Connect with us

Exclusiv

SGR RETURO încalcă flagrant legea/ SGR nu livrează ce a promis (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

RetuRO, administratorul SGR, funcționează cu finanțare exclusiv privată și are rolul de a asigura transparența asupra cantităților de ambalaje pentru băuturi puse pe piață și returnate de consumatori, contribuind la dezvoltarea durabilă a României, prin gestionarea responsabilă a deșeurilor de ambalaje, în vederea atingerii țintelor de reciclare impuse României de către Uniunea Europeană.

Totusi, nu este vorba despre o firmă de stat care să aibă monopol, ci de o SA!

Transportul se face cu mașini neautorizate ….și pentru ca în SGR RETURO este acționar ministerul mediului aceștia fac ce vor și cum vor.

Sticlele și dozele nu mai sunt încadrate ca deșeu și au o noua denumire …doar AMBALAJ!!!.

17 companii, producători și distribuitori de băuturi, printre care și Romaqua Group, lider pe piața apelor minerale din România, au solicitat în instanță suspendarea executării hotărârii de Guvern ce legiferează funcționarea sistemului de garanție returnare din România.

Gândit și implementat de instituțiile statului (Ministerul Mediului) în claborare cu jucătorii din industria berii (prin Asociația Berarii României pentru Mediu), din industria băuturilor răcoritoare (prin Asociația Producătorilor de Băuturi Răcoritoare pentru Sustenabilitate) și marii retaileri alimentari (Asociația Retailerilor pentru Mediu), sistemul de garanție returnare are și combatanți, în general producători și distribuitori de vin și ape minerale.

Astfel, începând de anul trecut, chiar după debutul SGR în România, din 31 noiembrie,  RetuRo, compania care administrează sistemul la nivel național, a fost chemată în judecată din dorința reclamanților (producători de băuturi) de a aduce schimbări sistemului.

Potrivit unei analize cu ajutorul motoarelor de căutare termene.ro, primul proces a fost intentat de  Romaqua Group, cel mai mare producător de apă îmbuteliată din România, care, inițial,  a chemat în judecată RetuRO într-un dosar ce are ca obiect acțiune în constarare și în care se contestă valabilitatea unor  clauze din contractul de prestări-servicii încheiat cu administratorul SGR.

Romaqua a solicitat judecătorilor să suspende  executarea contractului cu RetuRO până la soluționarea primului dosar, însă judecătorii au respins cererea de chemare în judecată, soluție pe care producătorul a contestat-o făcând apel.

Concomitent, Romaqua se judecă cu RetuRO și Guvernul României și într-un dosar cu aceeași miză având ca obiect anulare act administrativ, mai exact a HG privind stabilirea sistemului de garanție-returnare pentru ambalaje primare nereutilizabile.

„RetuRO a întreprins anumite demersuri judiciare și în legătură cu un număr extrem de redus de producători, care au decis să conteste în justiție valabilitatea unora dintre clauzele contractului de prestări-servicii încheiat cu administratorul SGR. RetuRO a obținut deja câștig de cauză în primă instanță într-un proces inițiat de un producător de ape minerale. Important de precizat și că garanțiile pe care producătorii le plătesc pentru fiecare ambalaj pe care îl pun pe piață și care au aceeași valoare de 50 de bani, sunt imediat recuperate de aceștia în momentul în care produsele sunt facturate și livrate către distribuitori și comercianți, motiv pentru care nu există niciun argument pentru ca ele să fie încadrate ca “pierderi” de către producătorii de băuturi”, a transmis RetuRO în legătură cu această speță.

În afară de Romaqua, 16 companii, împreună și pe cale separată, au solicitat în instanță suspendarea executării HG privind stabilirea sistemului de garanție-returnare pentru ambalaje primare nereutilizabile( HG 1074/2021), chemând în judecată Guvernul României.

Din datele agregate de Termene.ro, companiile Domaine Vinarte SRL; care operează magazinul online de vinuri Vinarte, Mero Com International care deține crama Girboiu, Viticola Corcova (podgoria Corcova Roy & Dâmboviceanu), Domeniile Săhăteni, AMB Wine Company (Liliac Winery) au chemat în judecată Guvernul și ca intervenient RetuRO, pe cale separată.

De asemenea, o altă companie care a chemat pe cale separată  Guvernul în judecată pentru anularea HG privind SGR  (dosar în care RetuRo nu este parte)  este și producătorul de vinuri Serve Ceptura, pentru care există și o soluție a Curții de Apel Ploiești. Judecătorii au admis în parte cererea de suspendare și au suspendat executarea prevederilor art.10 alin (5) din HG nr.1074/2021 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, inclusiv cele prevăzute de HG 1075/2023 până la pronunţarea instanţei de fond.

Potrivit articolului menționat, este interzisă introducerea pe piața națională a produselor ambalate în ambalajele prevăzute la art. 1 alin. (1) dacă acestea nu sunt inscripționate în condițiile prevăzute la art. 24 (cu sigla SGR și cod de bare aferent n.red.) , cu excepția produselor care se află în stocul producătorilor, distribuitorilor sau comercianților la data prevăzută la alin. (1) (30 iunie 2024 n.red.)”.

Deci, Romaqua Group, cel mai mare producător român de băuturi, cu peste 2.000 de angajați în 7 fabrici și având în portofoliu branduri precum Borsec, Stânceni, Giusto și Albacher, a cerut în instanță suspendarea sistemului de garanție – returnare (SGR) a ambalajelor. Compania susține că proiectul, lansat de Ministerul Mediului înainte să fie finalizată infrastructura de care are nevoie, prezintă o serie întreagă de disfuncționalități și nereguli, care aduc costuri suplimentare semnificative pentru tot lanțul din industrie, de la producător la distribuitor și magazin, și au început să se regăsească deja în prețurile produselor la raft.

Romaqua susținea că operatorul sistemului ar fi trebuit să fie, potrivit ghidului Comunității Europene, o organizație nonprofit, nu o societate pe acțiuni – ca RetuRO -, care urmărește obținerea de profit. Totodată, ar fi trebuit să fie o structură independentă, dar în acționariatul RetuRO se regăsesc toți marii concurenți Romaqua.

Un producător de vin a câștigat procesul intentat statului român în speța ambalajelor reciclabile. O prevedere a programului SGR a fost suspendată
Printr-un proces deschis la Curtea de Apel Timișoara, compania Cramele Recaș a dat în judecată Guvernul României, cerând suspendarea mai multor articole din legea privind sistemul de garanție-returnare. Returo Sistem de Garanţie-Returnare (SGR) şi Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor au calitatea de „intervenienți” în dosar.
În litigiu, producătorul având sediul în localitatea Recaș, județul Timiș, a reclamat că regulile SGR au fost modificate radical cu doar câteva săptămâni înainte ca programul să debuteze în România.

Instanța a admis în parte cererea Cramelor Recaș și a dispus suspendarea articolului care prevede că „stocurile (n.r. – fără eticheta SGR) pot fi introduse pe piaţă, respectiv comercializate, după caz, cel târziu până la data de 30 iunie 2024, dată după care introducerea acestora pe piaţa naţională, respectiv comercializarea lor este interzisă”. Judecătorii au arătat în sentință că, până în 6 noiembrie 2023, legea prevedea data de 31 decembrie 2024 drept termen-limită de lichidare a stocurilor, iar în 7 noiembrie 2023, cu mai puțin de o lună înainte de pornirea programului, termenul a fost devansat pentru 30 iunie 2024.
După ce producătorii de vinuri şi cei de apă au intentat mai multe procese Guvernului României şi companiei RetuRO SA, Ministerul Mediului a bătut în retragere în cazul Sistemului Garanţie-Returnare (SGR), lansând pe data de 15 martie a.c. în dezbatere publică o modificare la HG nr. 1074/ 2021 prin care prelungește cu 6 luni perioada în care producătorii își pot vinde stocurile de marfă în ambalaje care nu poartă sigla SGR.

Toate punctele de colectare sunt fără autorizație de mediu.

Transportul se face cu mașini neautorizate ….și pentru ca în SGR RETURO este acționar Ministerul Mediului aceștia fac ce vor și cum vor.

Sticlele și dozele nu mai sunt încadrate ca deșeu și au o noua denumire doar AMBALAJ.

Denumirea de ambalaj poate fi folosita pana în momentul în care se introduce produsul finit în ele, după desfacerea consumarea conținutului acestea devin deșeu ambalaj și trebuiesc însoțite de documentele aferente …..deci SGR RETURO încalcă legislația de mediu pentru ca pot și pentru ca vor ….aceștia au cheltuit milioane de euro din fonduri proprii și externe fără a face ceva concret.

Ceea ce SGR RETURO spune ca este reciclat este doar praf în ochi şi pulbere în plămâni ….mare parte din deșeurile din ambalaj este găsit în tomberoane pe câmpuri, gropi de gunoi …etc.

De exemplu la Brașov au deschis VGP parc  pe strada Bucegi cu mare Tam Tam dar pentru puțin timp , acesta fiind închis și nefuncțional în acest moment.

Se va deschide în curând la Otopeni un alt mare depozit tot cu suflete și trâmbițe,  dar și acesta va sta închis.

Ce fac acești angajați ai SGR RETURO …”papa” banii și atât…fac rapoarte mincinoase?

Aceștia se ascund în spatele asociatului …Ministerul Mediului și nu dau socoteala ?

Investigatia ziarului Incisiv de Prahova va aduce in fata opiniei publice un caz halucinant și va aduce probe ca cei ce se ocupa de centrele de primire a deșeurilor de ambalaj introduc de mai multe ori prin aparat deșeurile și colectorii fac aceleași lucruri în fiecare zi.

Deci cum sa avem încredere în acest program numit SGR RETURO? Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).

Facebook Comments

Exclusiv

Justitia din Franta o cauta pe Cristina Gheaus pentru o „gaura” de 60.000 euro! /Candidatul PSD la Primaria Comarnic, a ieșit la rampa și … s-a murdărit la gură cu minciuni! – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

Dupa umilinta premierului, alături de Volosevici și Nanu, la Halele Centrale din Ploiești, Ciolacu a fost umilit si de asa zisa „ambasadoare” a Romaniei in Franta – candidatul PSD la Primaria Comarnic, care a ieșit din nou la rampa și iar s-a murdărit la gură cu minciuni!

Justitia din Franta o cauta pe Cristina Gheaus, candidatul PSD la Primaria Comarnic, pentru o „gaura” de 60.000 euro, va dezvaluiam intr-un episod anterior, cu probe.

Un prestigios ziar din Franta a dezvaluit teapa si minciunile acestei Clotilde ARMAND de Comarnic si/sau varianta PSD (detalii. aici)

Sa traducem in limba romana acest articol, poate Clotilde ARMAND de Comarnic a uitat limba franceza de cand a fugit din Franta, precizam intr-un articol precedent!

Dupa aparitia acestui articol, asa zisa „ambasadoare” a Romaniei in Franta – candidatul PSD la Primaria Comarnic, a ieșit și iar, in  public, s-a murdărit la gură cu minciuni si a devenit profund JENANTA!

Cu un tupeu si o manipulare greu de imaginat chiar si pentru profesorii ce ghidoneaza PSD Prahova, adica marionetrele Clanului Cosma, Clotilde ARMAND de Comarnic vine cu un comunicat pe reteaua sa de socializare, profund mincinos si manipulator:

„Dragii mei Comărniceni,

În  urma acuzațiilor care mi-au fost aduse de către ziarul Incisiv de Prahova, am făcut imediat un drept la replică acestei  publicații.

Excelența Sa, Ambasadorul României în Franța, Domnul Sabin Pop, mi-a scris ieri  un email în care mi-a transmis sprijinul pentru candidatura mea la Primăria Comarnic. Îmi permit să-l redau pentru că reprezintă pentru mine un mesaj puternic de susținere în contextul acestei campanii a adversarilor mei din PNL.

Vă mulțumesc enorm tuturor pentru cuvintele de încurajare pe care le primesc neîncetat, în direct sau pe mesaje.

Cu aleasă considerație,

Cristina Gheauș”.

MINCIUNI SI MANIPULARE MARCA PSD SI MARIONETELOR PENTRU A „CERSI” VOTURI SI A NEGA EVIDENTA

Prima minciuna

Dupa ce a trimis un „inaintas” la inaintare sa ne „roage” sa o lasam in pace pe aceasta Clotilde ARMAND de Comarnic a avut tupeul sa minta PUBLIC ca a transmis ziarului nostru UN DREPT LA REPLICA!

TOTAL FALS, ca toata prezentarea sa in fata opiniei publice!

Stimata doamna MINCINOASA, de doi ani de zile, singurul e-mail de contact al redactiei este cel de mai jos:


Pe acest e-mail de contact al redactiei NU a fost primit NICI macar o litera ca drept la REPLICA!

Va rugam sa prezntati proba, ca sunteti in ridicol!

A doua mare manipulare

„Cinstita” „ambasadoare” a Romaniei in Franta – candidatul PSD la Primaria Comarnic, Cristina Gheaus, precizeaza ca i s-a scris un email în care i-a fost transmis sprijinul pentru candidatura acesteia la Primăria Comarnic. Si asta cu totul fals, si cine este cunoscator de limba franceza poate traduce acel mesaj publicat cu manuta mincinoasei care din penibil a picat in hilar.

Totusi, chiar daca asa cunoaste aceasta profesionista limba franceza, sa presupunem ca ar putea fi reala traducerea hilara, madam’ Clotilde ARMAND de Comarnic si asa zisul ambasador NU au specificat NIMIC DE PREJUDICIUL cauzat de aceata ambasadoare statului francez! Cca 60.000 euro! Nimic, totul pe …silenzio stampa!

A treia si cea mai mare magarie ca minciuna si MANIPULARE pentru a cersi un vot

Stimata (Ne)cinstita ambasadoare care l-a facut de ras pe premier declara cu subiect si predicat cea mai mare imbecilitate ca minciuna, tipic marionetelor PSD Prahova:

Citam:

„În  urma acuzațiilor care mi-au fost aduse de către ziarul Incisiv de Prahova”.

Dumneavoastra stimata doamna chiar credeti ca puteti prosti pe toti si/sau ati papat ceva frantuzeste stricat?

Ce acuzatiii v-a adus Incisiv de Prahova?

Stimata MINCINOASA , ziarul Incisiv de Prahova publica doar pe probe si dovezi!

Mai mult, in dezvaluirea noastra am prezentat un articol al unor jurnalisti francezi dintr-un ziar celebru.

Chiar daca in redactia ziarului nostru exista vorbitori si cunoscatori ai limbii franceze, tocmai pentru a NU fi acuzati de una ca dumneavoastra ca am tradus aiurea, am dat acest articol la o institutie abilitata pentru care am achitat onorariul solicitat, pe care l-am introdus in articolul respectiv.

Deci, stimata manipulatoare si mincinoasa, NU ziarul Incisiv de Prahova v-a acuzat, ci ziaristi celebri din Franta, dintr-un ziar celebru, precum si președintele Oficiul de Turism, Jacques Duclos. Daca era sa trimiteti un drept la replica il trimiteati lor, nu noua.

In fapt, pe stilul Clanului Cosma dumneavostra transformati din alb in negru, in secunda zero.

Pacat ca nu mai erau cateva zile de campanie, ca la stilul dumneavostra care se pliaza perfect Clanului Cosma, erati in stare sa devoalati, intr-un serial de dezvaluiri, ca jurnalistii francezi, ziarul francez si președintele Oficiul de Turism, Jacques Duclos sunt din PNL Prahova. Mai mult, poate chiar inventati ceva afaceri intre acesti jurnalisti francezi, ziarul francez,  președintele Oficiul de Turism, Jacques Duclos cu asa zisul „Baron Lamborghini”, doar ca sa scapati de acuzele aduse de statul francez.

Deci, mai ușor cu pianul pe scări stimata MINCINOASA si MANIPULATOARE!

Mai bine ati rezolva problema dumneavoastra cu „GAURA” de 60.000 de euro data statului francez si cu magariile care le-ati efectuat acolo!

Din nou, pentru opinia publica dar si pentru cultura dumneavoastra, poate chiar nu mai intelegeti limba romana, redam din nou dezvaluirile efectuate in urma traducerii cu un expert de pe un articol al jurnalistilor din Franta.

Pana atunci, noua – celor de la Incisiv de Prahova, va spunem ca ne ne sunteti chiar  foarte simpatica, mai ales dupa fenomenul „Răducioiu”!

In fapt, sunteti patetica si HILARA, acuzati pe jurnalistii francezi, ziarul prestigios si pe președintele Oficiul de Turism, Jacques Duclos de MINCIUNA! Rusine sa va fie!

„Oficiul de Turism al regiunii Falaise câștigă recursul împotriva fostei directoare

Instanța a respins acuzația de hărțuire a Cristinei Gheaus, precum și luarea de măsuri, care a fost reîncadrată drept simplă demisie. Oficiul de Turism trebuie să recupereze 56.000 €.

Jacques Duclos, președintele Oficiului de Turism al regiunii Falaise, a făcut eforturi mari, pentru a întocmi un dosar solid.

De Jean-Luc Pellerin

Răspunzând la diferite întrebări adresate în cadrul consiliului comunitar, care a avut loc joi, 14 noiembrie 2019 la Eraines, Claude Leteurtre a anunțat „vești bune” cu privire la Oficiul de Turism al regiunii Falaise.

Acesta era în conflict cu fosta directoare, Cristina Gheaus.

Ea și-a dat demisia, din cauza hărțuirii la care pretinde că a fost supusă. Instanța competență în relații de muncă a obligat Oficiul de Turism să plătească 60.000 € (Nota redacției: 31 mai 2018). Doamna Gheaus era atât de bolnavă, încât s-a întors în România.

„Având în vedere plecarea sa în România, noi solicitasem suspendarea plății despăgubirilor. Înalta Curte din Caen a dispus plata.

Ați ajutat Oficiul de Turism să facă față acestei solicitări, acestei obligații; altfel, s-ar fi înrăutățit situația pentru tot personalul și pentru toată lumea.”

În România, la o adresă necunoscută” (N.R- Chiar asa madam’? Sa fugi dupa ce ai luat banii?).

„Asociația Oficiului de Turism a făcut recurs la această hotărâre. La procedura de recurs, OT a obținut satisfacție deplină. OT, independent de această procedură, ar trebui să recupereze 56.000 de euro. Directoarea s-a întors însă în România la o adresă chipurile necunoscută.

Va fi foarte greu să recupereze acești bani. Faptul că au avut dreptate îi face pe Oficiul de Turism și pe președintele acestuia să se simtă bine cumva. Vă reamintesc că pasivele și activele OT aparțin CDC regiunii Falaise.”

„Multe inconsecvențe”

Această veste bună pentru Oficiul de Turism al regiunii Falaise a apărut pe 24 octombrie 2019.

Am primit hotărârea Curții de Apel din Caen”, subliniază la rândul său Jacques Duclos. „Doamnei Gheaus i-au fost respinse aproape în totalitate cererile împotriva Oficiului de Turism al regiunii Falaise. Instanța a respins acuzația de hărțuire, precum și acțiunea (echivalentă cu concedierea fără motiv real și serios) care a fost recalificată drept simplă demisie.

Regiunea Falaise se bazează pe energia solară

„Judecătorul a subliniat astfel multiplele neconcordanțe în acuzațiile aduse asociației și președintelui acesteia, precum și lipsa lor de temei.

În consecință, doamna Gheaus a fost obligată să restituie integral sumele plătite pentru așa-zisa concediere, care ar fi cauzat falimentarea subită a Oficiului de Turism, dacă nu ar fi intervenit comunitatea. (N.R – Frumos madam’, chiar o ambasadoare a Romaniei….Fara cuvinte…)!

Președintelui Jacques Duclos i s-a luat o piatră de pe inimă

A spune că lui Jacques Duclos i s-a luat o piatră de pe inimă este un eufemism. Împreună cu avocatul său, președintele Oficiului de Turism al regiunii Falaise a trebuit „să lupte din greu pentru a pune cap la cap un caz solid și a-și câștiga cauza. Nu a fost un proces simplu.”

În urma unui audit pe care l-a solicitat în toamna lui 2017, Jacques Duclos a luat o decizie foarte importantă, pentru a nu pune în pericol organizația: desființarea funcției de director, care reprezenta un cost. Președintele OT a propus, mai exact, demiterea economică a Cristinei Gheaus care, ulterior, și-a luat concediu medical și a decis să atace OT. (N.R- Ups, cata competenta si cata mandrie pentru Comarnic sa primeasca acesta copetenta din partea acestei acestei Clotilde ARMAND de Comarnic!Sac!).

În Falaise, co-președintele UCIA, Delphine Alleno, demisionează

„Acuzațiile au fost din toate punctele de vedere foarte dăunătoare pentru organizația noastră, dar și pentru mine personal, având în vedere violența acestor acuzații.  Dosarul este acum „în mâna executorului judecătoresc care urmează să notifice hotărârea”.

În Falaise, Sylvie Roméro creează obiecte cu materiale reciclate

La Oficiul de Turism al regiunii Falaise, care va deveni EPIC (Organizație Publică Intercomunală) la cererea CDC, „acesta va fi momentul organizării etapelor administrative.

La sfârșitul anului 2019-începutul anului 2020 va avea loc o adunare generală extraordinară. Această transformare nu are consecințe pentru angajații, care au reușit să rămână motivați și să investească în dezvoltarea turismului regiunii Falaise în această perioadă tulbure”, conchide Jacques Duclos. (Traducere realizata profesional – (aici) ).

O sa revenim si cu alte minciuni ale acestei Clotilde ARMAND de Comarnic, varianta PSD. (Cristina T.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

realme va aduce noul flagship GT 6 în Europa

Publicat

pe

De

București, România – 31 mai 2024 – realme, brandul de smarphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță că flagship-ul GT6 își va face debutul și în Europa. Mai mult, realme anunță că a făcut pași importanți pe piața europeană, asigurându-și un loc în Top 4 în Q1 2024, potrivit celor mai recente date ale Counterpoint Research. realme a înregistrat o creștere impresionantă de 59% de la an la an, marcând o realizare notabilă în eforturile sale de extindere pe piață.

În Q1 2024, realme lansează mai multe modele noi, printre care seria realme 12 5G, care a înregistrat un succes semnificativ cu cinci modele în diferite segmente. În special, realme 12 Pro+ 5G a obținut distincția de a fi în Top 2 cele mai bine vândute smartphone-uri pe Amazon Italia în perioada sa promoțională, subliniind popularitatea sa pe scară largă. realme 12 Pro+ 5G și realme 12 Pro 5G au câștigat prima și, respectiv, a doua poziție în clasamentul „Cele mai interesante noutăți de pe Amazon Italia”, pe durata a două zile. În plus, seria realme 12 Pro 5G a înregistrat o creștere extraordinară a vânzărilor de peste 800% față de predecesorul său, seria realme 11 Pro, în Italia.

Aceste realizări subliniază creșterea rapidă și influența tot mai mare a realme pe piața europeană. Concentrarea strategică a companiei pe tehnologia inovatoare și pe atragerea unui segment demografic mai tânăr continuă să conducă succesul acesteia în întreaga regiune.

Între timp, Sky Li, fondatorul și directorul executiv al realme, a anunțat revenirea seriei GT pe piața globală după o pauză de doi ani. De data aceasta, realme este hotărâtă să aibă un impact pe piața high-end, înarmată cu convingerea de a excela în produse emblematice și cu scopul de a produce un impact neașteptat pe piața smartphone-urilor.

GT se întoarce cu multă ambiție

Sky Li a subliniat că, în calitate de brand de tehnologie care înțelege mai bine utilizatorii tineri, viitorul GT 6 va depăși așteptările din orice punct de vedere. Sky a înțeles cererea globală din partea utilizatorilor realme pentru revenirea seriei GT și a declarat că nu putea lăsa această așteptare neîmplinită.

Noul flagship killer

Primul smartphone din seria GT din istorie, realme GT 5G, a debutat în India la 18 august 2021, câștigând titlul de „Flagship Killer 2021”. Mult-așteptatul GT 6 este pregătit să depășească cu mult modelele GT anterioare, aducând opțiuni noi pe o piață stagnantă. Înarmate cu o multitudine de tehnologii de ultimă oră, noile produse din seria realme GT se pregătesc să spulbere barierele de performanță pe toate planurile. În plus, noile produse din seria realme GT vor fi un amestec perfect de experiență AI de ultimă generație și tehnologie avansată, fiind poziționate ca „New Flagship Killer Powered by AI”.

realme va populariza tehnologia AI

AI reprezintă viitoarea traiectorie a industriei de telefonie mobilă și este gata să remodeleze întregul peisaj tehnologic. Apariția erei AIGC va declanșa un nou val de expansiune a pieței, propulsând smartphone-urile cu inteligență artificială într-o nouă fază de creștere.

„Concurența din industrie se va muta de la hardware la o combinație de hardware, software și capacitate tehnologică generală. spune Sky Li.

realme intenționează să investească în inovarea AI și să devină un promotor dedicat al acestei tehnologii. Odată cu cea mai recentă lansare, realme va fi unul dintre primele branduri din lume care integrează pe deplin tehnologia AI de ultimă generație în smartphone-urile lor, cu accent pe imagistică și pe sarcinile de eficiență zilnică. realme rămâne angajată într-o abordare centrată pe utilizator, oferindu-le tinerilor consumatori soluții AI accesibile.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

PC Garage oferă 100 de asamblări Gold din partea casei

Publicat

pe

De

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, oferă 100 de asamblări Gold din partea casei, în perioada 20 mai 2024 – 2 iunie 2024. Pentru a beneficia de asamblarea Gold, clienții trebuie să achiziționeze componente compatibile cu serviciul de instalare Gold. Campania este valabilă în limita a 100 de asamblări gratuite și se aplică atât comenzilor din modul Standard, cât și comenzilor din modul Business. Campania poate fi accesată AICI.

Specialiștii PC Garage, cunoscuți pentru expertiza și profesionalismul lor, asamblează anual peste 10.000 de PC-uri. Fiecare configurație este atent verificată înainte de a intra în producție, iar după asamblare, fiecare PC este pornit și testat riguros pentru a asigura performanța optimă și fiabilitatea sistemului.


Serviciul de Asamblare Gold are o valoare de 349 RON și este oferit gratuit în cadrul acestei campanii, în limita a 100 de asamblări. Serviciul oferă clienților o asamblare excepțională și siguranța că totul este perfect funcțional. În cadrul acestui serviciu, PC Garage oferă:

  • Instalarea atentă a tuturor componentelor: se asigură astfel o compatibilitate perfectă și o funcționare impecabilă.
  • Wire Management – aranjarea cablurilor în sistem nu este un simplu moft. Pe lângă aspectul mult mai îngrijit care schimbă radical percepția asupra sistemului, un wire management făcut corect va ajuta și la răcirea mai eficientă a sistemului. Astfel, fluxul de aer nu mai este blocat de eventualele cabluri lăsate libere prin carcasă, iar ulterior sistemul poate fi mai ușor de curățat de praf.
  • Instalarea unui sistem de operare de test – această etapă este esențială pentru a verifica funcționalitatea tuturor componentelor. Există posibilitatea ca o piesă să fie defectă din fabrică, iar testarea cu un sistem de operare ajută la identificarea și rezolvarea acestor probleme. Astfel, ne asigurăm că întregul sistem funcționează perfect înainte de a ajunge la client.
  • Preinstalarea sistemului de operare și a aplicațiilor – dacă ai optat să cumperi și un sistem de operare, echipa PC Garage va preinstala atât sistemul de operare cât și orice aplicații suplimentare alese de client (cum ar fi Microsoft Office). Acest serviciu economisește timp și elimină stresul asociat instalării acestora.

Pentru a beneficia de asamblarea gratuită, comanda trebuie să includă cel puțin un produs din fiecare dintre următoarele categorii:

Regulamentul campaniei este disponibil AICI.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Timiș

Uncategorized46 de minute inainte

Samsung prezintă ce înseamnă gătitul creativ și inteligent prin campania sa pentru cuptoarele Bespoke AI

Dana Rogoz și Ela Crăciun sunt unele dintre ambasadoarele Samsung care le arată oamenilor cum folosesc cuptoarele Bespoke cu inteligență...

Uncategorized4 ore inainte

TikTok Ad Awards se întorc în Europa pentru al treilea an consecutiv

București, 14 iunie 2024 – TikTok celebrează cele mai de succes campanii de pe platformă, care au impresionat comunitatea prin creativitate,...

Viața în Timis2 zile inainte

Găsește Rapid Meșterul pentru Acoperișul Tău!

  Ești proprietar de locuință și ai nevoie urgentă de  lucrari in domeniul de acoperisuri (montaj acoperis, reparare acoperiș,renovare acoperis,...

Afaceri3 zile inainte

Viva Travel: Destinații Lunare pentru Vacanțe Memorabile

Vacanțele creează cele mai frumoase amintiri, iar vremea contribuie mult la acest aspect. În funcție de vreme îți propun cele...

Uncategorized3 zile inainte

SOLE.ro aduce cele mai bune produse solare pentru protecția și îngrijirea pielii

București, 12 Iunie 2024 — SOLE.ro, liderul de încredere în produse de îngrijire personală și frumusețe, este încântat să anunțe...

Uncategorized3 zile inainte

Quickmobile.ro aduce toate variantele de iPhone 15 în România

Smartphone-urile Apple reprezintă una dintre primele opțiuni pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon performant și de ultimă generație....

Uncategorized3 zile inainte

Visual Fan dezvăluie expansiunea strategiei Green prin lansarea de noi produse ale gamei ERA și prezentarea unei game concept de Smart TV-uri la Bucharest Tech Week

Brandul Allview va fi prezent și în acest an la Bucharest Tech Week, cel mai așteptat eveniment autohton din sfera...

Viața în Timis3 zile inainte

Descoperă Soluția Rapidă pentru Acoperișuri Durabile și Estetice!

  Indiferent dacă ești un proprietar care are nevoie de reparații urgente la acoperiș sau un meșter în căutare de...

Eveniment4 zile inainte

Vacanțe fără stres cu ajutorul casei inteligente

Atunci când planificăm vacanța mult așteptată, dorim să ne asigurăm că luăm o pauză de la viața de zi cu...

Eveniment4 zile inainte

Philips Evnia lansează monitorul de gaming curbat QD OLED cu rezoluție WQHD

București, 13 iunie 2024 –  Philips lansează noul monitor Evnia 34M2C6500 dedicat gaming-ului. Cu un ecran curbat QD OLED de 34 inchi...

Uncategorized4 zile inainte

Dispozitive esențiale într-o călătorie: Soluții tehnologice avansate pentru o vacanță perfectă

Pe măsură ce sezonul de vacanță se apropie, planificarea călătoriilor devine o prioritate pentru mulți dintre noi. Fie că vorbim...

Administrație locală4 zile inainte

Primul Galaxy Watch FE facilitează accesul și mai multor utilizatori la tehnologia avansată de monitorizare a sănătății de la Samsung

Galaxy Watch FE oferă informații detaliate asupra sănătății și experiențe conectate Samsung Galaxy într-un design elegant 13 iunie 2024 –...

Viața în Timis4 zile inainte

Soluții Complete pentru Infiltrațiile de Apă la Acoperisuri

  Infiltrațiile de apă la acoperisuri sunt o problemă frecventă care poate afecta grav structura casei tale. SG Miky Prod...

Cum este scena de stand-up comedy în Galați Cum este scena de stand-up comedy în Galați
Cultură4 zile inainte

Cum este scena de stand-up comedy în Galați?

Galați, un oraș portuar situat pe malul Dunării, este cunoscut pentru peisajele sale frumoase, istoria bogată și, mai nou, pentru...

Administrație locală4 zile inainte

HONOR lansează seria HONOR 200, aducând în Europa fotografia de portret la nivel de studio

Seria HONOR 200 revoluționeazăfotografia de portret cu ajutorul inteligenței artificiale, în colaborare cu celebrul Studio Harcourt renumit pentru îmbinarea artei cu...

Uncategorized5 zile inainte

Crizele impun regandirea modului de viata

12 iunie, București. Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung. Din acest motiv, soluțiile pe care...

Știrile Săptămânii