuptor) la spațiile de locuit, unde este expulzat din grătarele situate în pereți sau podele. Partea de presiune negativă a ventilatorului este conectată la un alt sistem de conducte de aer de retur care extrag aerul din spațiile de locuit prin grătare și îl aduc înapoi în cuptor pentru reîncălzire. Aerul exterior proaspăt poate fi introdus în fluxul de aer al sistemului de la o admisie exterioară, iar aerul interior încărcat cu miros poate fi expulzat printr-un orificiu de aerisire, asigurând ventilația, de obicei la o viteză de aproximativ o schimbare completă a aerului pe oră. Pentru a conserva energia, schimbătoarele de căldură aer-aer pot fi utilizate în procesul de admisie a gazelor de eșapament. Aerul încălzit este de obicei furnizat în volum constant, iar temperatura ambiantă este variată ca răspuns la un termostat situat într-o singură cameră. Controlul central al umidității este rareori furnizat în acest tip de clădire.

Un alt sistem comun de încălzire este tipul de apă caldă radiantă. Sursa de căldură este aplicată unui cazan mic, în care apa este încălzită și din care este circulată de o pompă electrică în țevi de cupru izolate similare cu un sistem de apă caldă menajeră. Țevile pot fi conectate la radiatoare din fontă sau din oțel cu tub egrenat în spațiile de locuit. Radiatoarele sunt plasate în apropierea zonelor cu cele mai mari pierderi de căldură (cum ar fi ferestrele sau pereții exteriori), unde energia lor radiantă încălzește aerul înconjurător și creează un ciclu de convecție în interiorul camerei, producând o temperatură aproximativ uniformă în interiorul acesteia. Apa caldă poate fi, de asemenea, efectuată prin țevi înguste plasate într-un model continuu de buclă pentru a crea o suprafață radiantă mare; acest model de țevi poate fi turnat într-o placă de podea de beton sau plasat deasupra unui tavan pentru a încălzi spațiul de locuit adiacent. Controlul temperaturii în sistemele de apă caldă utilizează un termostat în spațiul de locuit pentru a regla debitul pompat al apei pentru a varia căldura furnizată.

Sistemele radiante de încălzire cu rezistență electrică utilizează bobine în unitățile de bord din încăperi, care creează cicluri de convecție similare radiatoarelor cu apă caldă sau cabluri de rezistență în modele cu buclă continuă încorporate în tavane din ipsos. Controlul local al temperaturii poate fi mult mai precis cu încălzirea electrică, deoarece este posibil să se instaleze un reostat controlat termostatic pentru a varia producția de energie a secțiunilor relativ mici ale unităților de bază sau ale cablului.

Un tip de încălzire a spațiului care este din ce în ce mai utilizat în clădirile rezidențiale este radiația solară pasivă. În zilele însorite de iarnă, ferestrele orientate spre sud lasă să intre cantități substanțiale de energie, de multe ori suficient de mult pentru a încălzi întreaga clădire. Șemineele pe lemne cu coșuri sunt încă furnizate pe scară largă în clădirile rezidențiale, dar utilizarea lor este mai ales pentru efect estetic.

Răcirea atmosferelor din clădirile rezidențiale mici se face adesea local cu aparate de aer condiționat, care pătrund în peretele exterior al spațiului de răcit; aceasta permite aportul de aer proaspăt atunci când se dorește și evacuarea căldurii pompate din spațiu în aerul exterior. Mai rar, sistemele de încălzire cu aer forțat au serpentine de răcire introduse în fluxul de aer pentru a oferi un interior răcit central. Se folosește un proces de răcire prin compresie, similar cu cel dintr-un frigider de uz casnic. Un agent frigorific, care este un lichid la temperatura camerei, este pompat printr-un sistem închis de tuburi de cupru spiralate. O pompă electrică menține o presiune scăzută în serpentinele de răcire, iar agentul frigorific lichid trece printr-o supapă de expansiune dintr-o zonă de înaltă presiune către serpentinele de joasă presiune. Această modificare a presiunii are ca rezultat o schimbare de fază a agentului frigorific; se transformă dintr-un lichid într-un gaz și absoarbe căldură în acest proces, la fel cum apa absoarbe căldură atunci când este fiartă și transformată în abur. Absorbția de căldură a tranziției lichid-gaz răcește aerul care trece peste serpentinele de răcire. Aerul răcit este circulat prin clădire prin sistemul de aer forțat. Când agentul frigorific gazos de joasă presiune părăsește serpentinele de răcire, acesta trece prin pompă și este presurizat. Agentul frigorific circulă prin serpentine de condensare, care sunt situate în exteriorul clădirii; acolo schimbarea de fază este inversată pe măsură ce gazul se transformă într-un lichid de înaltă presiune și eliberează căldură în aerul exterior care trece peste serpentinele de condensare. Agentul frigorific lichid revine la supapa de expansiune pentru a repeta ciclul de răcire. Mașina de refrigerare este astfel o „pompă de căldură” care transferă căldura din clădire în atmosfera exterioară. Pompele de căldură pot funcționa și în sens invers în lunile de iarnă pentru a pompa căldura din aerul exterior în interiorul clădirii; funcționează cel mai bine în climă blândă, cu temperaturi de iarnă destul de calde. Utilizarea pompelor de căldură în climă rece pune multe probleme tehnologice dificile.

Atmosferele interioare sunt, de asemenea, ventilate prin ferestrele de funcționare, precum și prin scurgeri neintenționate la toate tipurile de deschideri exterioare. Băile, bucătăriile și spălătoriile generează mirosuri și căldură și au adesea sisteme de evacuare separate alimentate de ventilatoare electrice care funcționează intermitent, după cum este necesar. Calitatea atmosferei rezidențiale este, de asemenea, protejată de detectorul de fum, care trage un semnal de alarmă pentru a avertiza cu privire la un posibil pericol atunci când fumul atinge chiar și un nivel foarte scăzut în spațiile de locuit.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

De ce sunt atat de populare usile si ferestrele PVC?

Publicat

pe

De

ferestrele PVC

Faptul ca usile si ferestrele PVC sunt foarte populare atat în Romania cat si peste hotare nu mai este demult o noutate. Acest lucru se datoreaza catorva factori importanti precum aspectul placut si usor de personalizat, rezistenta in timp si faptul ca oferta o eficienta energetica superioara oricarui alt material. Aceste avantaje plus multe altele care au fost prezentate de-a lungul timpului pe acest blog, au pus umarul la cresterea popularitatii acestui material atunci cand vine vorba despre usi si ferestre.

UPVC-ul este un plastic rezistent şi durabil, oferind un cadru ideal pentru ferestrele termopan sau tripan. Oamenii, pe buna dreptate, considera ca acest material robust merita investitia datorita durabilitatii sale si a eficientei termice inegalabile. In plus, PVC-ul nu este atat de poros si face ca intretinerea sa fie una minima. Mai mult, este un material reciclabil si nu se va deteriora in timp ca urmare a elementelor naturii. Toate aceste calitati unice transforma usile si ferestrele PVC in alegerea numarul 1 atunci cand vine vorba despre construirea sau renovarea unei locuinte.

Care sunt beneficiile pe care le ofera usile si ferestrele PVC

Atunci când punem în balanţă beneficiile oferite aceasta atarna greu in zona pozitiva. In primul rand, fiind ecologice, nu dauneaza mediului inconjurator. De asemenea, nu va trebui sa cheltuiesti bani multi si sa stai mult timp pentru a le intretine. Nu vei fi nevoit sa le inlocuiesti des asa cum se intampla in cazul altor materiale precum lemnul.

Eficienta din punct de vedere al costurilor

Majoritatea oamenilor se uita la pret prima oara atunci cand aleg materialul din care sa fie ferestrele sau usile exterioare. Bineinteles ca oricine isi doreste un material accesibil ca pret, dar si rezistent. Astfel, PVC-ul indeplineste cu brio ambele cerinte si de aceea este atat de apreciat si folosit. Comparativ cu lemnul sau aluminiul, PVC-ul se dovedeste a fi mult mai accesibil, pastrand in acelasi timp toate beneficiile de rezistenta si eficienta. Practic, platesti mai putin si primesti la fel sau mai mult.

Intretinere usoara

Asa cum spuneam, intretinerea PVC-ului este una facila, nefiind nevoie de produse scumpe sau efort sustinut. Mai mult, nefiind un material poros, nici murdaria nu se va depune atat de frecvent precum in cazul altor materiale, asa ca pe langa faptul ca e usor de curatat nici nu trebuie sa faci asta prea des.

Durabilitate

Tamplaria din PVC are o super durabilitate, rezistand cu mult mai mult decat traditionalul lemn. Tamplaria din lemn poate crapa si se dezintegra sau poate fi afectata de termite, in schimb cu PVC-ul nu vei avea astfel de griji. Iar in ceea ce priveste posibilitatea de a se crapa sau chiar rupe, in cazul PVC-ului aceasta este inexistenta. Elementele naturii, precum ploaia, soarele arzator sau inghetul, nu vor avea aproape niciun efect negativ asupra PVC-ului asa cum are asupra lemnului care se decoloreaza, se crapa si putrezeste in timp.

Eficienta energetica

Am lasat spre final punctul cel mai important si avantajul cel mai mare pe care il ofera tamplaria din PVC pentru locuinta ta: eficienta energetica! Sigur ca si celelalte puncte sunt importante, insa eficienta energetica si confortul termic pe care ti-l ofera tamplaria din PVC in combinatie cu sticla termopan sunt pur si simplu inegalabile! Acesta este un izolator excelent si are capacitatea de a reduce semnificativ costurile cu incalzirea sau racirea locuintei. Ferestrele termopan cu tamplarie PVC sunt excelente atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara in ceea ce priveste climatizarea camerelor.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Timiș

Uncategorized14 minute inainte

Philips anunță noul monitor portabil 16B1P3302D

București, 21 martie 2023 – Philips Monitors anunță partenerul perfect pentru călătorii: Monitorul Philips 16B1P3302D, parte din gama de monitoare portabile...

Afaceri14 ore inainte

Imprumut fără a fi verificat în biroul de credit și scapi de stres

Obținerea unui credit fără verificare în biroul de credit poate fi o soluție excelentă pentru cei care au nevoie de...

ExclusivO zi inainte

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

Afaceri2 zile inainte

Cum să iei decizia cea bună într-un credit pentru rău platnici

Atunci când solicitați un credit pentru rău platnici, este important să examinați toate opțiunile disponibile pe piața de creditare. Acest...

Regatta Real Estate Regatta Real Estate
Afaceri3 zile inainte

Regatta Real Estate – lider în piața imobiliară din România

De 30 de ani, Regatta Real Estate este un jucător important pe piața imobiliară din România. Cu o pasiune pentru...

pachet de slabit pachet de slabit
Uncategorized5 zile inainte

Cum arata un pachet de slabit sanatos si eficient?

  Pachetele de slabit devin din ce in ce mai populare in lumea slabitului si implicit a dietelor de slabit....

Uncategorized5 zile inainte

Noul mouse mat Razer Atlas, fabricat din sticlă securizată, oferă o nouă dimensiune a preciziei

Razer Atlas se face remarcat datorită fiabilității și a modului în care permite realizarea de mișcări ultrarapide și deosebit de...

Eveniment5 zile inainte

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized6 zile inainte

Clinica Northo, evoluție pozitivă în anul 2022: peste 1000 de pacienți noi, 10% cotă de piață din tratamentele cu Invisalign®

Northo, clinica dedicată ortodonției lansată anul trecut, la mijlocul lunii martie, de Dr. Teodorina Secară, anunță un bilanț pozitiv pentru...

Uncategorized6 zile inainte

Competiția OPEN 2023 – Au fost anunțați finaliștii și fotografii nominalizați pe lista scurtă

World Photography Organisation anunță câștigătorii categoriilor și fotografii nominalizați pe lista scurtă în competiția Open din cadrul Sony World Photography...

Baia Mare Baia Mare
Turism6 zile inainte

Baia Mare, destinatia perfecta pentru iubitorii de calatorii

Odata cu venirea primaverii, tot mai multe persoane isi doresc sa porneasca intr-o noua calatorie si sa se bucure de...

Uncategorized7 zile inainte

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

SocialO săptămână inainte

Ce este recomandat femeilor să cumpere prin Notino.ro cu ajutorul unui voucher reducere?

Notino.ro este una dintre cele mai populare platforme online de produse cosmetice și parfumuri din România. Site-ul oferă o gamă...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Care sunt cele 3 optiuni de montaj pentru bateriile de cada freestanding? Afla de la specialisti

Iti plac baile moderne si visezi la o astfel de amenajare pentru locuinta ta? Atunci trebuie sa descoperi care sunt...

Uncategorized2 săptămâni inainte

ISH 2023 Frankfurt: Wilo răspunde megatrendurilor globale cu soluții inteligente și sustenabile pentru casele viitorului

București, 9 martie 2023   Grupul Wilo, producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire,...

Exclusiv2 săptămâni inainte

CPS MAI plateste pensii si pentru politistii de penitenciare/Cei care au iesit la pensie intre 15 sep 2017 si 31 dec 2017, au de ” colectat” daca pica OUG 59/2017 si daca au proces pe rol, si 5,25% majorare – Ziarul Incisiv de Prahova

Și, după cum scrie la scriptură, Partriarhul Brânzan Celestin, dispune oficial ca stareța să facă un inventar al bunurilor din...

Știrile Săptămânii