Connect with us

Exclusiv

Ce alegem intre laptopurile de gaming si cele de tip workstation?

Publicat

pe

gaming laptop vs workstation laptop

Atunci cand vine vorba despre alegerea intre un laptop pentru gaming si un laptop de tip statie de lucru, e posibil sa va confruntati cu o decizie destul de complicata. Laptopurile de tip workstation au tendinta asadar si de a costa mai mult decat laptopurile de jocuri. Pretul face astfel dificila achizitionarea unui laptop in detrimentul altui laptop. Exista insa uneori motive foarte bune pentru care laptopurile de tip statii de lucru sunt o alegere mult mai buna decat cele de gaming.

Laptopurile de tip statii de lucru sunt de multe ori mai performante decat laptopurile de gaming, acestea fiind chiar varful performantei in ceea ce priveste puterea de procesare. Laptopul de tip statie de lucru este asadar un laptop care ofera performante mult mai bune fata de un laptop de gaming. Acesta are un procesor mai puternic, o memorie RAM mai mare, dar si un GPU mai puternic. De asemenea pretul acestora poate sa fie mai mare sau echilvalent. In cazul in care iti doresti un laptop profesional puternic te poti orienta catre un laptop workstation second hand sau chiar spre unul refurbished.

Apple MacBoook Pro este considerat asadar a fi mai mult o statie de lucru datorita hardware-ului pe care il ofera si anume in special datorita GPU-ului foarte bun. Cel mai bun mod de a face diferentierea intre aceste laptopuri este reprezentat de placa grafica. Laptopurile de tip statii de lucru sunt proiectate pentru munca profesionala si anume pentru modelare 3D, proiectare inginereasca, dar si animatie, CAD sau redare.

Cardurile grafice ale acestor laptopuri sunt asadar cele care fac diferenta, ele fiind proiectate pentru o activitate profesionala. Laptopurile pentru gaming au insa un GPU proiectat special pentru aceasta activitate. Ele au fost astfel proiectate pentru a gestiona jocurile.

Procesorul este un alt lucru care face diferenta intre statiile de lucru si laptopurile de gaming. Statiile de lucru sunt asadar caracterizate prin procesoare de tip Intel Xeon. Aceste procesoare sunt realizate asadar pentru statiile de lucru mobile si anume pentru laptopurile folosite in acest scop. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca nu toate statiile de lucru mobile au procesoare Intel Xeon in ele.

Unele statii de lucru mobile au si alte procesoare produse de catre cei de la Intel, ele fiind si in acest caz niste procesoare destul de puternice care satisfac nevoile acestor tipuri de laptopuri. Laptopurile pentru statiile de lucru nu au un afisaj cu o rata de actualizare ridicata, avand rate de actualizare standard, acesta fiind un lucru de avut in vedere in decizia voastra.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

Publicat

pe

De

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power Corporation (PPC) pe plan local, în contextul preluării business-ului Enel în România și rebrandingului acestor companii prezente în România.

În octombrie 2023, Grupul PPC – lider regional in domeniul energiei în sud-estul Europei și una dintre cele mai dinamice companii regionale de energie – fondat în 1950 și listat la Bursa de Valori din Atena, a anunțat achiziția business-ului Enel în Romania. Finalizarea acestei tranzacții a reprezentat un eveniment de referință pentru strategia de creștere a PPC, prin achiziționarea unui portofoliu semnificativ de proiecte regenerabile (deopotrivă finalizate și în curs de dezvoltare), dar și a operațiunilor de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și a celor de servicii energetice avansate și de mobilitate electrică.

Campania de imagine, semnată de agenția DDB România, aduce în prim-plan libertatea clienților de a-și dezvolta propriile viziuni, obiceiuri și dorințe privind utilizarea energiei furnizate de companiile Grupului PPC. Spoturile acestei campanii prezintă o serie de povești diferite ce au ca numitor comun diversitatea modurilor în care protagoniștii aleg să utilizeze serviciile și produsele PPC.

„În provocarea lansată, am avut în vedere să poziționăm PPC ca pe un challenger de status-quo pe piața locală de energie, dar și de brand care iese din tipare și privește spre viitor și nevoile reale ale oamenilor. Astfel, ne-am propus să dezvoltăm o platformă creativă, care să aducă la viață această poziționare într-un mod sincer și responsabil, în acord cu ceea ce consumatorii de astăzi așteaptă de la compania lor de energie, punând accent pe libertatea de a ne crea propriile reguli și de a ne exprima personalitatea”, punctează Roxana Țâmpău, Managing Director DDB România, agenție care semnează campania de rebranding.

În doar patru luni, echipa noastră și partenerii creativi au transformat o idee îndrăzneață în realitate, prin lansarea campaniei ‘Energie pentru orice’. Acest efort comun a demonstrat angajamentul profund și munca asiduă a colegilor noștri, consolidându-ne promisiunea de a fi alături de clienții noștri într-un mod autentic. Acest rebranding nu este doar o schimbare de imagine, ci o reflexie a dorinței noastre de a le da clienților energia și susținerea de a-și trăi viața așa cum le este mai bine, marcând un pas important spre viitorul pe care îl construim împreună”, declară Oana Gherasim, Director de Comunicare al companiilor PPC în România.

„În pregătirea terenului noii platforme de comunicare, am decis să pornim de la voci autentice: de la oameni. Drept urmare, am pornit în demersul strategic de la un research, curioși să aflăm felul în care energia le influențează viața. Printre răspunsurile primite s-a remarcat o idee: simplă, dar profundă, care emană emoție și capacitatea de a vibra pentru oameni diferiți. Și anume, că energia este un element esențial, iar noi ne dorim ca ea să ne susțină propriul joc, ca o mână invizibilă, pentru a continua să ne trăim viața, oricare ar fi ea”, adaugă Luciana Cucoanes, Head of Strategy DDB România.

Așa s-au născut platforma de comunicare și sloganul campaniei: ”Energie pentru orice”. PPC devine, astfel, un observator atent, care respectă intimitatea și deciziile consumatorilor săi, gata să intervină atunci când i se solicită sau când este nevoie, de exemplu, în tranziția mai rapidă către energia verde.

„Într-o categorie în care multe branduri își asumă diferite roluri de experți și sfătuiesc oamenii referitor la cum să folosească energia, noi am simțit că oamenii nu au nevoie de încă o astfel de abordare. Ei vor doar să știe că furnizorul lor de energie îi susține în orice demers și activitate, oricât de atipică ar părea ea. Așa că am construit o campanie jucăușă, în care am plasat PPC într-un rol de observator care nu se întreabă ce faci cu energia pe care ți-o furnizează, ilustrând astfel atât varietatea gamei de produse și servicii PPC, axate spre energie sustenabilă, cât și diversitatea naturii umane. Pentru că ceea ce consumatorii își doresc, de fapt, este o continuitate și o facilitare în derularea neîntreruptă a vieții lor cotidiene, dar și a vieții planetei”, susține Roxana Niță, Creative Director al DDB România.

Sloganul campaniei transmite ideea că fiecare client PPC găsește soluțiile potrivite pentru stilul de trai, necesitățile sau dorințele sale, indiferent de alegerile făcute. Sloganul sintetizează energia ca fiind o alegere personală, transformând Grupul PPC într-un partener viabil, pe termen lung, îndeosebi prin prisma soluțiilor de energie regenerabilă pe care le furnizează.

Perioadă de derulare a campaniei: 10 aprilie – 30 mai 2024

Medii și canale de comunicare: TV, digital / Social Media, outdoor, radio, magazine, drop mailing, proiecte speciale

Campania “Energie pentru orice” a fost realizată prin efortul comun al următoarelor echipe:

Echipă DDB România

Roxana Memetea – Managing Partner

Luciana Cucoanes – Head of Strategy

Roxana Niță – Executive Creative Director

Roxana Țâmpău – Managing Director

Ana Tanasa – Senior Art Director

Maria Matei – Senior Copywriter

Liviu Antonescu – Senior Designer

Alexandru Matei – Senior Print Producer

Marian Mihăilescu – Senior DTP

Andreea Matei – Account Director

Echipă PPC

Oana Gherasim – Communications Director

Eleodor Ghenoiu – Head of Brand, Advertising and Content Management

Ioana Stirbulescu- Burlacu – Advertising, Brand Strategy and Content Management Coordinator

Alina Boca – Advertising, Brand Strategy and Content Management Specialist

Alexandru Murărescu – Advertising, Brand Strategy and Content Management Specialist

Echipă Media Investment:

Crina Bibicu – Media Director

Carla Nicu – Senior Media Executive

Marius Zaharescu – Media Manager

Alexandra Enea – Digital Media Director

Dana Pupu – Digital Media Manager

Ana Mocanu – Digital Media Planner

Andrei Kiss – Digital Media Specialist

Casă de producție: Multimedia Est

Regizor: Bogdan Moldoveanu (Hypno)

DOP: Alexandru Dorobanțu (ATE)

Producător: Dragoș Potop

Fotograf: Ionuț Macri

Despre PPC

PPC este cea mai importantă companie de utilități electrice din Europa de Sud-Est, cu activități în domeniul producerii, distribuției, operării rețelei și vânzării de produse și servicii energetice avansate în Grecia, România și Macedonia de Nord. PPC are o capacitate totală instalată de 10,7 GW, constând în instalații termale, hidro și surse de energie regenerabilă cu o producție anuală totală de peste 20TWh, în timp ce în rețele, baza totală de active reglementate se ridică la aproximativ 4,3 miliarde de euro. Grupul PPC este principalul furnizor de energie electrică din Grecia și România, deservind 8,7 milioane de clienți în total, oferindu-le peste 35TWh de energie și o gamă largă de produse și servicii energetice. Compania a fost fondată în 1950 și este listată la Bursa din Atena din 2001. În România, companiile din grupul PPC deservesc 3,1 milioane de clienţi pe segmentele de furnizare şi distribuţie, iar divizia de producție a energiei din surse regenerabile deține o capacitate instalată de aproape 600 MW în 13 parcuri eoliene și fotovoltaice, ceea ce reprezintă 2% din producția de energie electrică a României.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție. – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide ochii. Ziarul Incisiv de Prahova dezvaluie despre aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata de cca 3 ani de zile (aici)!

Va dezvaluiam ca, preudo jurnalistul santajist si spagar Catalin Stavri a mers de bună voie la parchet pentru a povesti „mizeriile” făcute de LUPU MIHAI, desi până la acel moment erau prieteni buni. Stilul sau caracteristic: aici.

Va mai dezvaluiam si faptul ca, lipsiti de griji (sperand ca l-au pacalit pe procurorul de caz), pseudo-ziaristul santajist si spagar impreuna cu prietenul sau Catalin Muresan (aici ) au scos Asul de „Trefla” la intalniri de „taina” (dar, monitorizate de organele de cercetare penala) in domeniul deseurilor cu ambalaje intrand pe circuitul RetuRO SGR.

Candidatul PSD la fotolilul de Primar, pentru un nou mandat, a „livrat pe  tava” si Termo Ploiesti

Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești: „Avem de-a face cu un primar iresponsabil…nu ești prost o data, ci că ești prost de două ori. Prost administrator, desigur”, declara parlamentarul prahovean!

Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!

Înființată în toamna anului 2022, pentru a furniza apă caldă și căldură ploieștenilor de la bloc, după doar doi ani de zile iese adevarul la suprafata, totul sub protectia mafiei din institutiile statului de drept.

Prezentam azi, schema si personajele implicate, pe scurt:

Cum câștiga Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL licitațiile pe la Termo …?

Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

Becheanu Bogdan director Termo accepta ce se creionează de cei de mai jos ba mai exista și câte o intervenție):

Secretara acestuia, Doina Savu (este mătușa Cătălinei Mureșan) – la ea ajung inițial informațiile și de aici începe jocul, un joc „operativ” interceptat de organele de cercetare penala!.

Finii lui Becheanu, Silviu Draghici director distributie Termo coordonator pentru bunul mers al afacerii familiei Catalin Mureșan și soția acestuia ce lucrează la achiziții Andra Draghici –  achiziții Termo (asculta de ordine și creează disciplina pentru a se semna contractele).

Sabina Iordache Macovei fina interpopolui Catalin Mureșean (angajata Recop Recycling SRL) și finul plimbareț – Vlad Iordache (angajat Recop Recycling SRL).

Din când în când mai apare câte o discuție între cei de la Termo cu o anume Mihalcea Raluca Iancu – serviciu externalizare mediu, ca sa avem schema pe scurt, urmand a devoala pe larg in articolele ce urmeaza.

Si normal, totul cu sprijinul pseudo-ziaristului narcoman, santajist si spagar care apasa pe acceleratie sa prinda contracte cu Termo, ca doar isi ia „zeciuiala” si de la celelalt sifon- interpop Catain Muresan.

Referitor la cazul WHITE TOWER , magistrații Curții  de Apel Ploiești au prelungit, ieri, durata măsurii arestului la domiciliu dispuse față de inculpații Nichita Vlad (avocat), Lupu Mihai, Lupu Mărioara (ambii dezvoltatori imobiliari) și Tudose George Radu implicați în mega-dosarul White Tower.

Solutia pe scurt: „În baza art. 222 alin. 2) C.p.p., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi, în consecinţă, prelungeşte durata măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpatul Nichita Vlad, pentru 30 de zile, începând cu data de 20.04.2024, până la data de 19.05.2024, inclusiv. În baza art. 222 alin. 2) C.p.p., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi, în consecinţă, prelungeşte durata măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpatul Lupu Mihai, pentru 30 de zile, începând cu data de 20.04.2024, până la data de 19.05.2024, inclusiv. În baza art. 222 alin. 2) C.p.p., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi, în consecinţă, prelungeşte durata măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpata Lupu Marioara, pentru 28 de zile, începând cu data de 22.04.2024, până la data de 19.05.2024, inclusiv. În baza art. 222 alin. 2) C.p.p., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi, în consecinţă, prelungeşte durata măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpatul Tudose George-Radu, pentru 28 de zile, începând cu data de 22.04.2024, până la data de 19.05.2024, inclusiv. În baza art. 221 alin. 6) C.p.p., respinge cererea formulată de inculpatul Nichita Vlad, de încuviinţare a părăsirii adresei unde execută arestul la domiciliu, pentru a se deplasa la locul de muncă, Cabinet individual de avocat cu sediul în mun. Ploieşti, str. Romană nr. 41, bl. C3, ap. 1, jud. Prahova, în intervalul luni-vineri, în intervalul 09:00-16:00. În baza art. 221 alin. 6) C.p.p., admite cererea formulată de inculpata Lupu Mărioara Domnica, şi, în consecinţă, încuviinţează acesteia părăsirea adresei unde execută arestul la domiciliu, pentru a se deplasa: -la data de 22.04.2024, în intervalul orar 08:30-13:00, pentru a se deplasa la Clinica Medicală Medis Work Ploieşti, (…) -la data de 23.04.2024, în intervalul orar 12:00-17:00, pentru a se deplasa la Spitalul Municipal Ploieşti-Secţia Oncologie, din mun. Ploieşti, str. Ana Ipătescu nr. 59, jud. Prahova, (…); -la data de 26.04.2024, în intervalul orar 11:30-13:00, pentru a se deplasa la Cimitirul Viişoara din Ploieşti, str. Constantin Brezeanu, judeţ Prahova, la mormântul mamei sale, Gheorghe Domnica. În baza art. 275 alin. 3) C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare, pentru Ministerul Public şi pentru inculpaţi. Pronunţată în de cameră de consiliu astăzi, 15.04.2024.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  15.04.2024.”

  • LUPU MĂRIOARA – Intimat (Inculpat) – dezvoltator imobiliar – cercetată fiind pentru pentru săvârșirea a 15 infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, două infracțiuni de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună, 26 de infracțiuni de complicitate la fals intelectual, o infracțiune de complicitate la tentativă la fals intelectual, 15 infracțiuni de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor și 15 infracțiuni de bancrută frauduloasă.
  • NICHITA VLAD – Contestator (intimat inculpat) – avocat și dezvoltator imobiliar – cercetat pentru pentru săvârșirea a 15 infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, două infracțiuni de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună, 15 infracțiuni de complicitate la abuz de încredere prin fraudarea creditorilor cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună,
  • LUPU MIHAI – Contestator (intimat inculpat) – dezvoltator imobiliar – cercetat pentru pentru săvârșirea a 15 infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, două infracțiuni de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună, 26 de infracțiuni de complicitate la fals intelectual, o infracțiune de complicitate la tentativă la fals intelectual, 15 infracțiuni de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor la infracțiunea continuată.
  • TUDOSE GEORGE-RADU – Contestator (Inculpat) – notar – cercetat pentru 15 infracțiuni de fals intelectual, șase infracțiuni  de complicitate la înșelăciune în formă continuată, șase infracțiuni de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună și 15 infracțiuni de bancrută frauduloasă.
  • TUDOSE MARIA – Intimat (Inculpat) -notar – cercetată pentru patru infracțiuni de complicitate la înșelăciune în formă continuată, patru infracțiuni de complicitate la înșelăciune, o infracțiune de complicitate la tentativă de înșelăciune cu circumstanța agravantă a săvârșirii faptei de către trei sau mai multe persoane împreună, nouă infracțiuni de fals intelectual și o infracțiune de tentativă la fals intelectual.

Trebuie să precizăm că în acest mega-dosar al mafiei imobiliare din Ploiești multe persoane ÎNCĂ nu au depus plângeri penale din diverse motive (amenințări sau chiar suspecți) și pot să apară noi inculpați, noi suspecți, noi martori. În tentativa de a deruta organele de cercetare, grupul infracțional a pregătit cu lux de amânunte o schemă care, însă, a fost devoalată de anchetatori., picand pe tehnica chiar si cu …termia.

„Bomba ecologica de la Pleasa”, adica Recop Recycling SRL coordonata de interpopul Muresan Catalin.

.

Vom reveni. (Cristina T.).

Canabis pe toate strazile

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Publicat

pe

De

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung

România, București – 16 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. organizează propria expoziție de design la Fuorisalone 2024, în cadrul Milan Design Week, în perioada 16-21 aprilie. Expoziția va avea loc la Le Cavallerizze, în prestigiosul Muzeu Național de Știință și Tehnologie Leonardo da Vinci din Milano, Italia. La eveniment, expoziția Centrului de Design Corporate al Samsung, „Newfound Equilibrium”, va prezenta filosofia de design orientată către utilizator a Samsung, „Identitatea de Design Samsung 5.0: Esențial∙Inovativ∙Armonios”.

„Designul trebuie să ia în considerare în întregime experiența umană, iar principiile de design ale Samsung realizează acest lucru. Cu filosofia noastră de design centrată pe om, ne propunem să creăm un viitor care se armonizează cu viața clienților noștri prin inovație cu scop”, a declarat TM Roh, President and Head of Corporate Design Center, Samsung Electronics.

Cinci spații unice aduc la viață filosofia de design Esențial∙Inovativ∙Armonios”

Expoziția „Newfound Equilibrium” a Samsung de la Milan Design Week 2024 este menită să inspire vizitatorii, având la bază viziunea Samsung pentru un viitor mai bun, care descrie într-un mod artistic echilibrul dintre oameni și tehnologie. Pentru a avea un impact asupra participanților, expoziția va include artă media care trezește simțurile – în special văzul, auzul și mirosul.

Ancorând experiența multi-senzorială, instalația imersivă îi ghidează pe vizitatori prin cinci spații care descriu identitatea de design Esențial⸱Inovativ⸱Armonios a Samsung, ca o compoziție de lumină, sunet și interacțiuni digitale. Cele cinci spații care comunică cu vizitatorii prin ecrane, senzori și lumină sunt intitulate „Esență”, „Inovație”, „Armonie”, „Vis Infinit” și „Noul Început”. Pe măsură ce vizitatorii se apropie de ecranele plasate în spațiile respective, elementele translucide se transformă în forme și texturi specifice, iar formele dincolo de fereastră par să se apropie de privitori, permițându-le să se scufunde în visul unui viitor infinit care se apropie.

Prin colaborările cu meșterii în ceramică de la MUTINA și cu cei în lemn de la ALPI, frigiderul Bespoke și AirDresser-ul au fost, de asemenea, reinventate, având în vedere coexistența dintre oameni și tehnologie.

Expoziția „Newfound Equilibrium” a Samsung se află la Via Olona, nr. 6 bis, Milano, și oferă intrare gratuită în următoarele intervale orare:

  • De la 10:00 până la 19:00 (16-18 aprilie)
  • De la 10:00 până la 20:00 (19-20 aprilie)
  • De la 10:00 până la 18:00 (21 aprilie)

Pentru mai multe știri, fotografii și videoclipuri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom și Samsung Design pe durata Milan Design Week 2024.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Timiș

Exclusiv43 de minute inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

Eveniment3 ore inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

Uncategorized21 de ore inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Uncategorized22 de ore inainte

Samsung Electronics prezintă un stil de viață conectat și noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice și noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătățirile pe care le aduce în stilul de viață...

Eveniment2 zile inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

Uncategorized2 zile inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Exclusiv2 zile inainte

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție. – Ziarul Incisiv de Prahova

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Exclusiv3 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Afaceri4 zile inainte

Soluții Profesionale pentru Renovarea Acoperișurilor Vechi

Dachsanierung Altbau este un proces esențial pentru proprietarii de clădiri mai vechi, care se confruntă adesea cu numeroase probleme legate...

Eveniment4 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Uncategorized7 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

ExclusivO săptămână inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

EvenimentO săptămână inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Administrație localăO săptămână inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

UncategorizedO săptămână inainte

LOGITECH G lansează tastatura pentru gaming PRO X 60 cu tehnologie KEYCONTROL Compactă și proiectată pentru a câștiga

București — 9 aprilie 2024 — Astăzi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech și principal inovator în tehnologii și echipamente pentru...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Știrile Săptămânii