Connect with us

Afaceri

Cum să zugrăvesști o cameră: 10 pași pentru a picta pereții ca un zugrav profesionist

Publicat

pe

A învăța cum să zugrăvești o cameră în mod corespunzător este esențial atât pentru cei începători cu bricolaj, pentru noii proprietari, cât și pentru experții veterani în îmbunătățirea locuinței. La urma urmei, este destul de nedureroasă, relativ ieftină și, dacă ceva nu merge groaznic de rău, este ușor de reparat. Dar înainte de a lua rola și de a începe cu primul strat de lavabil, este esențial să ai un plan de atac. Așa că am cerut o mână de experți cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți. Citiți mai departe pentru a afla cum să vopsiți o cameră și vedeți pas cu pas ce va trebui să faceți pentru a vă asigura că proiectul dvs. este un succes.

 

  1. Planificați-vă abordarea

Începeți prin a vă gândi cum doriți să arate proiectul finit și amintiți-vă că nu vă limitați la patru pereți sau o cameră întreagă în aceeași culoare. Luați în considerare pictarea unui perete de accent într-o nuanță îndrăzneață sau evidențierea mulurilor într-o nuanță sau finisaj contrastant. Și nu uitați să priviți în sus și să vedeți dacă tavanul ar putea folosi și o reîmprospătare.

  1. Alege-ți culoarea

Răsfoirea prin punți de ventilatoare și așchii de vopsea poate fi copleșitoare. Începeți prin a afla caracteristicile generale ale culorii: Vrei o nuanță caldă sau rece? Neutru sau saturat? Dacă aveți mobilier sau artă existentă, veți dori, de asemenea, să luați în considerare modul în care nuanța le va completa. Odată ce vă dați o idee despre ceea ce căutați, alegeți câteva nuanțe și obțineți mostre – o mulțime de mărci direct către consumatori, vă vor trimite mostre adezive pe care le puteți testa pe perete pentru o mai bună înțelegere de umbră (și vă va scuti de o călătorie la magazin). Testează culorile pentru a vedea cum arată în cameră în diferite momente ale zilei.

Multe companii de vopsele au, de asemenea, instrumente pe site-urile lor web care vă vor permite să încărcați o fotografie a spațiului dvs. și să previzualizați diferite culori pe pereți. Dar culorile pot arăta diferit în condițiile lumii reale, așa că va trebui totuși să le încerci în spațiul dumneavoastră.

  1. Alegeți-vă instrumentele și materialele

Fiecare proiect este unic și este posibil să aveți nevoie de instrumente diferite în funcție de vopseaua pe care o alegeți și de starea pereților dvs., dar există câteva elemente obligatorii:

  1. vopsea
  2. amorsă
  3. trafalet
  4. băț de prelungire pentru rolele de vopsea
  5. cârpe
  6. pensule
  7. tava de vopsea
  8. hârtie abrazivă
  9. bandă de pictor
  10. ruletă
  11. cuțit pentru chit

4. Stabiliți de câtă vopsea lavabilă veți avea nevoie

Indiferent dacă pictezi o cameră de toaletă sau exteriorul casei tale, trebuie să calculezi necesarul de vopsea lavabilă pentru pereți:

  1. Măsoară lungimea, lățimea și înălțimea camerei. Folosește o ruletă și notează într-un carnețel fiecare dintre aceste dimensiuni (în metri).
  2. Află perimetrul camerei:
  • camera este sub forma de pătrat, atunci Perimetrul = 4 x Lungime
  • camera este sub forma de dreptunghi, atunci Perimetrul = 2 x (Lungime x lățime)
  • dacă încăperea nu are forma unui dreptunghi sau pătrat, măsoara toate laturile camerei și adună-le;
  1. Calculează suprafața totală a pereților. Înmulțește perimetrul cu înălțimea camerei și vei obtine suprafața totală a pereților în metri pătrați.
  • P x h = suprafața totală a pereților (m²)
  1. Calculează aria ușilor și ferestrelor.
  • Aria ferestrei (m²) = Lungime x lățime
  • Aria ușii (m²) = Lungime x lățime
  1. Află suprafata finală de zugravit. Scade din suprafața totală a pereților, aria ușilor și a ferestrelor.
  • Suprafața totală – Aria ferestrei – Aria usii = Suprafața finală de zugravit

Simulare:

Să presupunem că rezultatul final pe care l-ai obținut, suprafața finală de zugrăvit este de 62 m². Va trebui apoi să vezi indicatiile producătorului de pe cutia de vopsea. Pe langa cantitate, presupunem 9 litri, ți se specifică și consumul, ca de exemplu 300 ml/m² (pentru doua straturi).  Ce ai de facut mai departe:

  • identifica consumul în litri pentru un metru patrat, 300 : 1000 = 0,3 l/m² (consumul pentru doua straturi);
  • calculeaza de cati litri ai nevoie pentru a acoperi 62 m²:

1 m²………………………..0,3 l

62 m² ………………………….X l

X = (62 x 0,3) : 1 = 18.6 l

  • calculează de câte găleti ai nevoie pentru a vopsi suprafata ta finala de zugravit, de 62 m²:

18.6 : 9 = 2.06 > rezulta ca vei avea nevoie de 2 galeti a cate 9 l pentru proiectul tau de zugravit, insa trebuie sa tii cont si de un surplus de necesar;

Nota: Producatorul specifică pe ambalajul produsului consumul pe m², dar și pentru câte straturi, unul, două, trei. Dacă este consumul pentru un singur strat, atunci rezultatul final, pentru a afla de câte găleți ai nevoie, îl vei înmulți cu 2.În exemplul de mai sus nu a fost cazul, consumul specificat de producător era pentru două straturi.

Atenție!

Este foarte important să ai o rezervă de cantitate, un surplus de vopsea lavabilă, deoarece sunt mai multi factori care vor determina un consum mai mare decât cel specificat de producator pe ambalajul cutiei. Altfel spus, există șanse foarte mari ca testele de laborator ale producatorului să difere de condițiile propriu-zise din apartamentul tău, lucru datorat unor factori precum:

  • gradul de absorbție al pereților (este mai mare dacă sunt proaspăt gletuiți);
  • tipul de amorsă folosită(se recomandă să folosești de la același producător cu al vopselei lavabile);
  • timpul alocat pentru uscarea amorsei (este important să nu se scurteze durata de așteptare);
  • modul în care s-a facut diluarea vopselei (este necesar să se respecte procentajul);
  • calitatea uneltelor de lucru (trafalet, pensulă);
  • temperatura din încapere (temperaturile scăzute, gradul de umezeală nu permit o uscare corespunzatoare a suprafeței de lucru);
  • aerisirea corespunzătoare a spațiului de lucru;
  • aplicarea unui strat de vopsea deschisă peste o culoare închisă (necesită mai multa vopsea);

Recomandare:

Acorda atenție procesului de achiziție al vopselei lavabile, citind cu atenție informațiile tehnice. Pe lângă faptul că unele sunt vopsele de interior, altele de exterior, vopseaua lavabila poate avea si diferite proprietati, ca de exemplu vopsea antimucegai (impiedica formarea sporilor de mucegai) sau vopsea antibacteriana (pentru un mediu sanatos).

De asemenea, nu te grabi sa compari pretul, fara a verifica inainte gradul de acoperire (cati litri/m², cate straturi sunt necesare) sau rezistenta in timp.

 

Plănuiți să văruiți un perete gri cărbune? Probabil că veți avea nevoie de vopsea suplimentară atunci când treceți de la întuneric la lumină. La celălalt capăt al spectrului, o bază de culoare profundă tinde să necesite mai multe straturi de vopsea decât o culoare mai deschisă, spune Carolyn Noble, manager de marketing și design color la Pratt & Lambert. Ea recomandă aplicarea unui grund cu tentă gri pe suprafață înainte de a vă vopsi pereții într-o culoare saturată pentru a reduce numărul de aplicații. Când vine vorba de finalizare, poate ați auzit că, cu cât este mai lucioasă, cu atât este mai mare rata de acoperire, dar nu este o diferență suficientă pentru a schimba numărul de galoane pe care trebuie să-i cumpărați, spune Minchew.

Dacă pictați o suprafață foarte texturată, mai degrabă decât una netedă, cumpărați puțin în plus, spune Julianne Simcox, manager asociat de brand Pratt & Lambert. Dulapurile cu lucrări complicate de morărie necesită, de asemenea, mai multă vopsea; Minchew sugerează să cumpărați cu aproximativ 10% mai mult decât sa calculat.

  1. Pregătiți pereții și camera

Nu vrei să strici canapeaua ta preferată sau moștenirea pe care ți-a dat-o bunica, așa că golește camera de toată mobila. Dacă nu aveți suficient spațiu pentru a muta tot ce aveți, împingeți totul în centrul camerei. Acoperiți piesele cu o cârpă sau cu o folie ușoară de plastic și faceți același lucru cu podeaua, precum și cu orice dulapuri sau blaturi care ar putea fi în pericol de stropire în exces. „Nu sări peste cârpa – vopseaua se va stropi, promitem”, spun antreprenorii din New Jersey – și veri – John Colaneri și Anthony Carrino , vedetele serialelor HGTV Cousins ​​Undercover și Kitchen Cousins , precum și The Build Up  și Grand Design pe Ellen DeGeneres’s Ellentube.

Luați o rolă de bandă pentru pictori – verii recomandă FrogTape – și aplicați-o ferm pe marginile colțurilor camerei, pe mulurile de bază și ale coroanei și pe carcasele ușilor și ferestrelor, folosind un cuțit de chit pentru a sigila dacă este necesar. „Obținerea unei etanșări bune, astfel încât vopseaua să nu ajungă sub bandă este totul, în plus, se va desprinde după ce totul este uscat”, spun Colaneri și Carrino. Dacă îndrăznești (sau ai mâna fermă a unui artist), poți sări peste înregistrare. Îndepărtați întrerupătorul de lumină și capacele prizei și aplicați bandă de vopsit pentru a proteja prizele și întrerupătoarele de picături de vopsea. Înainte de a începe, asigurați-vă că știți cum să reparați gips-carton , astfel încât să puteți curăța orice spărturi din pereți.

  1. Amestecați vopseaua

Utilizați un bețișor de vopsea din lemn pentru a amesteca vopseaua și amestecați din nou des pe parcursul proiectului. Vopseaua care nu este amestecată constant poate duce la separarea ingredientelor și veți risca să compromiteți adevărata culoare pe care o doriți. Dacă utilizați mai mult de o galeată de vopsea, combinați vopselelel într-o găleată mare în cazul în care există o ușoară variație de culoare.

  1. Alege-ți tehnicile de pictură

Vopseaua este amestecată și rola este gata, dar asigurați-vă că planificați o strategie înainte de a începe. Lucrați din partea de sus a camerei în jos, începând cu tavanele. Planifică un perete focal îndrăzneț? Pictați mai întâi pereții de culoare deschisă alăturați. „Nu-ți face griji dacă primești vopsea pe ceea ce va fi peretele tău de accent – ​​vopseaua întunecată va acoperi orice vopsea mai deschisă a găsit drumul acolo. După ce peretele mai deschis se usucă, îndepărtează marginea, astfel încât culoarea închisă să nu se scurgă pe noua vopsea”, ne sfătuiesc specialiștii Colaneri și Carrino. Dacă acoperiți pereții întunecați cu o nuanță mai strălucitoare, planificați trei straturi: grund, plus două straturi din noua culoare pentru a vă asigura că nimic nu se vede.

Începeți cu câte un perete pe rând. Luați o pensulă și „decupați” – pictați de-a lungul mulării și colțurilor de sus în jos – în timp ce partenerul dvs. de pictură folosește o rolă pentru a acoperi întinderea principală a peretelui, rămânând departe de acele puncte mai precise. Când aplicați vopsea cu rola, utilizați mișcări lungi într-un model W pentru o acoperire amplă (și pentru a evita acele urme deranjante ale rolei). Odată ce peretele este uscat la atingere, este gata pentru un al doilea strat.

Dacă vopsiți garnitura, îndepărtați banda pictorului și așteptați ca pereții să se usuce înainte de a aplica bandă pe pereți. Începeți cu ornamentul cel mai apropiat de tavan, treceți la ramele ușilor și fe

  1. Nu uitați de aerisire(ventilație)

A privi vopseaua uscată nu este distractiv. Asigurați-vă că spațiul dvs. este bine ventilat pe tot parcursul proiectului, deschizând ferestrele și folosind ventilatoare. „Menținerea încăperii calde și un ventilator care sufla cu siguranță ajută la accelerarea procesului de uscare”, spun verii. „Dacă este o zi umedă, va dura mult mai mult pentru ca vopseaua să se usuce.”

  1. Curățați

Ai zugrăvit mai multe încăperi, însă nu este timpul să te relaxezi. Îndepărtați toată banda de pictor și folosiți cârpe pentru picături, asigurându-vă că orice scurgere sau stropire sunt șterse înainte de a se usca. Pentru vopselele lavabile pe bază de latex și apă, curățați periile cu apă cu săpun. Puteți folosi o perie de pictor pentru a curăța și a remodela perii.

  1. Acordă-ți suficient timp

Timpul pe care îl va dura proiectul tău depinde de dimensiunea camerei tale, de modul în care îl zugravești și de nivelul tău de calificare. De exemplu, folosirea unei nuanțe întunecate pe pereți și zugrăvirea tavanului și a ornamentelor va dura mai mult decât a vopsi pereții într-o culoare neutră. În timp ce unele spații pot fi realizate în câteva ore, altele pot dura câteva zile. Asigurați-vă că bugetați mai mult timp decât credeți că va avea nevoie de lucrare și nu uitați să luați în considerare pregătirea și curățarea.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Bergenbier S.A. lanseaza Caraiman, cel mai nou brand din segmentul de bere core

Publicat

pe

De

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, isi extinde portofoliul si lanseaza Caraiman, o bere cu un gust echilibrat, care invita consumatorii la o pauza binemeritata.

Prin sloganul „gust echilibrat, numai bun sa-ti tragi sufletul”, noul brand intra in segmentul core si mizeaza pe momentele de ragaz din activitatile de zi cu zi si pe nevoia de serenitate pe care consumatorii o cauta in prezent.

„Suntem incantati sa continuam expansiunea portofoliului nostru si sa oferim consumatorilor un nou brand, de data aceasta in segmentul core. Caraiman are o rezonanta solida, poarta radacini romanesti si invita consumatorii la un gust echilibrat, numai bun sa iti tragi sufletul! Este o lansare importanta pentru categoria de bere, una care contribuie la dezvoltarea sa si ne bucuram sa vedem entuziasmul cu care partenerii nostri au intampinat Caraiman. Este si o oportunitate de crestere pe care o oferim clientilor prin diversificarea portofoliului de produse, un element-cheie prin care pot raspunde prompt nevoilor din piata.  De asemenea, noua lansare contribuie la ambitia noastra de a ne consolida pozitia in segmentul core, unde suntem prezenti acum cu doua brand-uri extrem de puternice: Bergenbier si Caraiman”, a punctat Mihai Voicu, General Manager Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este un producator activ in ceea ce priveste lansarile de produse si sortimente noi. Anul acesta, brand-ul surpriza vine din segmentul core, Caraiman fiind o marca pe care compania a mai produs-o in trecut, acum aproape doua decenii.

„Caraiman este readucerea in lumina reflectoarelor a unui brand romanesc, cu un gust echilibrat, inspirat din natura. Din studiile noastre, 80% din consumatorii romani isi doresc un ritm mai putin intens al vietii, iar Caraiman este exact acea bere pentru pauzele din tumultul cotidian. Este acel moment cand ajungi in varf de munte, pui rucsacul jos si iti tragi sufletul. Mizam pe o comunicare integrata 360 pentru Caraiman, cu atentie atat in zona de TV, cat si digital, in-store si prin influenceri surpriza pe care ii vom anunta foarte curand”, a completat Victor Teiosanu, Marketing Director.

Caraiman este o bere cu 4,6% alcool, disponibila atat la doza de aluminiu si sticla de 0,5l, cat si la sticla de 0,33l, PET si KEG. Toate variantele de impachetare, inclusiv multi-pack, se gasesc incepand din luna martie in Romania, in magazinele off-trade si on-trade.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploieşti şi o reţea performanta de distribuţie naţionala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pieţei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Caraiman, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner. De asemenea, compania are in portofoliu si variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitati molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Centrul de Formare Profesională Eurodeal: Cursuri de Competențe Antreprenoriale pentru Succesul Proiectelor cu Finanțări

Publicat

pe

În căutarea rețetei succesului în lumea antreprenoriatului, pregătirea adecvată și cunoștințele specializate sunt esențiale. Centrul de Formare Profesională Eurodeal oferă cursuri de competențe antreprenoriale acreditate, indispensabile pentru cei ce își propun să își înceapă sau să își dezvolte afacerile. În special, aceste cursuri sunt cruciale pentru proiectele ce vizează finanțări guvernamentale, precum cele din cadrul programelor Start-Up Nation, Start-Up Diaspora și Femeia Antreprenor.

Pregătire Profesională Autorizată

Eurodeal este recunoscut pentru oferta sa de cursuri acreditate, conforme cerințelor Ministerului Muncii și Ministerului Educației. Aceste cursuri reprezintă fundamentul necesar pentru cei ce aspiră să își transforme visele în afaceri de succes și să acceseze fonduri guvernamentale pentru susținerea proiectelor lor.

Expertiză Garantată și Îndrumare Personalizată

Participanții la cursurile Eurodeal beneficiază de experiența vastă a cadrelor didactice, antreprenori cu reușite remarcabile în domeniu. Aceștia oferă nu doar cunoștințe teoretice, ci și îndrumare practică pentru dezvoltarea afacerilor și obținerea succesului în mediul antreprenorial.

Certificare Recunoscută la Nivel Național și Internațional

Absolvirea cursurilor Eurodeal nu doar că atestă dobândirea de competențe antreprenoriale, ci și asigură un certificat oficial, recunoscut la nivel național și internațional. Acest certificat reprezintă o confirmare a pregătirii corespunzătoare și facilitează accesul la finanțările necesare pentru proiectele de afaceri.

Înscrieri Deschise: Investiția în Viitorul Afacerii Tale

Pentru a beneficia de expertiza Eurodeal și pentru a-ți pregăti afacerea pentru succesul în lumea antreprenoriatului și în programele guvernamentale, înscrie-te acum la cursurile de competențe antreprenoriale! Locurile sunt limitate, deci asigură-ți locul în timp util și investește în viitorul afacerii tale!

Eurodeal – Partenerul de Încredere pentru Drumul Tău către Succesul în Afaceri!

https://cursuridecalificare.ro/

📞 Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65
📍 Adresă: Bulevardul Chișinău, nr. 1, Complex Delfinului | Cercul Magic, etajul 1, Sector 2, București, România.

Investește în viitorul afacerii tale împreună cu Eurodeal – Cursuri de Competențe Antreprenoriale!

Sursa: Stirea Zilei – cursuri de competente digitale si cursuri de competente antreprenoriale pentru proiecte cu finantare

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Eurodeal: Cursuri Acreditate, Pregătire Esențială pentru Proiecte cu Finanțări Guvernamentale

Publicat

pe

În căutarea succesului în afaceri, educația și pregătirea adecvată sunt fundamentale. Centrul de Formare Profesională Eurodeal se distinge prin oferta sa de cursuri acreditate de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației, cursuri esențiale pentru proiectele ce vizează finanțări guvernamentale, precum cele din cadrul programelor Start-Up Nation, Start-Up Diaspora și Femeia Antreprenor.

Acreditare și Oportunități Garantate

Eurodeal este mândru să ofere cursuri acreditate, recunoscute oficial de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației, garantând astfel calitatea și relevanța pregătirii oferite participanților. Aceste cursuri sunt esențiale pentru antreprenorii ce aspiră să acceseze fonduri guvernamentale și să își dezvolte afacerile în conformitate cu cerințele legale și normele în vigoare.

Obligativitatea Participării pentru Succes

În contextul actual, în care proiectele de afaceri beneficiază de sprijin substanțial din partea guvernului, participarea la cursurile Eurodeal devine obligatorie pentru cei ce își propun să beneficieze de finanțări și suport guvernamental. Această pregătire asigură antreprenorilor competențele necesare pentru a-și construi afacerile într-un mod sustenabil și eficient.

Expertiză și Îndrumare de Excepție

Eurodeal pune la dispoziția cursanților săi nu doar cunoștințe teoretice, ci și expertiză practică, provenită din experiența vastă a cadrelor didactice. Acestea sunt antreprenori cu succes, gata să împărtășească din experiența lor și să ofere îndrumare personalizată pentru fiecare cursant, contribuind astfel la succesul și dezvoltarea afacerilor acestora.

Certificare Recunoscută: Cheia Accesului la Finanțări

Absolvirea cursurilor Eurodeal aduce cu sine nu doar cunoștințe și abilități noi, ci și un certificat oficial, recunoscut la nivel național și internațional. Acest certificat atestă pregătirea și competențele antreprenoriale ale cursanților, facilitând accesul acestora la fonduri guvernamentale și alte oportunități de finanțare.

Înscrieri Deschise: Investiția în Viitorul Afacerii Tale

Pentru cei hotărâți să își construiască afaceri de succes și să acceseze finanțări guvernamentale, Eurodeal invită la înscrieri pentru cursurile de antreprenoriat. Cu locuri limitate și o cerere în creștere, este recomandat să vă rezervați locul în timp util pentru a vă pregăti proiectul pentru succes în lumea antreprenoriatului.

Eurodeal – Partenerul de Încredere pentru Viitorul Afacerii Tale!

https://cursuridecalificare.ro/

📞 Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65
📍 Adresă: Bulevardul Chișinău, nr. 1, Complex Delfinului | Cercul Magic, etajul 1, Sector 2, București, România.

Investiți în viitorul afacerii dvs. împreună cu Eurodeal – Cursuri de Antreprenoriat!

Sursa: Stirea Zilei – cursuri de competente digitale si cursuri de competente antreprenoriale  

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Timiș

fotograf bucuresti fotograf bucuresti
Uncategorized12 ore inainte

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

Eveniment21 de ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized22 de ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized22 de ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

Eveniment2 zile inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment3 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized4 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Afaceri7 zile inainte

Bergenbier S.A. lanseaza Caraiman, cel mai nou brand din segmentul de bere core

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, isi extinde portofoliul si lanseaza Caraiman, o bere cu un gust...

Eveniment7 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

ExclusivO săptămână inainte

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Cum poate fi realizată o evaluare corectă a valorii unui apartament în București? Cum poate fi realizată o evaluare corectă a valorii unui apartament în București?
UncategorizedO săptămână inainte

Cum poate fi realizată o evaluare corectă a valorii unui apartament în București?

Evaluarea valorii unui apartament în București este un proces complex care implică analiza mai multor factori, inclusiv localizarea, dimensiunea, starea,...

EvenimentO săptămână inainte

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

UncategorizedO săptămână inainte

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

Știrile Săptămânii